Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
dana_ene spune:
Aoleu, Monica, bine ca mi-ai amintit, ca vroiam sa va spun si eu cateva vorbe despre cremwursti.
Eu ii dau Oanei de mai bine de un an si jumatate, nu indraznisem sa-i dau cand avea sub un anisor.
Dar Roxanei, fiindca pofteste la tot ce mananca sora-sa, i-am dat deja.
Si eu tot din cei din piept de pui, cica special pentru copii.
Si pana acum, slava Domnului, n-am vazut s-o fi deranjat cu ceva pe Roxana. Ba sa vedeti ce intinde ciocul cand ii vede in farfurie
.
Andiaroro, am vazut pozele lui Alexandre. Wow! Ce ochios e, dragul de el. Mi-au placut in special pozele in care sta si papa cu manutele
.
Si poza de pe strada m-a lasat cu gura cascata.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
DANA nici nu stiam ca sunt si speciali pentru copii,Ghitza a luat normali,dar din carne de pui,i-am zis doar sa arate bine si sa intrebe daca sunt proaspeti.Oricum n-o sa pape ea o tona.
DEEA super povestea,vai prin ce ai trecut
Cand citesc din astea imi dau seama ce norocoasa am fost
Si mai ales ca m-am grabit asa la spital
,ca mai aveam un pic si o proiectam acasa,atunci sa fi vazut distractie 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Monica eu le dau cremwursti FORZOSO. Sunt din carne de piept de pui PENTRU COPII. Asa scrie pe punga. Sunt in pachete vidate, cate 8 bucati.
monica70 spune:
DANA mersi i-am si zis lui Ghitza - ca ele cu memoria
si o sa cautam si din aia!
Pe unde sunteti gagici?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
L-a trezit pe Alain alrma de la o masina si s-a pus pe un urlat de abia l-am potolit, acum ne jucam de vreo ora si e ok.
Mai eu nu stiu ce sa zic de cremvusti, cred ca nu contin ei chestii prea sanatoase dar pana la urma oricum vor ajunge sa pape de astia.Mie una imi plac f tare dar Jean tot comenta ca sunt prostii si nu prea era incantat de ei.
Am uitat sa va spun ca dr mi-a zis ca trebuie urmarite manutele in palma si ureche, daca sunt palide e anemic daca sunt roz e ok bebe.De ureche nu stiam...m-am gandit sa va spun.
Oana pupici sa scapati de dintisori cu bine, de ce plange noaptea? Pupici lui Eduard.
Dana, esti o scumpa ca de obicei cu site-ul, pupici.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Am uitat sa va zic ca deja stie bine sa coboare din pat: se pune pe burta,isi lasa picioarele in jos cate un pic ,nu inainte de a inhatza bine cu mainile cuvertura de pe pat - ca e e sigur e sigur! 
Cu mersul tot in acelasi stadiu suntem,adica tot pe langa mobile ,tinandu-se cu o mana de ele,sau cu noi,tinandu-se de degetul nostru...sa ne simta aproape,asa un pas doi mai merge si singura daca simte ca sunt in sptele ei,dar tare balanganit,asa ca nu se pune inca ![]()
MONI
de
anasol spune:
david se urca singur in pat,a facut-o azi pt prima oara

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
doina_laila spune:
Nicoleta, imi pare nespus de rau de cele intamplate. Trebuie sa fi tare. Daria are nevoie de tine!!! NU te izola. Noi suntem aici!
Te asteptam. 

Ne este dor de pupacioasa sectei!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
doina_laila spune:
Multi ani fericiti, Bee!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
dana_ene spune:
Monica, felicitari pentru datul jos din pat. Asta e metoda corecta
!
Anasol felicitari si voua pentru reusita lui Dav
!