Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)
Raspunsuri - Pagina 23
Laura25 spune:
Ce faceti, fetelor? Undea ti disparut? Haideti ca ne prinde anul nou cu mesajele de dinainte de Craciun!
Stiu ca si eu am ramas datoare cu povesti si filmulete.
De Craciun, la noi a fost cam aglomerat. Dupa cum va spuneam, ne-am adunat mai toata familia la mine, intr-un ap. de 49mp. Dar a fost frumos, chiar daca destul de obositor. Nu a venit mosul in persoana, dar copii au primit multe cadouri (jucarii, hainutze si carti) si au fost foarte incantati de atentia acordata de toata lumea. Pe 25 a nins si chiar daca a batut vantul, am iesit si cu copii putin. Erau fascinati de ninsoare si nu mai stiau unde sa se uite si cum sa ractioneze. Marti am lasat copii acasa cu parintii mei si am facut si noi niste vizite si am fost seara in oras. Orasul arata superb. Au fost puse foarte multe luminite, in parcul central sunt mosi si oameni de zapada gonflabili, carusele pt copii si adulti, multe jocuri de lumini. De pe 23 in fiecare seara au fost spectacole pe scena amenajata in centru. Marti seara, cand am iesit noi, am nimerit exact cand isi incepea concertul Stefan Banica Jr. A fost super! Am dansat, am cantat si ne-am distrat grozav.
Miercuri au plecat fiecare pe la casele lor si ne-am mai linistit si noi, dar de acum incepem noi cu vizitele, sa stresam si noi pe altii .
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Lorelai spune:
mamicilor si bebelacilor, nu am timp prea mult sa scriu acum dar promit sa revin sapt care vine. noi am fost toti gripati de Craciun si abia acum ne-am revenit.
vreau sa va urez tuturor un an nou cit mai bun, plin de clipe minunate alaturi de copilasi si familie. sa auzim numai vesti bune in noul an de la toate mamicile si viitoarele mamici.
va pupam pe toti si toate. avem poze noi la pagina personala.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Laura25 spune:
Hai ca vin si cu filmuletele noi. 4 am reusit sa pun. Le gasiti la link-ul din semnatura, cele din decembrie.
Lorelai, sanatate multa!
Levi ce iti mai face spatele?
Eliana sper ca tot bine esti
Anna vrem poze cu baietii tai de Craciun! Ce le-a adus mosul? cum s-au comportat?
Mari ce faci? Intra putin si spune-ne ca esti bine!
I-am trimis un sms ieri Flaviei intreband-o daca pleaca acasa anul asta si mi-a raspuns: "Suntem bine, dar nu vreau sa ma grabesc, nu plecam asa curand, probabi la mijlocul lui ianuarie.Daria are 2110, iar Alexia 1860"
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
elyanne spune:
Laura sa stapaniti sanatosi cadoul de la mos... si acu' sa faceti cat mai multe poze... sa va vedem... M-am uitat la pozele voastre... f. frumos... ai doi pitici scumpi foc.
Multumim pt. vestile legate la Flavia si fetele ei.
Lorelai multa sanaate si te asteptam la povesti cand poti... am vazut pozele cu mandrele ... 2 frumoase
Sheannamp sunt cuminte, in pat... Numai ca, uneori, am impresia ca nimic nu ma poate proteja de inceputul unui travaliu prematur... nici macar statul numai in pat... Uneori am contractii cu tot tratamentul si toate medicamentele... Nu sunt multe si nici prea puternice... dar acum si una singura/zi ma ingrijoreaza...
Despre mine... Pe scurt... sunt bine... am contractii usoare... si momente cand am burta mai tare si senzatia ca fac pe mine, dar cnad merg la baie pauza... Ma bucur pt. fiecare zi care trece cu bine si sper mereu ca urmatoarea zi sa fie mai bine...
S-a mai nascut o stea
Sheannamp spune:
Elyane, tare ma bucur cand deschid forumul si vad ca ai mai postat vesti bune! Te cred si te inteleg perfect! Daca te consoleaza cu ceva poti sa-ti spun ca se uita foarte usor si foarte repede! Eu ma caznesc acum sa-mi aduc aminte cum erau si cat de dese erau contractiile si nu pot! Iar in privinta statului in pat, ultima saptamana, repaus total (nici macar pana la toaleta), mi-aduc aminte doar lucrurile frumoase de genul: teii inverziti de la fereasta, muzica de la radio, familia si prietenii mereu in jurul meu, bebelusii jucandu-se in burtica...
Laura, uneori sunt tare prostutza! Incercand sa adaug poze noi la albumul de la yahoo am reusit sa le sterg pe toate in faza finala si acum trebuie sa gasesc timpul necesar refacerii!
Am vazut pozele si filmele! Ca de obicei sunt super! Ai niste copii minunati iar voi sunteti niste frumosi!
Multumesc pentru impartasirea unor momente asa speciale!
Flavia, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa fiti toate trei cat mai repede acasa!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
LEVI spune:
Fetelor,la mine durerile de spate s-au mai ameliorat.Nu au trecut de tot,dar acum sunt suportabile.
Am insa o alta problema.Ieri am observat pe chilot cateva firisoare maronii,asa ca la inceputul ciclului.Mi-am sunat dr si am plecat de urgenta la Bucuresti.Mi-a facut control si a zis ca totul e bine si colul e inchis,ca nu are de ce sa ma tina in spital pt in afara de repaos nu are ce sa-mi recomande.
M-am intors deci acasa si stau cuminte in pat,dar tot sunt ingrijorata,pt ca si azi dimineata am observat aceeasi situatie.Practic nu curge nimic ,doar ca in secretie sunt urme maronii asemenea cheagurilor de sange.Azi parca ma si doare un pic burta in partea de jos.
Voi v-ati confruntat vreodata cu asa ceva?
Luminita32+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
elyanne spune:
Intru si eu repede... ca nu stiu cand mai prind loc la butoane
LEVI nu stiu ce sa-ti raspund... ca n-am avut pana acum asa ceva... Nici la prima sarcina. Din auzite, cand incepi sa pierzi dopul, se poate sa fie cu firisoare de sange prin el... Eu n-am vazut la fata dopul data trecuta... asa ca nu stiu... Dar cred ca te lamurea dr. daca era vorba despre asta.
elenita unde umbli? Sper ca esti acasa si nu le-a venit vreo idee bb-ilor sa apara mai repede decat era programat.
Sheannamp
Despre mine... sunt ok... cu zile bune, cand n-am nimic si zile mai putin bune, cand am cateve caontractii sau e burta mereu tare... In continuare, cuminte in pat... rezist N-am prea simtit sarbatorile de anul asta... dar asta sa fie baiul... bb-ii sa fie bine, sa stea mult la cladurica... si recuperez la anu'
Sa aveti un an nou mai bun, mai frumos decat cel care se incheie. La multi ani!
S-a mai nascut o stea
LEVI spune:
Elyanne,ma bucur ca esti bine!Hai sa mai rezistam un pic.Ce -ti face mandra? Eu sunt putin trista caci de 10 zile Daria e la mama ,casa e goala fara ea,dar daca ar fi acasa nu m-ar lasa sa ma odihnesc.
Ca si tine sarbatorile le-am petrecut si o sa le petrec in continuare in pat.Poate la anul va fi altfel.
Elenita,si eu ma gandeam la tine si ma intrebam ce mai faci.Asteptam vesti.
Sheannamp si Laura25,probabil ca sunteti ocupate.
In final,va urez La multi ani!Sa aveti un an cu realizari,cu bucurii si sanatate.
Luminita32+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
elenita spune:
de abia azi am gasit putin timp sa intru
fetelor, INGERASII MEI AU VENIT PE LUME MARTI, 26 DECEMBRIE 2006 prin cezariana
SHANIA LYNN MIHAELA-ora 20:07, 2700g, 47cm
STEPHANIE GABRIELLA-ora 20:08, 2600g, 49cm
sunt sanatoase, au stat cu mine de la inceput, mananca laptic de la mine
eu sunt bine, doar ca nu apuc sa dorm, decat cate o ora sau doua pe noapte
va pup, un an nou fericit va doresc
Sheannamp spune:
Elenita, BRAVO!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bucurii!
Inca doua fete la listutza, Eliane!
Ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine toate trei!
A disparut si icterul? Ce bine e ca ai laptic! Dar totusi trebuie sa incerci sa dormi mai mult! Cheama ajutoare pentru ca acum tu trebuie sa fii mai protejata si rasfatata decat erai in sarcina! Ca sa poti face laptic mult si bun pentru fete!
Baietii mei le trimit cate un !
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!