Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Absolut nimic!
Am fost plecata de 5 ori anul asta, poti sa crezi ca nu mi-am luat absolut nimic de nicaieri!?
O fi grav!?

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

iee

quote:
Originally posted by cristalina

Absolut nimic!
Am fost plecata de 5 ori anul asta, poti sa crezi ca nu mi-am luat absolut nimic de nicaieri!?
O fi grav!?

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

MEY EU MI-S DEPENDENTA DE VOI!Vorba sotului...sa te vad eu ce faci in Ro!:)))
Mi-am culcat baietii si-n loc sa fac treaba eu am citit 2 pagini sa vad ce mai faceti!Noi am venit din parc...am facut un picnic ad-hoc cu americanii.Am si poze dar nu stiu sa le descarc pe laptop
M-a emotionat povestea basterii Marei!!Astept reactia lui Tudor!Si mai ales pozeee!
Nora merci esti o draguta...eu si cu liliana sintem veteranele de aici..mamici batrine deh!:)))Daca as cunoaste elixirul tineretii..voua vi l-as da!Filmuletele le-am facut scurte sa le pot trimite pe net...Acum am descoperit site ala si le fac mai lungi:))Si sa trag o fuga la Iesi sa te scot din butoi?
AAAA..si care poza cu curcanul?? Eu nu am facut asa ceva! Dar daca vrei am o reteta buuuuna! Cea mai buna!
Ma duc sa continui tarta....s-a dezghetat pina acum aluatul...:)))

ps Irene si-a sters contul..activeaza pe alt forum

Mergi la inceput

V-am zis io? Am citi tot..ca deh nu puteam sa -mi fac treaba daca nu stiam tot

Mey...ce-i curvaraseala asta aici!Am crezut ca am postat gresit...pe un site de date online:))Aaaa...bar de negri??? Mey...nu-s misto!Si redusi mintal..pardon..desi nu ii vreti pt discutii intelectuale
Asa ca adunarea...respirati adinc..si nu mergeti nicaieri...pina nu vin si io!
Io nu am fost la streaptease..si acum este prea tirziu ..cu cine sa stea cupilu!Asa ca Daria,io te inteleg :))
Roxa tare faza cu cocktailul,dar nici cu tine nu mi-e rusine auzi ..stie reteta! M-ai uimit!

Si trecind la lucruri mai serioase..Marcela sanatate multa!

Si ca sa fie clar.....eu ma simt de 18!Si nu ma dau pe una de 18!

Am uitat sa ma laud!!!Aseara am aparut amindoi pe sticla,la stiri pe un post national!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare petrecaretelor! iete-te la ele au inceput de joia si cu distractii "tari"... vorba oliviei, sa nu plecati nicaieri fara noi! (si trebe sa ne dati notice de 14 ore, ca atata ne ia pana ajungem acolo... in cazu fericit..:))

Noi sintem bine, azi am lasat-o mai moale desi treaba e grupa mare... ce concediu.. la noi nu ezista ... deci noi am sarbatorit thanksgiving in octombrie, dar am avut numa 1 zi libera..

mitzu, f. frumoasa povestea nasterii Marei... ce rapida a fost, stie fata ce vrea :)

Pe Bianca iar o incearca o raceala... aseara ne-a facut bucuria si a vomitat si pe mine si pe ta-su, ca el incerca sa o adoarma iar eu am venit in momentul cand am realizat ce o sa se intample..... de obicei asa debuteaza totul la noi..

cristal, asa deci, le-ai golit la aia magazinele... o sa fie Maria in culmea fericirii cand o sa te vada incarcata ca un Mos Craciun... si ce te-a facut sa nu comanzi un "cosmo"

Roxi, si eu intelesesem ca l-ati luat pe Pat cu voi la concert... deci asa te tii de "cosmopolitane"...

Noi mergem cu Bianca la spectacol sambata... dar au babysitter cica in cladire ... si daca face scandal si nu vrea sa stea, o luam cu noi in sala... ca deh, si noi din categoria "nu avem cu cine lasa cupilu"..

Acu va pupacesc pe toate si trec la munca, sa contruiesc stiti voi ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

poftiti la curcanete:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762344453260/photo/294928803737208818/19

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by philip

poftiti la curcanete:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762344453260/photo/294928803737208818/19

philip&andreea

Andreea, io nu-l vad... zice ca something bad happened... nu cumva l-oti fi mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, ceva s-a dus, recunoasc...ia'ncearca acu...

philip&andreea

Mergi la inceput

Anca,ce sa zic decit sanatate..si nervi de otel!Voi v-ati vaccinat ca am uitat!
Io am terminat tarta...facut si poza..ca vad ca se poarta!.....baietii inca dorm asa ca ma duc sa frec bucataria!

mey..ce bine este sa stai acasa joia!
cit priveste vacantele...nu invidiati americanii...eu am mereu zile libere ca-s bugetara ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, minca-le-ar mama pe ele de gospodine cum fac ele curcani si tarte...tarta n-am vazut-o ca n-am avut linc da` am mirosit-o in schimb curcanu` ala mi-a secatuit juma` din saliva, mneammm, andreea, ai de ce sa fii mindra...
olivia, felicitarile mele pentru aparitia pe sticla
alioo, petrecaretele, pi un` umblati? la apeeel!
sanatate biancai si vraghiutei, sa va faceti rapid bine si cu asta fug la trebi da`s cu deshtu` pe ef shinshi

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput