Concurs alaturi de At Piticilor,Fun Science si Isa
Raspunsuri - Pagina 13
AT_Piticilor spune:
mai asteptam inscrieri pentru ianuarie.
succes concurentilor!
spor la lucru si numai bine
katty spune:
Buna, o sa caut o poza mai serioasa si va trimit (pe adresa concursului sau a atelierului pititcilor?), ca deocamdata n-am gasit ceva sa se potriveasca!
Eu as vrea sa-l inscriu si ptr. ianuarie, dar inca nu stiu cam ce ar putea face sa exprime diferenta intre om si animale (la nivelul lui).
Trebuie sa ma gandesc.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Caprioara spune:
Si eu am o problema cu tema pentru ianuarie. E cam dificil de pus in practica. Era mai usor ceva de genul "Animalul preferat" sau "Autoportret". Dar diferente, cum sa le reflectam intr-o lucrare plastica? E un subiect mai degraba de povestit...
La fel si pentru februarie. Tot cu diferente... Era mai simplu sa facem un vulcan, sau un dinozaur.
Ne mai gandim si noi, ca nu prea stiu de unde sa apucam problema...
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
alexxia spune:
quote:
Originally posted by Caprioara
Si eu am o problema cu tema pentru ianuarie. E cam dificil de pus in practica. Era mai usor ceva de genul "Animalul preferat" sau "Autoportret". Dar diferente, cum sa le reflectam intr-o lucrare plastica? E un subiect mai degraba de povestit...
La fel si pentru februarie. Tot cu diferente... Era mai simplu sa facem un vulcan, sau un dinozaur.
Ne mai gandim si noi, ca nu prea stiu de unde sa apucam problema...
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Subscriu. Daca nu mi-am stors creierii si eu si Ruty cum am putea ilustra diferentele intre om si animale intr-o lucrare si inca n-am ajund la o concluzie.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
biluta28 spune:
Vrem sa ne inscriem si noi la concursul pentru luna ianuarie dar la grupa a III Ana are 7 ani.
Am 2 intrebari:
1. pana cand se trimit lucrarile ?
2. cam cum se face tema?
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
AT_Piticilor spune:
buna fetelor.. astazi am un minut ragaz si am intrat si eu ...
Felicitari premiantiilor... se voteaza acuma un premi special pt luna decembrie - din cauza ca nu a fost nici un concurent la grupa III vorm oferi acel premiu unuia din concurentii de la grupa I si II.
Ma gandesc si eu ca temele sunt greute .. ce ziceti le schimb?
- luna ianuarie: Desenati (creati - ansamblati, lipiti) un animal si un menbru al familiei - pe acceas foaie asa se pot vedea diferentele intre om si animal.
- luna februarie : desenati (creati - ansamblati - lipiti) dinozaurul favorit - sunt asa de multi
Spor la treaba si sper sa apara mai multi concurentii.
PS: se primesc lucrari pana in data de 1 februarie - inscriile au inceput la 1 ianuarie - castigatorii se anunta in prima saptamana din februarie
Nicole (Gabbriela)
Daca sunte-ti de aceeas parere cu mine pt noile teme - rog pe cineva care acces la acest cont "AT_Piticilor" sa intre pe prima pagina si sa schimbe numele lucrarilor
Am onoarea sa va prezint micutii nostrii castigatorii de la concurs desfasurat in luna Decembrie... Aici sunt ei si aici sunt tot ei in albumul special.
Nicole (Gabbriela)
katty spune:
Multumim, Nicole, arata foarte frumusei micutii nostri! Ne tii din surpriza in surpriza!
Eu sunt de acord cu modificarile propuse de tine.
In conditiile noi date il inscriu si eu pe Andrei la grupa de varsta I (3-4 ani) ptr. concursul lunii ianuarie.
Intre timp am luat legatura cu buggy si am stabilit data la care sa vina echipa Profesorului Trasnit la grupa lui Andrei la gradinita!
O sa va aduc poze de la eveniment...
Nu v-am povestit cum a fost cand a primit vestea. I-am printat desenul lui de pe site, i-am printat diploma, si intai i-am aratat desenul lui si l-am intrebat daca stie ce e. Andrei mi-a zis "E desenul meu!!!!!!" Eu: "Mai stii de ce l-ai desenat?" Evident ca nu mai stia. I-am zis ca a participat la concurs si ca a castigat! I-am aratat apoi diploma, i-am aratat (de fapt a vazut) unde era scris numele lui si s-a luminat tot la fata (primeste diplome si la gradinita si stie ca e de bine), i-am zis "Mami tu ai castigat concursul", si i-am explicat ce va fi mai departe, ca va veni echipa Fun Science la ei la gradinita etc. A fost foarte entuziasmat ca datorita LUI copiii de la gradinita vor avea parte de acest spectacol.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cgaby spune:
katty - ce frumos...m-ai emotionat...cred ca a fost fericit.bravo lui! neaparat sa pui poze de la gradi.pupici.
nici eu nu am nimik impotriva sa schimbam temele.e ok asa.succes!
Dianami spune:
Matei va primi un CD de la ISA si diploma!
Pt. ca la grupa III nu au fost participanti, ISA vrea sa ofere premiul (un CD) unui alt copil care a participat la concurs la celelalte grupe. A fost votat Matei!
Multumim, ISA!
Felicitari, Matei!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
AT_Piticilor spune:
Felicitari Matei
poze cu Matei Aici si Aici
Nicole (Gabbriela)