mamici casnice (82)
Raspunsuri - Pagina 10

Danelutza spune:
Sint rushinoasa

Bimilit spune:
danutza de la butoane ti se trage rusinea?
banana, cami spor la bucatareala
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Dana_ch spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Sint rushinoasaDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus
de cand?

spor la trebi fete harnicutze cami,bana.

poze noi

doinabita spune:
Unde sunteti?eu am facut curat, mancare , masina a spalat nitel...Dan a plecat in oras cu prietenii, fata se pregateste si ea de plecare in oras, barbatul se uita la stiri si baba (eu)pe net...
Redati-mi viata!

diadaniela spune:
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Danelutza spune:
Bianca ai dreptate
Dana_ch de cind mingiie soatza butoanele de la centrala termica si nu mingiie doar nevasta
Doina eu sint aici, am facut mincare, am mincat-o pe jumate , acum abia ma tzin sa nu ma rastorn de pe scaun, am papat ciupercutze cu usturoi, ceapa si suculetz de roshii , alaturi dwe mamaligutza calda
Revin, ca ma cheama ploada la joaca

doinabita spune:
Buna mancare!Eu am facut o mancare de fasole azi, ca e de post, au cam strambat din nas ca nu e cu , carne...si pentru seara niste paste cu ciupercute, iar s-au strambat ca nu e cu carne, dar eu sunt bucatarul!La fasole muraturi!Cine nu vrea nu mananca!Mine tai niste pasari, rate, cocosi ca am vreo 5 si se bat, sunt de anul asta, si vad eu ce mai fac de mancare la termite...
Redati-mi viata!

Danelutza spune:
Doinita si eu am mincat la prinz fasole prajite, tot pentru ca e post. Tot nu pot sa-l tzin ca ma suge motzata, dar vinerea nu pap carnitza.
Dar vad ca tzi-a priit beutura de la Banana, ca ai trimis mesajul de doua ori