Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mitzura - pupici marei cea cuminte! foarte frumoasa povestea ta! nici mie nu imi venea sa cred cand imi zicea toata lumea ca nasc imediat. si tot asa ca tine, m-au pus pe masa, am impins de doua ori si gata. al meu era la 1 m de usa salonului si a auzit puiul mic cum isi exersa vocea - oricum la cat de mica e maternitatea la cfr 2, cred ca o auzea si din capatul holului. felicitari inca o data!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - multa sanatate la tine, io saptamana trecuta io am furat siropul mandrei cand m-a durut gatul. Si am tot vrut sa-ti zic ca mi se pare o maaare greseala kestia cu notele pe desene, efectiv, cred ca Giulia, care e suparacioasa, i-ar arunca cu creioanele in cap, ca asta face ea la nervi ...

Io va salutez ca ple si io, pe la 6 O seara faina tuturor si schimbului 3 o zi faina !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Salutare!

Doamneeee....da' nici nu-i vineri,ati inceput distractia de azi?He he he...m-ati distrat

Sunt pe aici....si nu se aude decat copilul ,ca televizorul tot nu functioneste ca n-a venit administratorul sa aduca telecomanda pe motiv ca nu a dormit nici aziSi,da,a vazut ca o face pe mamaia si profita,iar eu nu am cum sa fiu acasa la ora aia.

Va pup!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Duamne, ce-i pe-aici...cand am vazut atatea pagini pe ziua de azi, mi-am zis io ca-i ceva putred la mijloc! Si cand colo , ce vad???Ia, gata cu prostiile, io nu-s de acord cu d-astea! Rushinica!

Mitzura, pupici! Foarte dragut!
Marcelina, te credeam fata serioasa!

Hi, hi, hi, vedeti sa nu va duceti machiate prea strident pe-acolo , ca vad ca v-a pus gand rau Carmencita!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

He he,fetele...ati lipsit azi la distractieDar nu-i bai,e loc pt toata lumea.Voi doar sa ziceti ce beti si ce culoare sa aiba funda chelnerului

diana,iubita....nu ne certa.....esti inca tanara ,sa vezi tu cum peste cativa ani,vei compatimi cu noi la 'striptiz'

Pasariq n-o sa dea cu ciocu',ca altfel i-l jumulim pe Coco...si cu cine se mai intretine duamna apoi, cand sunt copiii plecati,a?

Simonel...si stati asa,fara TV toata seara??Pana la urma,cred ca sotzul o sa aduca el administratorul sa doarma la pranz cu mamaia,decat sa stea el fara TV

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

buna mamici!
sunt o mamica de iulie 2006 si am intrat la voi pt ca ne-ar trebui o scoica auto si nu vrem noua pt ca am vrea ceva mai ieftina. Am zis ca voua nu va mai trebuie deja si poate vinde vreuna dintre voi.
Daca aveti, va rog sa ma contactati, multumesc.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ntzzz, ce liniste pe-aici
dariana, nu stiu ce e scoica auto...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

este scaunelul acela de masina pt intre 0-13 kg.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara...
Fusei la cina la ristorant...bun, ne daduram in discutii despre stiinta ca savantii...
Imi venea sa-i cer apropitarului, ca el e chelner/ospatar, un cosmopolitan...hahaha

Vrabiuta, sanatate multa!
Dariana, noi scaunelul il avem din ala pana la 36 de luni, inca il folosim.

Fusei la cumparaturi...Am exagerat. Mi-e groaza sa ma duc in camera sa fac bagajul.
Cred ca i-am luat 15 jocuri/puzzle-uri de lemn (m-am gandit ca papusi si ursi de plus gasesc si pe aici, mie imi plac chestiile alea de lemn de nu mai pot). Am luat si halat de bai si blugi si ciorapei cu frana si fara frana...Ce mai, am o problema!
Le-am luat eu mici, da' multe! Ca luai si eu la toata lumea cate un nimic. Cand m-o vedea omu' ca plecai cu 5 perechi de kilotzi si ma intorc cu 2 sacose, il apuca bazdacii...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dariana, n-am avut...
cristalule, pen` sufletu` tau ce ti-ai luat?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput