Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

IGNATICA, intra si spune-ne si noua cum a iesit analiza. Stiu ca trebuia sa vedeti ieri daca are reflux sau nu. bebe mic si frumos.

ELOISE, ma bucur ca incepe sa se retraga stafilococu' asta nenorocit. Las' ca cei care fac karate sunt mai sanatosi si mai puternici.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata la bebei si mamici

Gripo tu vrei sa imi rasucesti cutitul in rana nu?Maine sa te gandesti si la mine...ca eu sigur ma voi gandi

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LA MULTI ANI ADRIAN SI LISA-MARIA! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

VA multumesc celor care au scris un gand frumos in guestbook: BEATRIX, RAMONA, ADRIANA MICA SI SANDRA (deci asa ti-ai petrecut tu ziua de nastere? iti doresc muuuuulta putere sufleteasca, si sa stii ca noi suntem alaturi de voi doua!)

ADRIANA MICA, tot am vrut sa-ti raspund ieri si ma luam cu altele: copilul poate sa tresara si de la o manuta sau un piciorus, si al meu face la fel, iar eu, ca sa aiba un somn linistit il infas, doar la maini, ca sa nu-l imibilizez de tot si doarme tun asa. Cat despre transpiratia aia nu stiu ce sa zic, nu mi s-a intamplat. Temperatura face in momentul ala? sau poate are colici si transpira de durere daca se mai si chirceste...

ITZY, o sa ma gandesc...la fel ca-n bancul ala, o sa ma gandesc sa nu veniti niciuna, sa-mi ramana mie tot!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Neataaaaaa!

Am avut o zi si o seara de cosmar ieri. Copilu meu a adormit pe la 12 si ceva, pana atunci dormea cate un sfert de ora, se trezea si urla frate cum n-a urlat niciodata. Nu se linistea nici purtata in brate (oricum asta cu bratele nu-i place, daca incepe sa planga si o iau in brate plange mai tare - tre sa-i atrag atentia la ceva, doar asa se potoleste). Eu cred ca o dureau piciorusele de la vaccin desi i-am pus un efferalgan. Sensibiloasa la durere rau!

Acestea fiind intamplate si povestite va anunt ca am un chef de o cafeluta si-o tigara de nu mai pot! Asta ar insemna ca acum la 10.30 sa-i dau fetei biberon in loc de titi cum e in program.....cred ca astept sa-i dau sa pape si dupa asta imi fac de cap.
Asa ca Gripo, RO-ANA, beau cafeaua cu voi imaginar!

Ralu ti-am vazut craciunita si imi dau ultimul verdict - copilu seamna cu tine! Uite eu in schimb n-am scapat ca pe zi ce trece clar seamana cu soacra-mea....nu ca mi-ar parea rau, ca nu e urata deloc dar sper din tot sufletul sa-i semene doar la fizic.....(prietenii stiu de ce)

Amarantina zisa si Amandina, frumoasa bubulina (mai nou sunt si poiata ). Eu am zeci de poze facute una dupa alta doar doar o prind pe fii-mea zambind - 90% din cazuri esec total!

Lexi, ce faci? Ce-ti face printesa? Ati schimbat lapticul?

Ralu, tu ce lapte ii dai Alexiei?

Eu suplimentez cu Milumil 1 si vad ca papa bine desi dupa jumate de biberon mai scartaie si atunci o pun pe picioare si ii dau suzeta si cand vad ca incepe sa traga din suzeta i-o scot repede si-i bag biberonul. Si asa mai baga si ea 20-30 ml, dar tot mai mult de 100ml foarte rar cand baga.

Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mai, dar ILEANA ce o face? Ma tot gandesc ca ultima data spunea ca Ilinca are ceva febra. Sper sa fie toate bune acolo.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor eu sunt o mamica de la noiembrie decembrie si am vanit sa va intreb daca voi alimentati exclusiv la san...fiindca eu nu pot...nu se satura asa ca ii dau si completare cam 70ml la fiecare masa si daca a folosit cineva SAB SIMPLEX pentru colici si cate picaturi i-a recomandat medicul sa dea la copil ca mie mi se par cam multe 25 de picaturi pe zi!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by inni

Se pot sterge fraze intregi din quote cand doriti sa raspundeti la o singura chestie si sa lasati ceea ce va intereseaza. Si asa nu citeste nimeni ditamai citatul. Nu vi se pare obositor ? Mie ..da..sa tot dau in jos cursorul..ca sa trec de kilometrul de citat si sa pot citi in sfarsit..si eu...raspunsul.

In plus, se consuma paginile aiurea cu repetarea mesajelor.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Adrian
Lisa Maria

Itzy eu i-am facut baie la mormoloc si dupa baie(ca sunt crustele alea moi) l-am uscat pe par, l-am uns cu vaselina si i-am pus o caciulita pana a doua zi, iar a doua zi cand am avut timp l-am spalat pe cap si l-am pieptanat cu o perie moale de par si s-au dus arpoape toate. Am repetat faza inca la o baie si acum e curat pe cap.
Cruste seboreice sunt cojile astea de pe capul bebicilor....da-s tare urate!

Amarantina nu stiu cine nu se gandeste la amandine cand vb cu tine.... Superb zambetul Irenei..... Am tot vrut sa-ti zic si n-am apucat , ca Alysa era si numele la care ma gandisem eu pentru bb dc era fetita.....dar dupa negocieri cu Ovi ar fi ramas Aisa.Oricum e superb !Imi place mult Alysa!

Ralu e o scumpete de fetita craciunitza voastra!Frumoasa foc!

Ignatica cum e David???Va tin pumnii sa fie totul bine cu voi !

Alexxia sa nu fie ceva granulom a vreun fir ....incearca sa pui comprese cu apa rece pe operatie ca mai reduce din inflamatie.....
Imi pare rau ca iarasi aveti probleme cu ochisorul....

Si noi am avut o noapte putin mai agitata....adica s-a trezit piticul cam din ora in ora.....!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Katia, invitatia era la o cana de ceai.Am aproape un an de cand n-am mai baut cafea ......dar mi-e asa dor de o canita.....
Uraaaaaa! am primit o steluta.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Tot am vrut sa scriu, dar m-am tot razgandit....de fapt am mai spus o data, chiar cand am vazut emisiunea. E vorba despre o emisiune la B1 tv in care era invitata dr pediatra Elena Jianu de la Municipal (din cate stiu, o autoritate in domeniu)si care a spus ca in momentul in care lapticul e scos din san in biberon (sau orice alt recipient), in contact cu aerul isi pierde calitatile imunologice - mai exact, daca le dam bebilor lapte de-al nostru din biberon sau din canita, valoarea nutritiva ramane, dar nu mai are nici o valoare in ceea ce priveste imunizarea lui bebe. Hm, o fi, n-o fi?! Eu oricum nu am de gand sa ii dau din bibe...de altfel, nici nu am vreunul in casa (a, doar pe cel de la pompita de san). V-am spus asa....nu ca sa va fac inima grea, ci ca sa vedeti ce faceti, daca aveti de ales.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput