Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragi mamici de gemeni, sper ca anul a inceput asa cum va doreati si o va tine tot asa, cu vesti bune si foarte bune!

Imi pare rau ca am reusit sa ajung atat de tarziu la voi, dar am fost plecata de sarbatori la ai mei si apoi la revelion, unde nu am avut acces la net! Oricu, de cum am ajuns acasa am foarte cumintica si am citit tot ce ati mai scris!

Felicitari, Mamaana pentru cele doua printese! Ce bine si ce repede ai reusit sa te adaptezi la noul statut de mamica! Sper sa fie si la noi la fel de bine!

Elyanne, iti tin pumnii, sa dispara cu totul contractiile! Macar e bine ca le mai poti tine sub control!

Laura, am vazut pozele! Ai doi copilasi minunati!! dar nici nu aveam cum sa fie altfel cu o mama asa frumoasa!

Sheannamp , multumim din suflet pentru sfaturi si gandurile frumoase! Interventiile tale imi aduc intotdeauna asa o stare de liniste si bine!

Noi patru suntem bine! Nu am avut dureri sau contractii dupa cerclaj! Si am respectat indicatiile doctoritei legate de repausul in pat! Cel putin in primele 7 zile Luni, pe 8 avem programare la eco! Abia astept sa-i vad din nou pe astia mici! Mai ales ca tot astept sa inceapa ghinturile lor, dar nu am simtit decat foarte rar, asa cate o parere de miscare!
Chiar voiam sa va intreb voi pe la cate saptamani ati inceput sa-i simtiti miscand pe cei mici? Eu ma gandeam ca fiind a doua sarcina si avand trei ghemotoace in burtica o sa-i simt mult mai repede si mai tare, si sunt si asa, putin stresata din cauza asta!

Mari 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mesajul Flaviei de la mamici de ian-feb, de ieri dupa-amiaza:

quote:
Originally posted by Flavia-Ioana

VA PUP FETELOR !!!!!!!!

NOI AM AJUNS DUPA 6 SAPTAMANI IN SFARSIT ACASA...

EXPERIENTA MEA A FOST UNICA, O SA MA ADUN SI O SA VA POVESTESC !!!

ACUM SUNT OBOSITA SI AM SI MUSAFIRI !!!

VA PUP !!!

Flavia , Alexia-Ioana si Daria-Maria 30+

"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"

bravo Flavia! Te asteptam si pe aici cand poti.

msemcu bine ai revenit. Ai grija de tine... Despre miscarile bb-ilor... eu am simtit ceva-ceva in jur de 16 sapt.

Sheannamp eu iau gynipral de mai bine de o luna (inclusiv perfuzii in spital) si dr. spunea ca ar fi fost bine sa fac o pauza... dar numai daca n-am contractii sau daca trec cu no-spa si scobutil. Daca nu reusesc asa, sa iau gynipral mai departe. Pt. ca e f. important sa n-am contractii. Nu m-am gandit ca as putea avea probleme... doar ca dr. mi-a spus ca s-ar obisnui organismul cu el si dupa aia nu si-ar mai face efectul. Pana acu vad ca e in regula, isi face efectul...
Am vazut pozele voastre... cand ai pus linku intr-un mesaj...

nanaoti vad ca ai reusit. Am vazut pozele cu baietii!
Uite linku' mai scurt... catre toate albumele care le vei face:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliaclipa/my_photos
Linkul care l-ai pus, era catre albumul cu "Primele zile....." care nu stiu de ce nu se vede cand intri pe linku scris de mine mai sus... s-ar putea sa nu fie share-uit? Se vede doar "la cateva luni"
Din cate stiu eu, nu esti in listuta (poate spun prostii). Daca e asa, sa ne spui ce si cum, ca sa va trecem la catastif.

Azi am avut pofta de coca-cola... si pana la urma am baut un pahar... io, care nu beau in mod normal... dar cand am fost gravida...

si un we frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit !

Dupa 6 saptamani am ajuns si noi acasica...

Noi suntem bine, papacim, facem nani, caca, pisu si ne cam doare burtica, iar nopatea mami si tati nu fac nani din cauza noastra !!!

Cand o sa ma linistesc o sa va povestesc experienta mea, care a fost unica si multumesc lui Dumnezeu s-a incheiat cu bine, desi fetelor a fost groaznic de greu...

Va doresc la toate sa duceti sarcinile la termen, este foarte important !!!!

Va pup dulce !~!!

Flavia [mami], Alexia-Ioana si Daria-Maria

"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Bine ai venitFlavia.
Ne bucuram ca esti acum acasa si totul s-a terminat cu bine.Cand ai timp,asteptam sa scrii povestea nasterii printeselor.
Pana atunci,iti dorim sa fi sanatoasa si sa ai nervii cat mai tari.

Felicitari Elenita!Sa-ti traiasca fetitele si sa fie samatose!

Eu azi am implinit 33saptamani de sarcina.De cand cu durerile de spate si contractiile astea ,trece timpul tot mai greu.Nu ma mai ridic din pat decat sa merg la toaleta si sa mananc si din cand in cand merg sa-mi vad fetita la parintii mei.E groaznic.Am momente in care ma doare spatele de imi vine sa ma arunc pe geam.Parca nu se mai sfarseste odata infernul asta.Am avut nopti in care durerile au tinut 6-7 ore.Nici unul din calmantele pe care mi le-a recomandat DR nu isi facea efectul.Am crezut ca mor.Durerile erau cam ca la nastere:de spate ,de burta nici eu nu mai stiam de ce.
In ultimele 20 zile am mers la controale destul de des.Mi s-a spus ca am colul scurtat dar inchis,ceea ce inseamna ca e bine din punct de vedere ginecologic.
Intr-o seara,din cauza durerii de spate am ajuns si la urgenta in Municipal.Mi-au spus ca e de la greutatea sarcinii,mi-au facut si eco la rinichi,pt ca au aparut niste modificari si in urina si concluzia a fost ca tot coloana e de vina.
Burta e atat de mare ca nu mai pot sta in nici o pozitie:nici culcata nici sezand.
Marti am programare la eco morfo.Pana atunci mi se pare un secol.Sper sa pot rezista.

Luminita32+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Luminita draga, imi pare tare rau ca in aceste ultime saptamani trebuie sa te chinui atat! Dar crede-ma, mi-as fi dorit din tot sufletul sa trec prin ceea ce treci tu acum decat sa nasc prematur! Durerile pe care le-am indurat dupa nastere, desi nu erau fizice, au fost mai chinuitoare decat zece travalii!
O sa vezi ce repede o sa dispara amintirea acestor nopti in momentul in care o sa-ti tii miinunile in brate!
Oricum sunt cu tot sufletul langa tine! Mai e asa putin!

Eliane
, da asa e, se numeste tahifilaxie acceasta obisnuinta a corpului cu medicamentul. Dar si o pauza de o zi doua e buna.

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!

Noi cu raceala stam pe baricade, nici nu a trecut, dar nici nu s-a agravat. Avem muci si eu si Rares. Biancai i se infunda nasucul doar putin seara, Rares a inceput sa tuseasca, dar numai cand se intinde si nu poate respira bine si se inneaca. Mie mi s-au inflamat putin amigdalele, dar ma tratez . In general insa, suntem bine. Ne jucam si chiuim toata ziua pe aici. Am mai pus cateva poze, daca aveti timp si placere sa ne vedeti (daca tot am aparat, il exploatez).
http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762382668116

Anna multumim de complimente .Pozele promise cu gazicile tale cand vin? Ce mai fac cei mici? Incepi diversificarea sau mai astepti? Cum stai cu lapticul, se satura? Citind postarile tale imi pare tot mai rau ca nu te-am cunoscut inainte de a naste. Cu siguranta m-as fi mobilizat mai mult sa o invat si pe Bianca la san. Asta e, regrete prea mari nu am acum, ca totusi pana la 6 luni a mancat laptic de la mine, foarte rar a fost nevoie sa-i suplimentez cu lapte praf. Totusi era bine daca apucam inainte de a naste sa citesc mai mult despre alaptare. Eu am fost asa de preocupata de partea cu sarcina, incat despre ce ar trebui sa fac dupa ce se nasc nu prea m-a interesat. Dupa ce s-au nascut ei, nu am mai avut timp mai deloc, asa ca am facut si multe greseli. Macar acum sunt si eu doxa si o sa dau sfaturi in toate directiile cand o sa am ocazia .

anail ma bucur ca tu vii numai cu vesti bune de fiecare data. Sanatate multa si sarcina usoara mai departe!

Oti am vazut pozele. Cele din maternitate mi-au starnit multe amintiri. Desi erau asa mici, erau tare frumusei gemeneii tai! Ai mei au stat in patuturi separate. Probabil din cauza ca Rares era mult mai mare si ar fi inghesuit prea tare pitica. Ai mei nu au stat la incubator. Bianca doar o zi, apoi in patuturi normale. Dar ei au fost nascuti foarte aproape de termen si fara probleme. Apucasem sa fac injectii de maturare a plamanilor din saptamna 30 pana in 34. Cred ca si asta i-a ajutat.
Pozele urmatoare m-au dat gata. Cel putin domnisorica ta cu basma e superba! Astept continuarea!

Flavia bun venit acasa! Cat ma bucur ca sunteti bine si linistite acum. Ma rog, atat de linistite cat se poate . Imi amintesc si eu primele 2 luni cu plimbari nocturne cu bebeii in brate. La ai mei a mers sa alternez Bonisan cu Sab simplex. Nu facea minuni, dar era mai bine. Si Beby Drink e bun! Crestere usoara, sanatate multe si te asteptam cu noutati.
La multi ani de sf. Ioan! Sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mari ma bucur tare mult cand vad un mesaj de-al tau in care anunti ca sunteti bine toti patru . Eu nu stiu exact data cand am simtit primele miscari. Probabil ca la inceput nici nu mi-am dat seama ca sunt ei. Oricum, era pe la sfarsitul lui februarie, deci dupa 18 saptamani. Imi amintesc insa primele miscari foarte puternice care au fost in timpul meciului Steaua-Valecia din cupa UEFA. Nici nu m-am mirat, ca eu sunt stelista infocata si traiam asa de intens meciul, ca mi se parea normal sa faca si cei mici galerie din burtica .

Eliana bravo tie ca esti cuminte si ai numai contractii razlete. Si eu am avut burta tare, dureri si contractii destul de des in sarcina si am ajuns la 36 de saptamani, deci sunt sanse mari sa nasti aproape de termen!

Levi off, cate trebuie sa tragi si tu! Imi pare rau ca ai probleme. Se spune ca sarcin ar trebui sa fie un moment frumos din viata unei femei, cand esti rasfatata de toti si esti unica. Dar cate neplaceri vin cand sunt doi in burtica! Probabil ca sunt destul ma grasunei baietii daca ai burta asa mare deja. E greu, dar trece si perioada asta. Sa vezi ce frumos o sa ne povestesti la anul cum te doare spatele de la alergat si tinut baietii in brate .

flori bun venit in gasca! 40 de saptamani! Esti tare! Cum ai reusit? Vrem detalii despre voi si, binenteles, multe poze .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Flavia, bine ai venit!
Ma bucur din suflet ca ati trecut cu bine de toate obstacolele! Greul nu a trecut dar e incoparabil mai mic decat ce a fost!
Te asteptam si la "prematuri - esentzele tari" sa te treaca Papadie in listutza celor mai viteji bebelusi de pe DC!
trei fete frumoase si curajoase!

Laura, asa sa rezistati eroic racelii! Sa nu va lasati!
N-am apucat sa pun poze ca n-am prea avut timp dar o sa le pun eu odata si odata!
Nu am inceput inca diversificarea pentru ca baietii mei au doar 4 luni de varsta reala si ii alaptez exclusiv (multumesc lui Dumnezeu pentru asta)!
Dar trebuie sa recunosc ca nu am rezistat intr-o zi si le-am dat asa un varf de ac de babana sa guste! Ioan a deschis gura cuminte in schimb Gabitza s-a cam strambat! Oricum nici nu au scuipat-o dar nici nu pot spune ca au fost super incantati! Mai astept nitelus!
Doamne, frumosi copii ai! Nici nu stii cat de bine imi face sa ma uit la voi! Cata speranta imi dau pozele astea ca peste 1 an o sa ii vad si eu pe ai mei asa! Sa va dea Dumnezeu numai bine dragilor!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_1304 spune:

Hai sa raspund la toate dar mai intai multumesc pentru caldura cu care m-ati primit printre voi.
Cum am reusit sa duc pana la 40 sapt? Nu stiu, eu zic ca Dumnezeu m-a ajutat. Toti din jurul meu s-au mirat cat am dus-o (cu sarcina) si ce mari au fost gemenii la nastere. M-am rugat lui Dumnezeu sa am copii sanatosi si mari ca sa nu stau mult la maternitate si ... se pare ca Dumnezeu m-a ascultat, i-am nascut mari: David - 2900 si Darius - 3100, dar sa stiti ca am avut grija, n-am mai facut efort (treburi prin casa)de la 34 sapt. Trebuie sa fug la ei. Va mai pove ... Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!

Mergi la inceput