*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

I-am facut baita lu'bebe ,a papat si acum a adormit.Dar vad ca se cam agita in somn. Sper sa nu patesc ca noaptea trecuta de se trezea tipand si nu stiam cum sa ajung mai repede la el sa-l potolesc .
Ma bucur nespus de mult ca sunteti alaturi de mine si ma ajutati cu sfaturile voastre care imi sunt de mare ajutor in astfel de momente in care nu stiu ce sa fac mai repede si in acelasi timp sa fie bine pentru el. Ma uit la el cum sufera si mi se rupe inima . Mai ales cand trebuie sa schimb bandajul ma apuca tremuratul ...
Poli felicitari pentru coltisor. Noi la capitolul acesta stam prost. Nu se vede dar nici nu se simte nimic.
Stefania bine ai venit!
Laura Ioana bafta cu analizele si sa auzim de bine. Cezara Bucur ca si Marinescu sunt dr foarte buni.
Micaalsa imi place foarte mult caciulita . Si bebe al meu face tot la fel cu castronelul dupa ce papa ca atunci il dau ca daca ar fi dupa el ....

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

buna feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
gata de azi imi reintru in drepturi depline aici,ca de am iar birou si ccalculator!!
treaba in casa cea noua nu e nici pe departe gata,dar cat de cat,sa zicem!!
am vazut ca multe din fetele de la inceput nu prea mai intra si e pacat,dar in schimb sunt multe noi!!

ANDREEA GIORGIANA
,MI-AI FACUT O SURPRIZA SENZATIONALA!!SI-TI MULTUMESC DIN SUFLET!!cum ti-ai adus aminte ca pe 22 e ziua lui Iulian?!?oricum multumesc din suflet si-i doresc fiicei tale dulci si frumoase tot ce le doresc si copiilor mei!!pupici

ANA-MARIA e o dulcica de fata,colinda toata casa cum poate,si pe unde are voie,e inebunita dupa reclame,e inebunita dupa taicasu'daca ii spui NU,se lasa jos pe burta ,pune capul jos si incepe sa planga,tot asta face si daca o certi,e comica rau cand face asa,mananca orice,dar vreau sa spun orice,nu refuza nimic,nu putem sa mancam nimic in fata ei ca vrea si ea,si nu conteaza,acru,amar iute,dulce,ea mananca,are 12.5kg la 10 luni si oleaca,6 dintisori,nu ne-am dezvatat nici acum de mancatul noaptea,si e un chin ptr mine!!!in rest e foarte vioaie,vrea la toata lumea in brate,mai nou musca si eu o cert ea plange si face tot aia,of-of!!
a facut si la olita,etc. .....

IULIAN,are numai FOARTE BINE la scoala,creste,ma ajuta cu fata foarte mult si e cuminte,in limita bunului simt...

fetele sper ca ma reprimiti la voi si sper ca de acum sa fiu zilnic aici cu voi
pupici la mamici si la bebici!!!!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

TCELEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNN!
Welcome back, cum sa nu te primim inapoi!
Cum e in casutza noua? Las' ca terminati voi treaba si va fi
Felicitari lui Iulian pt. FB la scoala, are mami baiat eminent si Anei Maria pt. cei 6 dintzisori si 12 kile jumate, wow, 10 luni, ce trece vremea!

Delia, apai e super daca vrei bb2 mai repede, faca-se voia ta! Si io as vrea, dar abia ma descurc numai cu Marc, ca nu prea am ajutor, macar 2 ani sa fie intre ei, daca mi-ar iesi pasientza, macar Marc sa apuce sa mearga la cresa sau sa-i angajez o femeie...dar daca cumva se intampla mai repede, nu mi-ar parea rau, cred ca tot as gasi o solutie cumva, uite la Mariana cu 4 copii in curand!

Noe, succes la parcari, sunt sigura ca o sa te descurci!
Toyota Yaris e ok, e faina, la ce pret ajungi cu ea?
Eu mi-am luat in vara Chevrolet Aveo si-s tare incantata de ea, desi am si busit-o pana acuma, apropozito, sa ai grija la iesitul din parcare cu spatele, asa am patit-o eu, stupid, mi-au si zis aia la politie ca 90% din accidentele produse de femei sunt la iesirea din parcare cu spatele

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Na c-am reusit performanta de a intra de 2 ori pe net azi!

adar imi imaginez ce balamuc tb sa fie la voi in casa.Maia nu mestereste si ea ceva p-acolo?

micaalsa mi-a placut tare mult poza cu caciula! Curaj sa treci peste probleme!

ciuf ba nu a plans la aparitia dintelui,dar tot cu mainile prin gura,tot ce prinde baga in gura,saliveaza mult...
Da,catelusul ala l-am vazut si eu.La noi e vreo 20-3o euro daca imi aduc bine aminte.Sunt o groaza de jucarii faine...bani sa ai.Floricica d-aia avem si noi dar nu are bondar pe ea si cand bati din palme se unduie si canta "Hello,hello how are you".E tare simpatica. pt aprecieri referitoare la poze si la filmulet.Smokingul ala l-am luat din Ro ca ne-a placut.Nu am fost nicaieri.L-am imbracat cu el sa fiu sigura ca apuc sa-i fac poze pana iese din el.Ma gandeam sa-l imbrac la botez.Am vazut si pozele voastre:super de super!Si ce decapotabila faina are Eva!
Globurile si bradul sunt inca in cutii si plase.Abia luna viitoare o sa le facem.Iti dai seama ca o sa le fac poze.

alinaalex vad ca sunteti curajoase! Eu unu nu-s inca pregatita pt bebe no.2

tcelen bine ai revenit!Acusi ma uit la pozicile voastre.

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Mari, daca aia mica are nasucu infundat si o deranjeaza numai cand mananca, eu ti-as spune sa ii pui numai ser fiziologic in nas, cui vreo 20 de min inainte de masa.Sau mai este in farmacii in Ro, e chestie numita STERIMAR(APA DE MARE) care e foarte buna, si curata nasu perferct.
Pivalonele are si cortizon, si eu i-am dat ca a mea nu mai putea respira deloc. Forma de Pivalone care o am eu e de adulti, si i-am dar cu mare precautie, dar tre sa recunosc a mers super. Asa ca daca nu e groasa treaba cu nasucu infundat, incepe cu astea simple, ca serul fiziologic sau apa de mare.
Si acum sa ne laudam.. in seara asta la culcare, din obsesia facuta cu dintii copilului, i-am varat iarasi mana in gurita. Avem un COLTISOR! Uraaaaaaa! A scapat copilul de teroarea mainii mele.. de acum cred ca o sa ma pedespeasca si o sa ma muste.
Tot azi am invatat sa face pa cu minuta, si acum cand vien sau pleca careva care ne face pa, zicem pa si facem pa. Eiii, da sigur ca imi creste inima ca papanasu, dar stiu in acelasi timp ca toti copilasii fac la fel la varsta ei... dar asta e, sintem mamici
pupici,ca tre sa ma duc sa ii pun in nas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Stefanna, pai la mai multi coltisori! Felicitari.
Lasa, tu, lauda-te aici cu a ta fetita, ca a mea inca nu face pa cu manuta. Asa ca ai motive intemeiate sa o lauzi. Precoce.
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

multumim de primire,ALINAALEX, SI POLIXENI,pupici ptr voi!

polixeni,sunt poze vechi,nimic nou,ca nu am avut timp de poze,doar pe 22 de ziua lui iulian ,am facut cateva dar bustiu cand am timp sa le pun,anunt eu!!

alinaalex,e bine in casuta noastra noua,dar pana cand o vad pusa la punct,,multumim ptr felicitari

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

stefania,felicitari ptr coltisor si la mai multi!!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,SA CRESTETI MARI SI VOINICI,SANATOSI SI FRUMOSI!!
Rudy - - Delia21!
Adrian Mark - - Mamaariadna
Cristian - - Mihaser
Vlad - - claudia_d
Andrei - - Amyana

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Iar nu am net...Am intrat de pe mobil. Sa ma uit cand o merge netul in yahoo sa vad ce-am facut. Stefanna, pai acum asta ii pun, ser fiz si rtes4marpsi s

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput