Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
sanatate la mamici si copii bolnaviori!
Eu sunt "focusata" pe Mara,inca o data Adela, sa va traiasaca, e tare frumoasa si mai are si cercei, iti vine sa o mananci! Si imi inchipui ca sunteti stresati de fazele cu Tudor, care arata "cine-i sheful", chiar daca noua ni se par tare nostime!
Noi incercam sa vindem patutul lui Matei, a venit cineva sa-l vada si Matei a facut criza de nervi ca-i al lui, desi nu mai doarme in el de la 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - cred ca va fi totul bine, Tudor e istet si nu o da pe Mara, el este fratele mai mare

Sanatate tuturor bolnaviorilor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, vazui si eu pozicile, Mara e o dragalasha !!! Si chiar arata ca o papusha, cu obrajorii bucalati ... nu-i de mirare ca Tudor tot vrea sa o smotoceasca !! Sa fiti sanatosi cu totii, iar tu esti la fel de frumoasa ca si inainte (stii tu, eu ti-am tot spus asta, obosita sau nu arati nemaipomenit, iar acum, dupa a doua sarcina, m-ai lasat far de cuvinte !!!)!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am intrat 2 min si am vazut poze frumoase cu mara, cu mami a ei, cu tudor si cu tati! sa va traiasca mara, e frumoasa foc! iar voi sunteti o familie superba. si mitzura, arati foarte bine! pupici marei mici si lui tudor cel nazdravan!

cu patutul am patit si noi tot asa. lia pui nu a dormit nici macar o noapte in el, dar dupa ce l-am dat ne-a intrebat unde e patutul ei. asa ca i-am povestit ca a venit o zana buna si l-a dus la un copilas mic mic de tot care nu avea in ce sa doarma. de atunci nu mai intreaba de el.

o zi frumoasa tuturor!

edit: mandra mea tocmai imi explica: "nu vau sa fac nani. nu vau sa doom... vau sa ma gioc cu cocosu (un puzzle cu o gaina si un pui)". ieri mi-a facut la fel, dar cand s-a culcat, a dormit hotarat, de la 2 jumate la 8... iar cand s-a trezit a fost fresh, pana la 11 jumate s-a jucat cu taica-su. va rog sa imi tineti pumnii in operatiunea nani. multumesc.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

De la doua la opt ... searaaaaaaa ?????
Marcela, tinem pumnii cu mare placere !!!Bafta !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Mitzu,sa-ti traiasca familia!Sunteti foarte frumosi!

Vrabiutooooooooooo,pai sa inteleg ca tu esti tovarasa mea de suferinta?!Pai cum a dormit de la 2 la 8?A mai dormit in noaptea aia?

Noi ,mai nou,nu l-am mai culcat la pranz(adica ,nu noi,mamaia),in schimb seara cade lat cu o ora mai devreme,iar dimineata se scoala cu vreo doua mai tarziu....deci tot pe acolo cu dormitul din 24 de ore,dar mie imi convenea cu somn de pranz.

Va pup!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Pupici multi Marei, si multa rabdare cu Tudor. Frumoasa tare poza cu tata si copiii.
Olivia-felicitari pt aparitia la tv. Nu stiu dc am apucat sa zic, tare mi-au placut filmuletele.
Cristalina-ai fost plecata de 5 ori si nu ti-ai luat nimic??? E ffff grav, io zic sa-ti revizuiesti atitudinea
Andreeaphilip-frumos curcanu, distractie placuta in minivacanta.
AndreeaM-mamaaaa, da la ce ore gatesti!! Nu m-as trezi la ore d-astea...
Alice-suntem in aceeasi barca, si la mine venira socrii, dar pe o perioada muuult mai lunga
Sunt pe-aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mitzura, sa iti traiasca Minunea mica! E o bucalata si o frumoasa! Sa fiti fericiti !
Eu va anunt ca mi-am pierdut toata rabdarea la capitolul somn de pranz.Ma exaspereaza, pur si simplu! Azi ne chinuim cu el de la ora 13 si acum e 15 si el nu doarme! Am citit cred ca 20 de povesti, a vrut ba in pat, ba in carut, ba sa ii citesc, ba sa asculte cantecele,ba da in plans, ba se preface ca doarme si apoi rade... Culmea e ca are ochii mici-mici si se vede ca e obosit, dar nu adoarme cu nici o metoda. Spuneti-mi cum faceti voi ca mie imi vine sa plec de-acasa:(

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema
io`st o mama denaturata. Acu` vreo cateva luni cand Giulia nu vroia nani, ii dadusem sticla de lapte, inchideam pe dinafara usa si gata. Nu are decat sa faca ce vrea, ca mi venea sa o ung pe pereti. Asa ca, asta a ramas ritualul. Poftim laptele, faci nani. Eu ies, inchid si gata. De multe ori o aud ca bauna sau canta sau iese, dar o duc inapoi si gata. Functioneaza

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, una ca Toto nu mai bea lapte ziua de muuult, doi ca el nu e asa docil.Pleaca din pat, se joaca, se cocoatza, iese din camera orice face numai sa doarma nu.Sunt exasperata!

Adema&Codrut

Mergi la inceput