Slabire rapida prin electrostimulare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am fost si eu la salon.Mi-am luat un abonament de 10 sedinte de electro si 10 de impachetari cu paraargil. O sa va tin la curent cu rezultatele...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Artemis, nu te teme, nu te imbolnavesti.
Doar ca se deplaseaza si poti ramane gravi.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

RaluD, merci mult de info!

BraveGirl, te asteptam sa ne spui rezultatele.

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

cam cat costa un abonament de 12 sedinte? si cate se fac pe sapt? 4?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Eu am facut pana acum de 3 ori "ture de electrostimulare", 10 sedinte in prima tura, apoi cate 6 sedinte. E drept ca nu am facut pentru slabire, si asa sunt prea slaba, ci pentru celulita si tonifiere. Am insistat pe zona fundului si chiar nu-mi pare rau dupa bani, asa un posterior nu am mai avut din studentie...Sotu' meu e super-incantat...si colegele super-geloase... Problema e ca tipa de la salon mi-a pus ventuze de-alea si pe picioare si in zona coapselor am slabit urat, acum ma chinui sa prind si eu o forma cat de cat...
Si eu am sterilet cu fir metalic, dar ginecologul a zis ca nu sunt probleme. Ma rog, n-am simtit nimic pana acum, nici n-am ramas gravida, dar ...mai stii?
Nu am tinut cure de slabire, ca nu e cazul (am 1.55 si 44 de kg, sunt slabanoaga), si nici miscare nu am facut decat pana la masina si inapoi...dar sunt multumita de rezultate. La noi, o sedinta costa 300.000 ROL.Pardon, 30 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Vedeti si pe topicul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46364
Este mai vechi, dar au fost discutii instructive despe electrostimulare si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_adi spune:

eu ma duc pe calea mosilor, la un salon care se numeste bodyland(www.bodyland.ro).Tocmai azi mi-am incheiat un nou abonament.Au niste promotii foarte bune zic eu...
Eu am mai facut masaj, electrostimulare si vacuum.La electro sunt totusi cele mai rapide rezultate.Acum mi-am luat si impachetari cu gel anticelulitic cu spirulina.Am facut deja o sedinta si mi se pare ca-ti face o super piele..Acum sa vedem si rezultatele....Va tin la curent....pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marusia spune:

Fetelor,pilates ati incercat? Eu m-am cam neglijat o perioada de timp si m-am trezit cu 53 kg,la o inaltime de 1,55.Plus ca ma invadase si o celulita pe coapse.Fata mea cea mare mi-a recomandat sa fac pilates zilnic si combinat cu gel anticelulitic si o dieta sanatoasa ,am avut rezultate.E drept ca trebuie sa faci zilnic exercitiile,timp de 20 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

ce exercitii ? Ce Pilates ?
Lamuriti-ma si pe mine va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

Fetelor!! Electro e tare , ce sa mai! Dac si combini cu impaketari iese si mai si treaba! Dra nu e neapara necesar, depinde de buget acu! Da rezultat din a 5 a sedinta , garantat! Numa catre sa te duci de trei ori pe saptamana, si sa progresezi in intensitati... ceea ce nu i nasol! Oricum la ce rezultate sunt... se merita mult mai mult fata de sala! si e si mai repede!

www.victoriaslim.ro

Iar mai nou , poti sa te duci 2 saptamani in fiecare zi daca te tine, adika nelimitatat la o oferta de pret!!

Va pup

Mergi la inceput