mamici casnice (82)
Raspunsuri - Pagina 23

doinabita spune:
Am citit, m-am edificat...!Am fost putin la o prietena ca nu mai plecasem de acasa de mult timp...parca as fi pedepsita, din lipsa de timp, Dan si Gicu se uita la meciuri, fata invata iar eu sunt pe aici!Voi ce faceti?
Redati-mi viata!

Bimilit spune:
miha sanatate lui ROBERT.ii dai ceva?baga batista in priza si incearca si cu oscilloccocinum.
mmiha da colegu nu sta cu tine la maica-ta?bine ca tu te sacrifici si stai cu el la mama soacra.moama ce fam moderna sunteti.
danutzo si pana la urma ai stat in casa?bey, praful ala de putut cica s-ar gasi in .oi incerca si eu sa vad .poate am noroc si intru in randul celor 5%.
banano, ai fost la shoppingareala?
georgi ai ramas la metro? unde esti?
alinutzo ai gasit ce cautai?
camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si azi chefuieti?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Danelutza spune:
Dana_ch dar secretoasa mai esti. Nu vrei sa povestesti nimic din ce-ati discutat dupa canapea.
Cuscra nu te urmaresc, dar mai cetesc pe la conatzionalele de la Iasi, chiar daca nu sint inscrisa in club.
Doina te-ai shcolit rau de tot, daca pina acum nu stiai destule, astazi sigur ai invatzat.
Bianca eu cred ca praful ala e de pipi, or fi din alea care cind vad un barbat fac pe ele imediat.
Dana, Cami sa intzeleg ca petrecetzi si astazi ?
Liana, Mirela, Brigitte, Georgi, dar voi nu mai datzi nici un semn de viatza. Ca de restul nu intreb, ca nu ne-au mai vizitat de multishor. sint natinga asta sint, mai pe seara mi-a adus Isabella sa ma uit pe o oferta de la un magazin, cind am terminat de vizionat, era scris ca-i deschis pina la ora 20, adicatelea duminica, azi.
Dar, poate am facut bine ca am stat acasa, ca m-a cam suparat inimioara, tensiune mititica rau de tot, cind ma lua, cind ma lasa, asha ca in seara asta a fost soatza bucatareasa si mi-a bagat mintile in cap sa-l sun pe doctor, ca tot dam o carutza de bani la asigurari.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
miha sanatate lui ROBERT.ii dai ceva?baga batista in priza si incearca si cu oscilloccocinum.
Multumesc!

Miha

mariussimiuc spune:
Mey cuscra mey...ntz ntz...si eu care credeam ca ma urmaresti ca-ti sunt draga... Lasa prostiile si du-te la doctor,cum sa stai asa mai?
Miha

Danelutza spune:
Cuscra daca m-ai invinuit ca te hurmaresc, am bagat un oki la copilasi. Nu te plinge ca nu-i grasutz Robert, Isabella are aproape 11 kg, important e ca-i sanatos. Vezi ca este un subiect, unde o mamica se plinge ca bebelushul ei nu-si tzine capul, pentru ca la 5 luni are 11 kg.

georgi75 spune:
Mult ati scris...ma duc sa citesc si revin.
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Bimilit spune:
danutza , fugutza la dr,ca nu-i de glumit cu inimioara.
miha eu pt tuse am stodal si prospan.la feciorii mei aceste siropuri fac minuni.da am cetit bine , cuscra ta zice ca-ti faci probleme pt kg lui ROBERT?io zic ca la faza asta esti chiar blonda , nu suvitata.hai mai , ca arata bine , nu-i grasut deloc.e scumpic si dulcic .[nici gena de grasut n-are in casa ] si de n-ai avea nora acusica m-as pune pe facut o noruca pt tine.
bey , banano tu ai mai fost la dr?
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

georgi75 spune:
M-am virusaaat...Merge calc ca draq.A venit sor'mea pe la mine si nush pe unde naiba a bagat nasul, pe ce site-uri ca m-a virusat
Cred ca trebuie sa chem doctorul...Of...
Miha sanatate la pui.Muci si tuse zici?Vai...ce cunoscut imi suna...
Danelutza ai grija de tine.Fugutza la dr.
Va ca ma enerveaza asta rau cum merge.
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas