Concurs alaturi de At Piticilor,Fun Science si Isa
Raspunsuri - Pagina 30
Gabbriela spune:
1 martie...
quote:
Originally posted by Caprioara
Cand este marele vot?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
katty spune:
Multumesc si eu ptr. aprecieri!!!
Voiam sa va anunt ca a venit premiul de la ISA! Multumesc ISA inca o data!!! Abia astept sa ajung diseara acasa!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
Felicitari, tuturor participantilor !
Foarte frumoase lucrarile !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Gabbriela spune:
nu merge yahoo sub nici o forma, deci nu pot ajunge la note ...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
fetelor nu pot sa anunt castogatorii ca mai am nevoie de notele de la buggy si de la diana mirela... asa ca mai asteptam.
Va rog sa poftiti la concurs pt luna martie:
- buburuze si insecte trimite lucrarile la mine si la buburuzashop "- concursul este acelas care e prezentat de buburuzashop" - in 30 martie se incheie concursul
- si mai este un concurs sponzorizat de PerfectDeco - va rog pt acest concurs care apartine in totalitate atelierului sa trimite lucrari cu martisoare si felicitari pe adresa concursului. - in 15 martie se incheie concursul
Sanatate si numai bine
buggy spune:
Gata, am votat. Am trimis pe e-mail. Sper sa primesti
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Gabbriela spune:
Felicitari si va invit la concursul din luna MArtie - Martisori si felicitari - se incheie in 15 martie concursul -
buburuze si insecte - trimite lucrarile la buburuzashot - este concursul organizat de ea - lucrarile le puteti trimite si la mine.- concursul se incheie la sfarsitul luni
Grupa I castigatorul este: Andrei - baiatul lui katty- contacteaza pe ISA_mm pt premiu
Grupa II castigatorul este: Vladi - baiatul lui ENYA - contacteaza pe isa_mm pt premiu
Grupa III castigatorul este: Ana MAria - fata lui biluta28- contacteaza pe buggy pt premiu
PS: mamicile castigatorilor sunt rugate sa imi trimita o poza cu piticu sau pitica la adresa concursului
Sanatate si numai bine
Caprioara spune:
Felicitari castigatorilor !!!
E o greseala mai sus, sponsorul de la martisoare si felicitari pentru Martie este Perfect Deco. In Aprilie speram sa avem si CasaRetro, la tema de Paste.
Caprioara & Matei
biluta28 spune:
Woau multumim mult de felicitari!
Pentru juriu
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
Caprioara spune:
Concurs PerfectDeco
Tema: Martisoare si Felicitari de 1 si 8 Martie
teme propuse de Caprioara si Gabbriela
Perioada: 1 Martie - 15 Martie
Votul pe 16 Martie
Premii: matrite de Paste si Ceramofix
Cele trei grupe de varsta se pastreaza, fiecare castigatoare/castigator de la fiecare grupa de varsta va primi acelasi premiu: matrite de paste si ceramofix, cu care puteti face apoi o frumoasa tema pentru Paste - figurine din ceramofix pe care sa le pictati: iepurasi, oite, oua, etc.
Asteptam lucrarile voastre.
pup you,
Caprioara & Matei