Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 16
nadyana spune:
Fetelor, va rog sa ma lamuriti si pe mine.Vreau sa comand si eu cateva top-uri din catalog si o bluza, dar nu stiu cum sa procedez cu marimea.Eu port 46 in general si, dupa cate am inteles de la voi trebuie sa comand masura 42.Voi, fetelor care ati mai comandat, cu cate nr mai putin ati comandat?
coraly spune:
Eu te sfatuiesc sa te uiti la capatul revistei la tabela de masuri, udne iti arata cum sa iti afli marimea, te masori peste bust, talie, lungime trunchi, de astea, si in fct. de asta alegi marimea.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
elisor spune:
Aurora o trimiti inapoi, daca se poate chiar in coletul original, te costa 1.2 lei (12.000 lei vechi), si faci din nou comanda pentru produsul respectiv care, da, te va costa din nou 9.99 lei.
Am patit si eu cu o comanda la fel si desi le-am scris pe biletul de returnare ca doresc o alta marime, mi-au raspuns ca trebuie facuta alta comanda, ei returneaza banii.
Nadyana urmeaza instructiunile de la sfarsitul catalogului, la ei sunt marimile nemtesti, la noi ar fi cam cu 2 nr. mai putin. Si eu cam tot 44-46 am si am comandat 42 in urma masuratorilor, dar puteam comanda chiar 40, in schimb la sutien mi-a iesit la fix masuratoarea.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Ati primit careva noile cataloage speciale primavara/vara 2007 (Marimea mea, Scena modei, Totul pentru voi sau Men's style)?
Eu le-am comandat pe cele care apar in ianuarie si februarie de cateva saptamani bune si nu mi-a venit nici unul, in schimb am primit altul care nu e in catalogul general (fara sa-l comand), se numeste Gradina Atelier Timp liber
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nadyana spune:
Multumesc, fetelor dragi!
Nici eu nu am primit catalogul "Scena modei", desi l-am comanat de 2 luni, cred.
Fetelor, dar pantofi\balerini ati luat de la ei?Eu as vrea sa incerc.Si-a luat cineva bluza e la pag. 32?
Dar rochia de la pag. 24 din catalogul lunii martie?
Blugi ati incercat de la ei?Imi place ca au materialul stretch.
doradora spune:
hai si eu aici, pt ca am comandat multe de la ei, in general pt casa. sunt multumita de produse, dar nemultumita de faptul ca o comanda on line imi este adusa muuuult mai tarziu decat una facuta telefonic.
am si eu o intrebare legata de masurile lor: in mod normal port 42 la haine. la cele cumparate de la tcm, deci tot nemtesti, am 38. problema e ca uitandu-ma in tabelul de marimi quelle, imi iese 32, adica cea mai mica. mai e cineva cu aceleasi dimensiuni ca si mine, care a comandat de la ei? s-au potrivit?
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
catrinik spune:
Eu zic ca e o diferenta destul de mare de la 32 la 38.
Mai uite-te odata.
Sau comanda odata un 38 ( ca la Tcm ) si vezi daca e bun.
Daca nu dai retur, ca nu e asa de mare formalitatea.
Da? Comanda online dureaza mai mult decit cea telefonica?
Pt ca eu in general o fac numai on-line si dureaza in general cam 3 sapt.
Candy spune:
A comandat cineva costume de baie in 2 piese de la Quelle? Am vazut cateva modele care-mi plac, dar nu stiu cum e slipul, e tanga, string sau normal??? Normal era sa scrie daca nu il arata si vazut din spate.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
lilina spune:
hello girls
eu sunt FUN Quelle, singura mea problema cu ei este durata f.mare la livrari
mi-am luat asa:
pantaloni, gecutza de primavara, costum baie intreg (cu cupe, f.f.f.fmisto)
tricouri, sandale, papuci, maieuri, sutiene, jucarii pt.copii
body-uri (alb si negru, f.f.f.misto), lenjerie modelatoare f.buna
la incaltaminte port 36-37 si mi-am comandat 36 si mi-au venit bine
la pantaloni port 42, chiar si 44 si mi-am comandat 40, si vin bine
la tricouri port 42 si mi-am comandat 40, vin ok
costumul de baie si sutienele port 80D si vin perfect
bafta la cumparaturi
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe