mamici casnice (82)
Raspunsuri - Pagina 6

georgi75 spune:
si eu.
Acum am intrat si va duuulce.Nu mai plangeti ca ne facem noi bine si stam pe capul vostru tooaaata ziua
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

diadaniela spune:
va dau disparute !
eu am fost la Carrefour ,am facut cumparaturile si de maine ma apuc de bucatareala.
ma duc sa le bag la frigider si revin.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Danelutza spune:
... va mai aducetzi aminte de mine ?!
Mirela arunca si la mine niste porumb fiert, eu am cumparat anul asta de la alimentara si era made in Francia, avea un kg de zahar de-mi venea sa-....
Fetelor cucuietelor, va invit la mine la un pahar de... oare de ce o fi, ca nu-mi mai aduc aminte. Cert e ca... s-a stricat pompa de la centrala
si-i frig in casa, doar la Isabella am bagat un radiator, dar mi-e frica sa-l las noaptea.
Si ce-i mai rau e ca miine e vineri si daca nu gaseste meseriasul lui peshte (pe care-l va anuntza soatza miine de eveniment), pompa, am pus-o, stau pina luni la caldura naturala, adica tzuicomicina
Ma duc sa cetesc ce-atzi mai scris si-mi revin.

Bimilit spune:
mno, am cetit.da ce liniste e aici.fetelor unde umblati.uite banana , care are treburi si-a facut timp de noi.bey pun biciu pe voi si pe mine.hai la butoane.sa inceapa distractia.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Liana30 spune:
Gabi "La multi ani " nepotelului tau!
mmiha "La multi ani !" mamei tale..
TEOOOOOOOOOOOO "La multi ani sotului tau!!".je stie tot
zic si io prezent!!
ediati..sa'i spun lui Danelutza ca nu am uitat'o
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
ediati..sa'i spun lui Danelutza ca nu am uitat'o

Danelutza spune:
... pentru cele doua voturi de persoane nefericite

diadaniela spune:
si frustrate!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana