Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

No,am sosit si eu de la kk-tul de interviu si profit ca Diana doarme,ca sa va mai zic...
Intai,mai Deniso tu crezi ca asa merge cu interviurile astea? Adica bati cu pumnu-n masa si ceri parale? Mai e pana acolo!Intai sunt interviurile preliminare ... cum e asta!
Deci intai am luat un taxi,cu care mai facut 10 minute pana in zona,prima impresie - e mai departe decat credeam In Zona industriala sunt cca 30 de firme mari,straine majoritatea.Asta e elvetiana cica. Intai ma preia portarul si imi zice intr-o romaneasca pocita (era ungur) sa imi pun ecusonul de vizitator si ma conduce la birouri - super faine Apare un tip si se prezinta (era administratorul ca am retinut numele ,l-am gasit pe net cautand informatii despre firma ) La prima impresie mi-a placut.M-a varat intr-o sala de sedinte si a zis sa astept. Punct forte n-am vazut picior de secretara sau alte angajate prin zona - asa ca m-am gandit ca nu se fac ore suplimentare.
Se intoarce ala si - surprise - era insotit de o creatura - cum sa o descriu? Un tip slabanooooog,negruuu - adica parul si tzoalele si niste ochelari enormi negrii - la fazta a aia - A!!!!! Mi-am amintit ceva gen prim ministriul ala tzaranist Ciorbea Asta era! Deci vine insotzit de Ciorbea asta - sper sa nu visez urat la noapte
Ma intreaba tipu ce si cum,se mira ca reusesc sa imi termin treaba in 8 ore (dar dac-ar stii el ca eu lucrez doar 6 ore ,calaresc DC si mai fac si pe portarul si secretara??? Nu stie cu ce eficienta are de-a face ) Asa ne mai si distram de una de alta,pana se baga pe fir mrs. Ciorba si ica o sa imi puna el niste intrebari din contabilitate si fiscalitate si nu e bai daca nu stiu,ca vrea sa vada cum gandesc cica Si incepe asta cu niste subiecte de te doare mintea ,adica chestii de teorie de care nu m-am mai lovit de acu' doi ani de la examenul de admitere la experti contabili ... si cazuri practice tot unul si unul,adica raritatzi cu care nu te intalnesti odata la 10 ani I-am zis eu pe-acolo ce am stiut,le-am mai scaldat ca mai aveam si lapsusuri Ca sa nu mai zic ca in ultimul an n-am mai pus mana nici din greseala sa citesc niscaiva carti de specialitate,nici legile nou aparute nu mai apuc sa fiu la zi cu ele,din presa ce ma mai tin la curent
In final ma lasa sa pun intrebari si asa a flu ca ar trebui sa organizez sectorul fianaciar contabil d epe acolo si sa fac raportarile din Ro si pe cele din Elvetia ... si asta pana in data de 8 a lunii ... adica sa fiu cu gura hei rup pe subalterne sa termine treaba si timp de cel putin 10 zile pe luna sa fac ore suplimentare Non mersi.Ca cica daca aspir la asa post,trebuie sa ma gandesc din start la ore supimentare - asta ca sa vedeti de ce sunt mai mult barbatii in posturi de conducere! No,decat asa mai bine stau pe meu!

Revin ca a aparut taica-meu!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Monica, scumpo, decat asa... vorba ta... mai bine ce e in mana.
Si poate s-o ivi si postu' ala mult visat, dar nu-i momentul.

Denisa, iti doresc mult-mult bine. Abia astept si eu alaturi de tine vestile de la eco.
pentru socrul tau....!

Bumbita, intreaba si pediatrul. Incearca cu mameloanele de silicon si daca nu ai succes, atunci renunta la alaptat, oricum esti una dintre fruntase la capitolul asta.
Pentru ranile de la sani incearca si Bepanthenul.

Eu am trimis-o pe Oana la ai mei pentru vreo 2 zile si o sa incerc sa ma culc in seara asta odata cu gainile, ca sa mai recuperez. De fapt, cine stie ce-mi pregateste Roxanica pentru la noapte.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

sunt grabita ca mi-a fost "omu" promovat si tr sa-l sarbatorim, dar nu puteam sa nu intru sa-i urez lui Bee numai de bine de la noi, sanatate,cariera si ce mai vrea ea.......La multi ani!!!!!!
nu credeam ca o sa avem asa succes cu pozele lui alexandre.....le-am aruncat si eu acolo ca sa nu ma puneti la panou cu: asa nu.....o sa va mai pun una sa vedeti cum se comporta dansul cand e caz de o blonda la interval
despre nastere la povestit nu am bag ca ma alungati cu maturoiul de aici.......ziceai ca nu nascci croiesc o fusta, asa lucida si "tehnica" eram. pe locul 2 la rapiditate dupa monica, 3 incercari ca ali(iesea din 2, daca nu ratam startul cand mi-a zis moasa adoua oara: impinge.....oricum eu nu stiam cand sa imping ca nu simteam nici o durere).
mi s-a rupt filmul....;ma duc sa-l recuperez pe alexandre si al bucatarie cu mine!

pe scurt: pe 12 avem serbare de craciun la cresa

bumbita-eu ii explica ca mi-a facut rau cand ma clampaneste cu gingiile........ii scot tzatza din gura si ii teoretizez pb..incercam din nou......clantz againretragem sanul....ne jucam nitel asa, daca continua s-a lins pe mustatza de laptic.de obicei se prinde ca nu glumesc si se face baiat cuminte

dana si eu ma gandeama zi al tine-in metrou

Nico-te iubim!!!!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

ANDIARORO am uitat sa zic ca si eu l-am vazut pe Alexandre si fi sigura ca tot timpul o sa ai succes cu el Si ce artistice mi se par pozele alea ! Si mai anuntza si tu cand le pui,daca se poate cu majuscule!
Diana s-a trezit si ea,nu vrea sa manance nimic, miorlaita a fost si azi - of dintii astia ! Dar i-am montat leaganul si daca ati auzi cum face cand vede ca il montam! Hohoteste pur si simplu de emotie si bucurie ,ca nu mai stii daca rade sau plange Acum o "hutzutza" tati Si a uitat si de dinti!

Eu nu mai tin minte ce si cum si cui sa mai raspund pe aici ,ca am citit tot pe fuga la birou,dar maine la prima ora pleaca Streptococu si sunt mai lejera.
Am citit si eu povestile lui Ali si ale Biancai si mai astept si altele!
Inca odata NICO imi pare tare rau,dar nu se stie niciodata ... organismul uman are o fortza de regenerare de nu-i adevarat!
MARAKI astept cu interes sa vad ce boacane mai faci

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tocmai i.am spus socroseniului sa nu il mai agite atat pe Angelo ca abea a mancat L-a si lasat jos sa il i-a nevasta-sa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gata, am scris si eu povestea noastra.... terminata cam brusc ca m-au luat ametelile de cat am scris Daca o avea cineva rabdarea sa citeasca... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88869

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Dragelor, am adaugat pe site povestile de la nasteri. Desigur... acolo unde le-am depistat.
Asadar, cand deschideti pagina copilului, in dreapta-sus gasiti un link Povestea nasterii, care va duce la povestioara.
Pana acum am gasit povestile de la:
Dany de Mirela
Diana de Monica
Marco
David Andrei
Dani de Bianca
Iarina

Atentionati-ma daca mai sunt povesti!

Ma duc sa ma delectez cu pozele lui Alexandre.

Mergi la inceput

Mai, Deea, eu am citit-o pe nerasuflate. MUMOS !
Of, greu dar zau ca a meritat pe deplin.
Hai ca pun si povestea voastra pe site. Repet: MUMOS TARE !

(dupa cum vezi, remarca de "paranteza": doctorul tau bun din toate punctele de vedere mi-a fost coleg de liceu .)

Mergi la inceput

DANA mersi mult esti super ca de obicei!
DEEA eu o sa incerc
Acum pun si eu pe drop niste filme de azi sa vedeti ce agitata era Diana de la dinti

De cand am venit acasa n-a mancat mai nimic ... la piureul cu carnitza de pui,dupa doua linguritze si-a dat jos ciorapii,a treia linguriza a luat-o cu de-a sila si cu a patra ... si-a facut shuvitze in par ca Jasmine , vorba lui Bombo... Ghitza a plecat in tromba din bucatarie,eu am luat-o si am schimbat-o de tzoalele jegoase si am igienizat-o ... Asa ca ciuciu papa.Acum dupa ce s-a treyit nici lapte n-a vrut.In schimb a bagat cascaval si um oic de prajitura cremesh ... L-am trimis pe husband dupa cascaval ca s-a terminat si sa cumpere cremvusti de pui,sa incercam si cu din aia,ce sa mai fac si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Silvi, suntem bine, pe Eduard il cam chinuie dintii si e tare nervos, i-a iesit unul singur si ala este crescut oblic pe gingie, am intrebat pediatrul ieri, cica se indreapta. Am fost la vizita de 10 luni, 9.5kg, 72cm, a urlat de l-a speriat pe dr. Cu papica e ok, dar cu somnul noaptea e dezastru.

La multi ani Bee!

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput