PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna piersicute si mamici de piersicute!
Chiar daca nu sunt foarte activa pe forum va citesc in fiecare zi, si uite asa mi-ati raspuns la foarte multe intrebari.
Va rog as vrea si eu parola de la mailul comun. Va multumesc!
toti bebeii! sunt asa de scumpi toti!

Adina bebe Alexia (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna fetelor,

In primul rand vreau sa va felicit pentru puiutii vostri care sunt niste scumpi....

In al doilea rand, as vrea sa va cer un sfat (avand in vedere faptul ca sunteti putin mai inaintate in "meseria" de mama decat noi, fetele de sept.-oct.).

De vreo doua saptamani, fetita mea, care are 2 luni si o saptamana, plange la san, cand vreau sa o alaptez. Ia cateva guri de lapte, si apoi se intoarce de la san si incepe sa planga foarte tare, in asa fel incat este imposibil sa o conving sa se intoarca sa manance. Cateodata, daca o mut la celelalt san, mananca, dar nici de acolo mult timp. Este un adevarat chin cateodata cand vine ora mesei. se vede clar ca ii este foame, dar ceva o opreste sa manance...

Pana acum, doar cu ajutorul eforturilor mele a mancat...dar deja parca este tot mai rau. Se intinde la toate mesele zilei...chiar si noaptea.

Precizez ca este alaptata exlusiv la san. Nu cunoaste biberonul (doar cand era micuta ii mai dadeam ceai, dar de atunci, doar san).

Mananca tot la trei ore. Asa si-a format ea programul inca din maternitate.

A trecut cineva prin aceasta problema? Si daca da...va rog spuneti-mi cum ati depasit-o

Va pupa, o mamica fericita, dar ingrijorata

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Anasia multumesc pentru parola

Adina bebe Alexia (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lakioana, ne confruntam si noi cu aceeasi problema, ori suge putin si plange, ori nu mai vrea deloc celalalt san, asa ca o pacalesc cu putin sab pe mamelon, e dulceag, ii place si mai trage asa cateva inghitituri;poate e doar o perioada mai grea de colici, eu am incercat si diferite pozitii de alaptat, inclusiv sa-i vina vertical sanul, dar...cateodata merge, alteori nu;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisa-raluca spune:

buna seara mamici de piersicute...si la multi ani tuturor aniversatilor lunii noiembrie, sanatate multa si la mamici si la bebici...Va citesc cu interes in fiecare zi si va multumesc pentru sugestii si raspunsuri.Am mai scris si ieri dar nu stiu ce s-a intimplat.As dori sa stiu daca la 4 luni jumate pot sa-i dau suc proaspat de legume (morcov, telina ,gulie etc.)in loc de supa de ex. Voi le-ati dat bebeilor asa ceva la 4 luni si un pic? Si inca o chestie..pediatra mi-a zis sa-i fac brinzica calcica si sa i-o amestec cu piure de fructe....pina acuma n-am indraznit sa-i fac (i-am dat numai mar / para cu praf de biscuiti). Voi le-ati dat brinzica la 4 luni? Mie mi se pare ca-i un pic prea repede pt brinza dar ce stiu eu? Urmaresc in continuare si astept raspuns. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

OANAALEX;ANASIA;KATM13 MULTUMESC , l-am activat sper ca am facut bine

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Maria doarme de obicei seara cam o ora de la 6 la 7 si am incercat azi sa aplic metoda voastra sa adoarma singura in patuc si nu la titi. A plans saraca atat de mult de a transpirat tot si nu am reusit nici cum sa o linistesc cu mangaieri sau muzica. Era schimbata si satula, in plus si somnoroasa. Am cedat si i-am dat sa molfaie titi si in 5 min a adormit ... Numai la titi se linisteste, e indragostita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Oanalex:multumesc...mama si copilu zici?pupici la fata.doar 40..pai fetele ziceau pe aici ca ajungi la o suta si de ml!!In fine mai vedem noi pana atunci.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

fetelor cochetelor,

am pus si eu vreo doua melodii pe mail.

cristina+ bb Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamariagrosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Anasia...si nu ai aflat pana acum cauza?
De cat timp dureaza la voi problema asta?
Multumesc pt. raspuns

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput