Buna fetelor,
Recomandati-mi va rog, o profesoara de engleza, care sa vina la noi acasa si sa faca lectii cu fetita mea de 4 ani. Cunoasteti asa ceva? V-as fi recunoscatoare pentru ceva sugestii!
Multumesc!![]()

Ruxi 27+
si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Concediu vara 2006
ruxi, noi avem o fata, studenta in ultimul an la engleza-germana. Problema la noi, ca si la tine de altfel era ca nu poate inca sa scrie, cel putin deocamdata trebuie doar sa se bazeze pe conversatie. Daca te intereseaza iti dau datele.
Liliana, as avea si eu nevoie pentru fi-miu, dar la germana. are aproape 8 ani, deci nu avem probleme cu scrisul. imi poti da si mie niste detalii te rog, eventual pe privat (inclusiv pret)? se poate? multumesc frumos!
Claudia
Claudia, am sunat-o in seara asta s-o intreb daca pot sa-i dau nr. de tel. si datele, mi-a zis ca pana-n ianuarie nu mai poate sa ia nici un copil pt. ca face nu stiu ce cursuri si trebuie sa-si faca si lucrarea. Daca vrei pot s-o mai intreb pe educatoarea lui David(e la o gradi germana) daca stie pe cineva care da ore.
Multumesc fetelor de raspunsuri.
Scuze ca am uitat sa precizez unde stam: in Drumul Taberei. Asa ca daca aveti ceva pentru noi astept cu nerabdare.
Liliana, multumesc mult. Daca nu gasesc altceva ar fi bine si din ianurie, nu ma deranjeaza. Asa ca intreaba fata daca pentru ianuarie ar fi dispusa. Daca gasesc altceva pana atunci cu siguranta te voi anunta imediat.
Multumesc mult,![]()

Ruxi 32+
si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Concediu vara 2006
pentru doamna Liliana Csaki :de curiozitate, cat costa ora de meditatie la engleza?
mersi