Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mexxa, Beatrix pt. cuvintele voastre frumoase

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

e suuuuper site-ul de la alexxia! are o gramada de rame! pacat ca nu e decat pt 15 zile....

multumim pt aprecieri!

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara mamici si bebici,
Dam si noi raportul ca azi am fost la vaccinare si ne dor piciorusele , am tipat un pic la introducerea acului dar apoi am uitat ..doar cand vrem sa pedalam ne mai aducem aminte de durere...eu i-am pus supozitor cu paracetamol la indicatia medicului si i-am mai pus unul acum seara ca avea un picut de febra...L-am hranit dupa o ora de la administrarea orala antipolio si mi-a varsat dupa vreo doua ore dupa ce a papat ..nu cred ca e problema ca au avut timp picaturile sa se absoarba..asa ca stau linistita...acum doarme dus si ma bucur..sper ca maine sa nu-l mai doara piciorusele..
ma duc sa citesc din urma ca nu am apucat...va pup si sanatate tuturor

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni
Itzy si MamiLili eu cred ca voua va plac prea mult prajiturile.
Ralu e scumpa rau fi-ta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Ralu e scumpa rau fi-ta.

de a ta ce sa mai zic? m-a dat pe spate zambetelul ala....seamana cu mami a ei ceva de speriat!

pozishoare

Mergi la inceput

Ralu
Tu vorbesti serios cand zici ca seamana cu mine? Ca ta-su ma piseaza zilnic la creieri ca fi-sa cu el seamana. A ajuns sa ma convinga si pe mine.

Mergi la inceput

Nu stiu ce e cu Ileana.
Am sunat-o azi si avea telef inchis.
Nici pe mess n-a fost.
Ea zicea ca joi avea programare la control la medicul ei din Bucuresti dar totusi trebuia sa dea un semn pana acum.

Mergi la inceput

io vb foarte serios cand zic ca seamana cu tine! acu' e drept ca pe el nu-l cunosc, dar mi-e greu sa cred ca el seamana cu tine....daca intelegi ce vreau sa zic! eu zic ca si ea si david seamana taaaaare bine cu tine! nu ti se pare ca irena seamana cu david? ca el e clar ca e bucatica rupta ma-sa!

ma gandesc ca ileana daca e la buc, n-o fi intarat pe mess si poate si-a uitat incarcatorul si s-o fi terminat bateria la mobil....zic si eu! tre' sa fie bine!

pozishoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

ILEANA, te-ai intors de la medic? da si tu un semn de viata, ca ne facem probleme. Si hai la o cafea.

Muuulta activitate noaptea, si dimineata va gasesc iar pe pagina a 2-a. Fi-miu a dormit si azi-noapte beton, numai ca i-am dat eu un bibe asa, dormind, ca parca si atata pauza de masa...desi pediatra mi-a zis sa nu ma sperii, ca e normal sa-si faca si el program de noapte si de zi.

RALU, AMARANTINA frumoase foc papusile voastre. SIMONA, as zice si eu cu cine seamana IRENA, daca te-as cunoaste la fata, eu chiar nu stiu de unde te cunosc fetele.

Si ITZY, acu' mi s-a infipt in creieri ideea cu amandina, dar ma mai abtin pana maine, cand am botezul lu' fi-miu si am comandat tort de amandina.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

'Neata
Slaba miscare in dimineata asta.Nu v-au lasat bebei sa dormiti?Nu am cu cine sa beau o cana cu ceai.......

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput