Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 15
catrinik spune:
quote:
Originally posted by nushulica
am facut o mare boacanatipic mie
am facut comanda ieri pe net si am comandat si o pijama pentru sotul meu si am uitat sa selectez marimea
si a luat automat cea mai mica marime
acum cum procedez??...le-am trimis un mail sa-mi modifice marimea dar nu am primit raspuns
INGRID
Da-le un telefon cit mai repede si modifici comanda telefonic.
Ubi spune:
Da mail in care spui cum te cheama, ce cod numeric personal ai si spui ca ai gresit marimea la produsul X. Eu am facut asa si chiar mi-au raspuns ca au modificat marimea (si chiar asa a fost)
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
nadyana spune:
Fetelor, ati incercat sa luati ceva incaltaminte de la ei?Eu am vazut niste baleri pe roz, din piele intoarsa care imi plac.Si-mi mai plac o pereche care sunt si pe albastru deschis si pe bej.Voi ce spuneti?
http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:15e6294d9a9d1ff3749738f3c32ae996&fsreloaded=1&
coraly spune:
Eu zic ca depinde cat esti de sensibila la picioare. Eu prefer sa probez ce cumpar, sa nu ajung toata numai o rana sau sa nu ma simt bine in ei.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
elisor spune:
quote:
Originally posted by nushulica
am facut o mare boacanatipic mie
am facut comanda ieri pe net si am comandat si o pijama pentru sotul meu si am uitat sa selectez marimea
si a luat automat cea mai mica marime
acum cum procedez??...le-am trimis un mail sa-mi modifice marimea dar nu am primit raspuns
INGRID
Am patit si eu ceva asemanator, am miscat scrollul si mi-a iesit alta marime, am vazut doar la confirmarea comenzii. Le-am trimis mail, nu mi-au raspuns, am sunat si mi-au spus ca au refacut comanda, ca apoi sa primesc un mail in care mi-au spus ca daca vreau sa modific marimea tb sa anulez comanda si sa o fac din nou. Mno, am facut modificarea in mail si mi-a venit raspuns prompt ca s-a notat modificarea. Cam asta a fost procedura.
Am comandat din catalogul ce-a expirat la sf. lui ianuarie si din 5 produse mi-au venit doar 3 care corespundeau perfect, a mai venit ulterior (la vreo 2 zile) alt colet, desi era aceeasi marime era mare. L-am returnat specificand ca vreau o marime mai mica. Raspunsul a fost ca nu se mai poate comanda din catalog fiindca expirase. Iar al 5 lea produs n-a mai venit deloc. Ma cam oftic pentru ca am ramas fara chiloti
, am setul descompletat (acelasi raspuns negativ cu expirarea catalogului).In toamna am comandat doua lampi si una din ele avea abajurul cu un un mic defect de fabricatie, mi-au trimis altul bun fara sa fie nevoie sa-l returnez pe cel cu defect. M-au crezut pe cuvant.
Una peste alta voi mai comanda la ei cu toate ca unele lucruri m-au dezamagit, dar altele le-a facut onoare.
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005) www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Guguluff spune:
A comandat cineva huse pt. canapea? Vad ca sunt o groaza si se numesc la fel, adica husa elastica pt. fotoliu sau canapea. Dar nu inteleg cum aleg dimensiunea si tipul, canapea sau fotoliu. Ma refer doar la cele de pe site ca nu am inca un catalog de la ei.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Hopes spune:
zicea cineva ca a comandat calutul.
ce inaltime are? si daca e misto, adica conform cu poza![]()
Hopes
aurora56 spune:
fetelor!help!
Am primit o camasa de la quelle marimea 44 (am luat masurile asa cum sunt indicatiile din catalogul anterior si am constatat ca e foarte mare (cam 48 la noi).Cum sa procedez ca sa o trimit inapoi fara sa mai platesc taxele postale mari avand in vedere ca din 3 obiecte am primit doar acea camasa si pe aceea mare pentru mine (totusi vreau acea camasa dar cred ca mi s-ar potrivi un 42 ) si sa primesc camasa buna in loc .
poze1
poza2
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aurora56
fetelor!help!
Am primit o camasa de la quelle marimea 44 (am luat masurile asa cum sunt indicatiile din catalogul anterior si am constatat ca e foarte mare (cam 48 la noi).Cum sa procedez ca sa o trimit inapoi fara sa mai platesc taxele postale mari avand in vedere ca din 3 obiecte am primit doar acea camasa si pe aceea mare pentru mine (totusi vreau acea camasa dar cred ca mi s-ar potrivi un 42 ) si sa primesc camasa buna in loc .
poze1
poza2
din pacate nu poti decat sa o trimiti inapoi la ei prin colet postal si sa faci o noua comanda.Coletul te va costa putin,in jur de 15000 lei vechi.Ai grija ca poti face asta in termen de 14 zile de cand ai primit pachetul.