Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 18
codruta_grg spune:
Eu pe 5 mai am facut comanda de mai multe produse. Au venit toate mai putin o rochita de-a lui Petra. Inca astept...
Jumatate din produse le-am luat de la posta si jumatate prin Curiero.
Am primit noul catalog si am facut o comanda si am adus si un client nou si sper sa imi ajunga trolerele pana plecam in concediu (voi plati doar 180 RON pentru 4 trolere si o genata).
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
mama a facut si ea greseala si a comandat din Marimea mea, dar ii era buna si marimea 46 din catalogul mic. hainele alea sunt intradevar cam mari.
Acum mi-am comandat husa pentru canapea si fotoliu si o husa pentru saltea impermeabila. Mai vreau sa iau lenjerie de pat pentru copii cel din 3 piese si chilotei marimea 92 pentru Petra.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
lilina spune:
eu am comandat costume baie si sutiene (care sunt suuupeeer) mai ales ca eu port cupa D si nu gasesc peste tot, si tricouri, o pereche de sandale si niste pijamale..aaa...si un absorbant de umezeala pt.camera si jucarii pt.bb
astept acuma o comanda mai mare...de fapt mai multe
si ma pregatesc pt.catalogul urmator...care are muuulte chesti misto
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Bratu Monica spune:
Liliana,te rog spune-mi ce masuri ai daca ai cupa D/.?
Prietena mea cea mai buna nu stie cum sa se incadreze D sau E?Pentru ea intreb.Are sub sani circumferinta 97 si de jur imprejur la sani 117.
S-ar inscrie undeva la 95 DD=E,de aceea te rog spune-mi masurile tale sa ne facem o idee la cupa.ar comanda dar nu e sigura.
Daca tu porti D,poti sa ne spui masurile tale pentru o idee?
Multumesc mult!

Monikka
lilina spune:
83 cm sub bust (circumferinta) si 104 cm peste bust (cupa)
masura quelle 85 D
dar sa stii ca la un sutien mi-am luat si cupa C (e la limita)
dar e fara bureti/intarituri....foarte subtire
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
herra spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Am primit noul catalog si am facut o comanda si am adus si un client nou si sper sa imi ajunga trolerele pana plecam in concediu (voi plati doar 180 RON pentru 4 trolere si o genata).
astept cu nerabdare sa povestesti cum sunt gentile de voiaj! mi-au facut si mie cu ochiul!
codruta_grg spune:
abia am regasit subiectul...phuuu
-trollerele sunt super faine, doar ca sunt cam grele (ca nu-s din titan, of cors....la pretul asta ![]()
-am primit si husele. Nu sunt fix pe dimensiunea canapelei si a fotoliului, dar le pot aranja frumos, sunt frumoase si merita cei 250 RON . Macar protejeaza bine pielea canapelei de pixurile lui Petra
. Eu mi-am luat pe culoarea natur (canapelele sunt madras (portocaliu)-Carina, de la Mobexpert) si astfel schimb si nuanta le ele ![]()
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Liliann spune:
buna
am vrut sa-mi comand catalogul de la ei de pe site si nu se poate.
le-am trimis mail dar ni-a fost returnat.
voi cum ati obtinut catalogul?mi-e mai usor sa ma uit pe catalog decat pe net.
ma gandesc sa sun...dar m-or lua in seama?!