Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
itzy-bitzy spune:
heiii mamici
vad ca deja vb de craciun si cadouri...abia asteptam si noi. Daca nu ma insel intre 6-8 dec. este Expozitie pt bebelusi la Romexpo asa ca sa profitam
Flory fff frumoasa povestea...a noastra e legata de Anul NOu. Tre sa ma mobilizez sa v-o scriu si eu.
INTREBARE
Bubulinei noastre, pe o suprafata cat o moneda de 5000 lei i s-a uscat pielea capului spre crestet asa...si parca sunt niste cojite cand o pieptan. Nu e de la neclatit bine...de vreo sapt am vazut...am dat cu ulei de masline, si vit A si E dar vad ca tot mai e un pic. Bebeiilor vostrii li s-a uscat asa scalpul? Cu ce ati remediat.
Pupici si mersi pt raspuns
Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
inni spune:
Itzy..vor cadea cu timpul cojitele. Continua cu pieptanatul ..dar dupa baita, cand e pielea mai moale. Nu te speria ca majoritatea bebeilor patesc asa. Se mai poate da cu vaselina salicilica..dar vezi ce-ti spune pediatrul. Oricum...zona e mica. Asa ca poate se rezolva doar din pieptanat si dat cu ulei.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
lilina spune:
itzy-bitzy, si Vlad a avut coji de genul carora de care spui tu
mi-a spus pediatra sa-i dau cu unguent AC salicilic (facut in farmacie)
inainte cu o ora inainte de baita si apoi sa-i spal f.bine parul
si i-au trecut
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
putzuruca spune:
Alessia, ar tati lista.
Dori, nu este denaturat, este tata. Nu am pretentii pt ca este barbat. De fapt, este al doilea copil al meu sau mai bine zis este copilul meu mai mare. Oricum, ma ajuta mult. Sunt multumita 80% .. Cel mai tare ma enerveaza ca nu se trezeste noaptea cand plange Deea. Azi dimineata l=am intrebat cum poate sa doarma asa de adanc si n-o aude pe Deea. Mi-a raspuns ca n-o aude doar cand e f obosit. Dar el n-o aude aproape niciodata.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
danidani74 spune:
Buna mamici cu puiuti.
Am si eu o pb. Am reusit sa scriu povestea nasterii bebe-ului in microsoft word si acu` mi-am prins urechile.Am incercat cu copy si paste da` nu merge.Aveti vreo solutie? Ca s-o mai scriu o data nu tine.Deja am facut scurta la mana dr. ca cu stg. o tineam pe Emma.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
itzy-bitzy spune:
Aha ...am sa intreb si pediatra...ca pana acum am dat dupa capul meu cu uleiul ala...stiam ca as apatesc dar voiam sa treaca...
Am pus aici cateva poze de zilele astea. POZE HAIOASE
Preferatele mele insa sunt : ACEASTA , ACEASTA si ACEASTA
Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
inni spune:
Dani..downloadeaz-o si trimite-o pe milul comun si de acolo pune-o pe prima pagina la "povestile nasterilor..de dinainte si ce urmeaza".
Chiar nu merge cu copy paste ca eu stiu ca am pus un regim de slabit pe forum acum mult timp si era tot in word si a mers.Ia mai incearca..
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by gripo
Fetelor, taticii cate stau cu bebeii? adica sotii vostri cam cat stau cu bebeii?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Dan vine acasa pe la 18.30, mananca si apoi e de servici pana la ora 23.30 ca de, lucreaza a doua zi. Dar in weekend se schimba situatia.E de servici toata noaptea de vineri si sambata.Servici inseamna totul:schimbat, sculat si facut lapticul, adormit. Hi, hi, hi sunt cumva cea mai norocoasa?
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
gripo spune:
PUTZURUCA, chiar nu pot spune ca nu ma ajuta, atata timp cat e acasa, problema mea vine de la frica cu care il tine, de ex. abia aseara, cu chiu cu vai l-a schimbat, pentru prima data de pampers, si asta sub supravegherea mea. Ei, asta e! bine ca face altele.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI