Targoviste (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Andaua, Isabeluta, bine ati venit, mai povestiti-ne despre noi!
Eu plimbareata, maine plec la Malaga, am emotii si mi-e groza de drumul cu avionul
, dar sper sa prindem mult, mult soare, ca in Norvegia ne-am saturat de ploaie.
Nana, Motanik nu mai spuneti nimic pe aici.
Nana, ai intrat in concediu prenatal? Si la voi tot ploaie?
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mihaser spune:
Salut!
Andaua bine ai venit!
Oti concediu placut! Malaga suna super...poate vizitezi si Alhambra...am auzit ca e de o frumusete rara...si poate va intalniti cu Banderaz sau CruZ ![]()
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Rebiana27 spune:
Salut targovistencelor!
Eu-s din Fieni da' cum nu prea sunt persoane de aici care sa scrie pe DC... ma "adoptati" si pe mine? Ca doar sunt damboviteanca! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
mihaser spune:
Rebiana bine ai venit!
e loc ptr toti dambovitenii aici...sunt fete si din Moreni...ne-am adunat asa in jurul topicului TGV. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Rebiana bine ai venit!e loc ptr toti dambovitenii aici...sunt fete si din Moreni...ne-am adunat asa in jurul topicului TGV.
Bebe 2 we are waiting!

Sar'na pentru primire in
!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Otiliav spune:
Rebiana, bine ai venit, asteptam sa ne spui mai multe despre tine. De fapt cred ca ne cunoastem mai demult cand erai insarcinata si cereai recomandari doctori in Targoviste. Dar parca ai nascut la Bucuresti, sper ca nu ma inseala memoria.
Am si eu o prietena din Fieni, acum este profesoara de limba romana in Bucuresti.
La Malaga este tare frumos, deocamdata nu am vizitat nimic si nici nu stiu daca vom reusi. Eu am venit obosita aici, vreau sa stau la soare si la piscina si sper sa ma intorc mai odihnita desi o sa fie cam greu cu Ana.
mihaser spune:
Salut!
Otilia astept poze mama! plssssssssssss sunt cu examene pe mine cat capra...![]()
Pupici tuturor! Astept povesti noi!
Bebe 2 we are waiting!
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Rebiana, bine ai venit, asteptam sa ne spui mai multe despre tine. De fapt cred ca ne cunoastem mai demult cand erai insarcinata si cereai recomandari doctori in Targoviste. Dar parca ai nascut la Bucuresti, sper ca nu ma inseala memoria.
Am si eu o prietena din Fieni, acum este profesoara de limba romana in Bucuresti.
La Malaga este tare frumos, deocamdata nu am vizitat nimic si nici nu stiu daca vom reusi. Eu am venit obosita aici, vreau sa stau la soare si la piscina si sper sa ma intorc mai odihnita desi o sa fie cam greu cu Ana.
Otilia ai dreptate... uitasem, parca a trecut un veac de atunci. Ma gandisem sa nasc in Targoviste, ca era mai aproape, cu un medic bun insa am descoperit o dr care face consultatii si in Dambovita (are casa si cabinet in Aninoasa), am avut incredere in dumneaei si am nascut la Bucuresti, la Filantropia, acolo unde practica.
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
Otilia cum se numeste prietena ta din Fieni? Asta daca poti spune numele ei.
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
mihaser spune:
Salut!
Rebiana bine ai facut ca ai ales sa nasti la Bucuresti...mama imi spunea zilele astea ca la Targoviste inca se mai naste doar cu moasa
E asa aiurea...eu nu m-as duce la spitalul ala...E daca am probleme cat sunt pe acolo ma duc la Polimed...si pe Cristian tot la Polimed l-am vaccinat...Putea sa mi-l vaccineze cineva...o asistenta, dar nu am vrut! Am vrut sa aiba parafa pusa si seria vaccinului in carnet.
Va pup!
Bebe 2 we are waiting!