Concurs alaturi de At Piticilor,Fun Science si Isa
Raspunsuri - Pagina 28
buggy spune:
Caprioara, asteptam cu nerabdare poze si impresii
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by cge
[
Mihaela, felicitari Anei ptr dinozauri.
Ati muncit mult si se vede.
O sambata intreaga a decupat si lipit la ei si cu frati-su ( 2 ani juma.)pe cap care vroia si el sa faca "dindini". Cel mai greu a fost sa-i faca sa stea in picioare caci a pus o "tona" de lipici si s-au inmuiat si nu mai stateau la pozat.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Caprioara spune:
Iata Dinozaurul lui Matei (5 ani si 1 luna), baiatul Caprioarei.
Si iata si pozele de la Atelierul Fun Science.
Impresia mea este ca copchiii s-au distrat bine. Doar ca unii mai vazusera ateliere cu Profesorul Trasnit din cele cu experimente si tot intrebau ei cand fac experimentele . Si mie mi-ar fi placut sa fie si ceva cu "substante", cu fum, in fine - mai spectaculos . Dar atelierul nu avea o tema ca sa includa asa ceva. Poate alta data castigam unul de acest fel. Lor le-ar place tare mult .
Eu am plecat inainte de final, pentru ca trebuia sa ajung la serviciu, asa ca impresiile lui Matei vi le spun maine .
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
buggy spune:
Buna, Abia asteptam postul tau. Sunt foarte frumoase pozele. Cu permisiunea voastra as dori sa pun cateva dintre ele pe site-ul nostru. In legatura cu experimentele, notiunea de experiment este foarte larga in sensul ca si ceea ce au facut azi tot experiment se numeste. In atelierele noastre copiii experimenteaza indiferent ca se joaca cu substante, fum, decupeaza, picteaza, gusta sau joaca diverse jocuri. In cazul de fata, "Sunt unic" a tratat exact tema concursului din aceasta luna, la fel cum si "Jurassic Park" este un atelier ce are in centrul sau o lume disparuta, cea a dinosaurilor. De asemenea atelierele noastre sunt nenumarate ( pe diferite domenii: igiena, mediu, chimie, fizica, astronomie, prevenirea accidentelor casnice, combaterea violentei infantile etc).
Daca aveti anumite preferinte va stau la dispozitie. Va invit sa ne vizitati pagina noastra web unde veti gasi toate detaliile legate de preturi, programari si tipul de activitate care vi se pare mai potrivit.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Caprioara spune:
Buggy, o sa-l intreb pe sotul meu despre poze, ca el le-a facut. Era si cazul sa iasa bine, ca e de meserie fotograf si are si scule bune . Ce am pus pe album sunt la dimensiune mai mica (le-a prelucrat ca sa mi le poata trimita pe mail), dar cred ca el le are salvate si mari (sa poti sa scoti si afise).
Caprioara & Matei
roxanal spune:
pai ce sa va spun...a fost frumos, poate asa cum spunea si Caprioara, am fost putin dezamagita ca n-a fost mai spectaculos..ceva explozii ...insa a fost interesant...mai ales abordarea
am trimis si pozele pe adresa concursului
pupici si succes mult tuturor
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Gabbriela spune:
Dinozaur - lucrare realizata de Vladi 6 ani si 7 luni- baiatul lui ENYA
poze cu Prof. Traznit - RoxanaL
Cine mai are poze cu lucrari va rog sa le trimiteti .. si cine are poze cu Prf Traznit va rog sa le trimita la noi la atelier pt albume
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
katty spune:
Andrei a facut un dinozaur, dar fiindca l-a desenat si colorat in creion nu prea e apasat si poza nu e stralucita! Asa ca vom incerca diseara altceva!
Caprioara, Lucia, voi in cit timp ati primit CD-ul de la ISA/ Noi n-am primit inca nimic...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
danielac spune:
va multumesc pentru raspunsuri fetelor! va cer scuze ca raspund asa de tarziu!
am sa incerc sa o inscriu pe Diana la urmatoarea tema!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by danielac
va multumesc pentru raspunsuri fetelor! va cer scuze ca raspund asa de tarziu!
am sa incerc sa o inscriu pe Diana la urmatoarea tema!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
Daniela, dar de ce nu o inscrii si la tema asta cu dinozaurii? Ca mai ai timp o saptamana sa faca lucrarea si sa o trimiti.
Caprioara & Matei