VACANTA DE IARNA

VACANTA DE IARNA | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Dragelor unde mergeti de sarbatori in aceasta iarna?
Cand plecati? Inainte/ Dupa Craciun?

Eu voi pleca in Germania, in Munchen dupa Craciun si vin dupa revelion.
Abia astept ca nu am fost pana acum in De. Sotul meu a mai fost.
Vom sta la nasii nostri si sper sa merite.
Oricum la ce oferte/ preturi sunt in tara...nu-ti vine sa dai atatia bani pt serviciile cumplite pe care le primesti.

Daca ati fost in Munchen de sarbatori sau nu, spuneti-mi cum este...orasul, ce este de vizitat, shopping...sunt reduceri?

Daca pot spune de acum: Un concediu minunat!

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

reduceri gasesti imediat dupa revelion, inainte doar daca ai noroc. Mergi pe Fußgängerzone si gasesti tot ce vrei pt shopping, adica din Karlsplatz pana in Marienplatz unde o sa dati de Christkindlmarkt (piata de craciun) care e f faina, mai ales seara, la un carnat si un pahar de vin fiert:)
Ce e de vizitat? Daca stati la nasii vostri ei sigur stiu ce e de vazut. In primul rand orasul in sine e superb, sa va plimbati pe jos in lung si-n lat. Apoi Frauenkirche, Deutsches Museum (n-am fost dar am auzit numai pareri bune). Restaurante: Joe Pena's pt o mancare mexicana f buna, nemtesti gasesti la tot pasul, chinezesti la fel...
Distractie placuta!

PS: de vizitat: Zoo, SeaLife, OlympiaTurm cu restaurant invartitor cu tot.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Multumesc tinatache!
Nu am inteles cum este cu reducerile, dar sper sa am parte de ele.
Sunt inainte de Revelion sau dupa? Procentual mare? Cum este cu norocul asta???!!!
Eu voi fi acolo pe 28.12 si stau pana pe 4-5 ian...

Nu stiu foarte multe de la nasii mei referitor la asta, de asta te intreb...

Dar alte fete? Nu mai pleaca nimeni?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi plecam la Vatra Dornei, cum da zapada si stam pana se termina (ca asa e la job )
Si nasii nostri sunt din De (Regensburg) dar nu ne-au chemat inca la ei ca tot invata si invata.....si parca nu mai termina odata

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vacanta de iarna o vom petrece la Sinaia - 5 zile si apoi 5 zile in localitatea Fundata -15 km de Moeciu .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Nu mai pleaca nimeni de sarbatori?

Cine a fost in Germania sau locuieste acolo sa-mi mai spuna ce mai este in Munchen de vazut, la ce restaurante sa mancam, unde gasim haine de firma la preturi bune?
Unde sa mergem in noaptea de 31 dec?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bufi si pe noi ne bate gandul sa mergem de rev in Germania, la Nurnberg. Suntem in mare dilema pentru ca avem de ales intre revul la Brasov (deci Poiana+Brasov, masa acasa la soacra mea -e o dulceata nu va speriati!), mersul in Germania la cumnata mea si...ceva mai la soare (asta vreau eu). In sufletul meu eu vreau sa merg in Brazilia sau Mexic dar scorurile sunt pe la 2-3mii de E de caciula asa ca pastrez dorinta pentru un Mos mai generos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Noi vom face Revelionul la Sovata! sper sa fie zapada si sa ne simtim bine!
Visez si eu la Maldive, Brazilia sau Mexic..dar scorurile sunt cam mari (ma refer la bil. de avion)...

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Codruta, ai ceva semnale? Va fi zapada la Vatra Dornei anul acesta? ca tare vreau sa ajung acolo...
Ce bine de voi ca stiti sigur ca veti ajunge? Sunteti instructori de schi?

Oana DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir - 11 MARTIE 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput