LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

poza asta, 2827, http://new.photos.yahoo.com/aron.cristian/album/576460762330452629/photo/294928803433860985/56
zici ca este de pe o felicitare bebeluseasca sau de pe cutiile de lapte. superb!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

si eu m-as baga la schimbat de scutece dar nu stiu...plus ca habar nu am care-i parola.....

mai, da unu cu bormasina in betoane...de l-a auzit cristi cand am vb cu el la telefon, dar fi'miu nici vorba sa se scoale!!!
de, trezit de la 4.30....doarme acum

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor dragi (se stiu ele care) va multumesc pentru ca v-ati oferit la schimbarea scutecului in cazul in care nu sunt in preajma.
Detalii gasiti in contul comun.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

http://new.photos.yahoo.com/aron.cristian/album/576460762330452629/photo/294928803433860985/56

ma scuzati, sunt cazuta in admiratia pozelor lui aron-cristian

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata fetele dragi!
Multumim de urari, nu credeam ca ma vor emotiona asa de tare.
Noi am tras aseara o prima tura de petrecere, a fost super, sper sa pot pune maine poze, asta daca nu o face Noki inintea mea, lucru mai mult decat probabil.
Petrecerea a fost super, copii s-au distrat si noi adultii la fel, sper ca si sambata cand taiem si motul sa iasa bine. Aseara am fost cu prietenii, sambata cu rudele.
In alta ordine de idei vreu un carucior sport, usor dar totusi solid, ca domnul Titi bate la 13 kg, si nu as vrea sa il faca pilaf. Deci va rog idei.
Va pupam,
Mihaela si dn. Titi

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ionikka, superbe pozele, mi se pare ca te stiu din vedere....

Io recunosc solemn ca nu am priceput cum e cu schimbatul scutecului.... da' io fiind ardeleanca mai grea de minte, am sa incerc daca voi reusi.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cum nu am prea stat pe acasa, acum am de recuperat, nu gluma....!

Noki esti de belea cu crenvustii infloriti! Apropo, ei reinoit setul de oale? Si felicitari pentru mers si dintzosi. vezi cate progrese deodata?

camelia tare-tare mica rozatoare!

mada bravo Mirunei mergareatza!

Catutza multa sanatate Biencutzei!

Anda fooooarte grea ghicitoarea ta : sa fie Sarah, sa fie Noki...??

Am vazut ca discutati depsre papa de seara. Ce m-ati nimerit, ca si pe mine ma bate gandul, desi cu mofturosul meu...o sa-mi iasa peri albi. Dar se pare ca e obligatoriu sa facem ceva schimbari i meniu, pentru ca ia uitati ce program ANORMAL avem noi:

ora 4 -4:30 - max 5: micul dejun: 270 ml lapte - pana la ultima picatura
6-6:30 trezirea
7 - 9 joaca
9: papa de fructe cu cereale - 250 ml
10 - 11 joaca sau plimbare
11-12:30/13 somn
13:30/14 papa legume BORCANEL
14:30-16 - plimbare
16/16:30 - 18:00 somn
18:00 papa iaurt simplu- 200-300 gr
18:30 - 20:30 joaca
20:30 - baie
21:00 - somn
22:00 - se trezzeste pt bibe de lapte: 270 ml + 2 mas cereale
2:00 - trezire de tranfer in patu' lui mami

cam asta e!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

N-am citit varianta de explicatie a Cristinei, dar iat-o pe a mea:

Prima oara creezi subiectul nou:
-te loghezi ca mamica noiembrie-decembri
-deschizi o fereastra noua in care creezi noul subiect
-te duci pe prima pagina a subiectului vechi, dai edit la primul mesaj (cel cu titlul); copiezi continutul in textul subiectului nou; inchizi ambele
-tot de pe prima pagina a subiectului vechi, dai edit la al doilea mesaj, cel cu listuta, selectezi si faci copy
-te duci la subiectul nou unde adaugi un post nou in care dai paste la listuta
-inchizi edit-ul la subiectul vechi

Apoi pui link-urile:
-in postul cu listuta din subiectul nou (doar esti pe Edit), cauti link-urile la subiectele de la Clubul scutecelor
-faci copy-paste la primul link (practic il dublezi)
-in primul link modifici ID-ul subiectului, cu ID-ul subiectului vechi (pe care il vezi in browser, in fereastra subiectului vechi); si bineinteles, pui numarul nou
-inchizi editarea
-in subiectul vechi, adaugi un post cu "scutec nou" si pui link la subiectul nou

La sfarsit verifici ca ambele link-uri duc unde trebuie.

Cand ai vazut ca totul e in regula, te deloghezi.

Observatie: ai grija, in momentul in care te deloghezi si loghezi cu alt user, sa ai o singura fereastra cu forumul deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello!

Azi mergem cu tati la doctor sa-l opereze la pleoapa, a avut un cos care s-a solidificat acolo, s-a umflat pleoapa si singura varianta e sa-l taie si sa-l scoata. Tineti-ne pumnii, am niste emotii mama, mama. Asa ca o sa fiu foarte scurta

Madutza nasoala treaba asta cu trezitul si papa noaptea..io cred ca eram cu nervii pe bigudiuri daca facea Miruna asa. Se mai intampla si la noi sa ma bazaie noaptea in somn, doar daca o deranjeaza vreun zgomot sau viseaza ceva, insa bea o gura de apa si se culca la loc imediat. Pupici si odihna placuta!!!

Noki lasa DC-ul si fugi la invatat!
Haioasa rau Saralyna in fustita, i-am luat si eu Mirunei, zici ca e balerina..

Cristinamh succes la intarcat.

Fug ca vrea tati la PC..revin mai tarziu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Joy, eu is perfect de acord ca alaptatul are avantajele lui, dar io-te ca nu e reteta universala de imunizare. Adica sunt copii nealaptati si cu rezistenta mult mai mare. Ca daca nu credeam in beneficiile alaptatului, o intarcam de mult timp.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput