LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 22
meems spune:
Alinus, Rianna e mai bine cu ochisorii. Am fost cu ea la dr. si i-a verificat si urechile, si plamanii, totul e ok. Se pare ca e conjunctivita, dar o forma cat de cat usoara. I-am luat picaturile cu antibiotic de la farmacie si de azi a inceput tortura: tipa din toate puterile cand simte picaturile in ochi! Tre' sa ne tinem de ele 5 zile, dupa care ar trebui sa fie bine. Am intrebat si de mucisori, ca de duminica ne luptam si cu ei, si a zis dr. ca garantat sunt din cauza dintilor (neavand nici un alt simptom de raceala), ba chiar s-a uitat si la ea in gurita si s-a minunat de cat de umflate ii sunt gingiile. Eu sper ca, daca tot se chinuie atata saracuta, poate ii iasa macar 2 deodata ![]()
Pupam fetele, noi maine dimineata devreme plecam in Los Angeles sa sarbatorim acolo Thanksgiving-ul, abia pe duminica ne intoarcem.
Noki_Lara spune:
Buna dimineatza! Sper sa fie asa, dupa ziua de ieri si noaptea de azi.
Va voi povesti putin - EDIT: ee..putin, a iesit o placinta, saritzi peste, daca nu va intereseaza - despre noi, apoi o s araspund:
In primul rand, multumesc din suflet pentru sprijinul vostru moral. Sunteti niste pritene adevarate!Sunt in continuare mahnita si amarata, dar ce sa fac, asta e viatza...Geny
a fost bolnava de demult, am tot dus-o la doctor, tot injectii, dat papa direct pe gat, ca nu putea deschide guritza sa pape. e mai bine pentru ea, ca nu se mai chinuie.![]()
Ieri a fost o zi de premiere:
- cum va spuneam a iesit primul dinte de sus
- a papat Sarah la pranz prima data friptura de piept de pui la gratar + piure de cartof in care am pus putina conopida de gust + lapte normal si a halit la greu, ca i-a placut muuult de tot - neblenderuit, carnea taiata marunt de mine
- i-am cumparat fustitza si am imbracat-o cu ea prima data..arata asa de mare... nu mai e bebelac

- ne-a curs de dimineatza nasul vreo 3 ore, i-am dat Vibrocil si e ca noua...cred ca afost un fel de alergie, ca a inceput sa-i curga de dimineatza si in parc. Asta pentru ca atuncea cand am intrat de dim la ea in camera, domnisoara era numai in bluzita, ca salopeta de deasupra si sosetelele a binevoit sa si la scoata

- am avut si un record de viteza la mancat iaurtul: 3 minute un iaurt de 200 ml + biscuiti in el
Apoi azi noapte a fost program artistic...s-a trezit la 3 si pana la 4 nu s-a culcat la loc: a planso-urlat animalic de nu mai stiam ce sa-i fac - cred ca isase urat sau s-a speriat de ceva, apoi era clar ca o dor dintii - Calgelul e frectie raaau, apoi i-am dat un bibe si cu greu a adormit la el. Deci pana la ora asta saraha baut 180 ml, la ora 3.30 si 200 ml de lapte acuma, la 7. Pai lte datzi atat bea per ansamblul intregii zile...
Cam atata despre noi, m-am placintzit rau si v-am plictisit la culme cred.
Da' nu-i bai, ca puteatzi sari peste mesaj...
Revin cu raspunsuri.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Feli- ehehe..nu vreau sa ma gandesc ce show va fi cand fii-mea care e innebunita dupa animale va avea pretentia sa-i cumpar. Cainele iese automat din dicutie ca in apartament io e cazul, pisicile nu le suport, ar fi culmea sa-mi iau, dar din pacate pentru Sarah vor iesi din discutiechiar si celelalte animalutze gen papagal, hamster, testoasa, porc de Guineea care s-ar putea lua usor si intretine la fel, dar no way sa mai investesc sufleteste intr-un animal care apoi sa moara. Io am avut 5 broaste si geny e ultima din ele care a murit. Deci am o experientza trista de numa'.
Ioana-
quote:
Acum sa va zic si io: nu nu mai cred in chestii de genul calit copilul prin a-l imbraca mai subtirel, alaptat pana la epuizare, ca furnizezi o gasca de anticorpi si se imbolnaveste mai greu, etc, etc. Adica mie mi se pare ca depinde de fiecare individ. Sunt atatea exemple de bb hraniti cu late praf si care nu au racit de-atatea ori ca Maria. Io nu am mai supt atata, m-au infofolit ai mei cat s-a putut si iaca acu', la 30 ani racesc ffff rar, nu ma doare nimic, slava Domnului, probleme de sanatate legate de diversificarea timpurie nu am. E adevarat ca atunci nu erau atatea nebunii de e-uri si atata poluare.
PERFECT DE ACORD CU TINE!!!!! Iacata asa si io: alaptata cam 3 luni, racesc extrem de rar si sunt o persoana super strong. Sarah e ok, a racit pana acuma doar de 2 ori, dar sincr NU cred ca de la alaptatul meu de 7 luni i se trage.
Ionikka- ma bucur ca ai intrat din nou cu vesti!

Cristina- io ma ofer cu placere la deschis subiecte, darzau daca stiu CUM sa fac...
Cred ca-i cer o meditatie lui Feli.Catutza- felicitari pentru maseau noua! Icred ca ar trebui incet-incet sa-i schimbi programul. Nu e normal sa se culce asa de tarziu. Gandeste-te ce o sa faci cand va merge la gradi.

Madutza- de ieri vroiam sa-ti zic ca si sarah a dormit la greu cand i-au dat dintii. Se scula la 11.30, 2 zile la randul a facut asa si in fiecare noapte i-a aparut cate un dintos. de fapt, in prima i-au aparut chiar 2. Dar noi NU avem pete pe ei. Nu stiu de la ce poate fi. Du-te cu el la un dentist daca chiar vrei o parere avizata.
Tot Feli-

ma intrebam io sincer cat mai rezisti cu Quelle-ul.Meems- ce bine ca Rianna nu mai are nimik! Asta e chiar ciudatenie, da' important e ca e o ciudatzenie pozitiva!
Mergaretz- aseara am fost la Dl Tzitzi la party si avea si el mergaret. E demential, Sarah s-a jucat non-stop cu el. Dar io stiam ca Sarah e fana acest obiect de 3 luni deja. Numai ca acuma nu mai vad utilitatea -alta decat de fun - sa i-l cumpar, ca deja merge singura. DAR: ar trebui sa vedetzi daca ai vostri sunt atrasi de asa ceva, ca e ff scump si Mihai de exemplu il ignora du desavarsire....
Si alta chestie ciudata: Sarah care e innebunita dupa triciclete, nici nu a bagat in seama masinutele alea in care sta copilul si adultul impinge - mai mult chiar, cand am pus-o inauntru, nu prea a vrut sa stea...pe cand de pe tricicleta nu o mai dai jos decat cu urlete maxime. Ciudat, nu?

Dau send ca iar m-am placintit si revin.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
meems spune:
Feli, tot uit sa-ti spun... Tare mult imi place poza Ilincai de la panoul de onoare din luna asta.
Noki, Riannei nu i-a trecut de tot conjunctivita. Azi-dimineata intr-adevar s-a trezit cu ochii curati, ca si cand n-ar fi avut nimic ieri, dar pe dupa-masa iarasi au inceput sa-i curga. Dar am luat picaturile de la spital si speram sa ne ajute sa scapam de tot.
Pentru ca n-o sa mai pot intra pe forum vreo cateva zile, si pentru ca inca nu s-au deschis subiecte noi pentru sarbatoritii de 23, vreau sa le urez aici La Multi Ani si multa, multa fericire! Ina, you've got mail ![]()
Noki_Lara spune:
Hi hi hi, Madau-test, io tot 8 am facut- cica sunt studenta eminenta - am incurcat-o tot pe aia cu rotile, aia cu 30 impartit la 1/2 si cea cu arca lui Moise, ca ma concentram pe sexul animalelor.
Anda77- of, bietul Nic, asa si Sarah cu tanguiala dintoasa. I-a trecut diareea smaltuita?
CristinaMH- of...grea viatza pe capul ta ma gandesc des la tine cum faci fatza. Chiar, ca aseara de exemplu, cand ziceai ca l-ai culcat pe Andrei si iris bantuia. daca ea plange, nu se trezeste Andrei si el cu urlete???? Spor la intzarcat ca vad ca e cazul si la voi!
Dayssy- super, dar super tare bancul cu tripletii!

Alinush-
quote:Adica Adila vorbeste muult de tot cu ea si se joaca la greu, sta numai dup fundul ei daca are el grija de Sarah. dar cand sunt io cu ea acasa si am alte treburi, nu vorbesc chiar asa d emult. Io-s pe principiul tac si fac ca sa termin repede treaba sa-mi ramana si timp sa petrec cu ea. Bine, la bucatarie, cand gatesc o iau cu mine si-i tot povestesc. urarea de baza e: "mai Titi, sper sa ai banutzi sa-ti permiti menajera si mancat zilnic la restaurant"!
eu sincer nu prea vorbesc cu missa, cateodata am si mustrari de constiinta. Eu si Phil suntem mai taciturni din fire, eu fac eforturi pt miss insa nu reusesc mereu asa cum vreau.

Aaa...si bun pontul cu cerul fiziologic. sa stii ca poate ca ai dreptate. Cand era mai mika, ii puneam mult mai des si nu mi-a racit decat de 2 ori pana acuma. Mai nou nu prea ii mai pun, dar sa stii ca voi reveni si-i voi pune macar de cateva ori pe saptamana.

Lavi draga- misto constructiv si cu drag spus!

Meems- amu vad cu okisorii riannei. Mda, era prea mare minunea sa treaca asa de repede. dar bine ca e pe drumul cel bun cu tratament dat de doctor si okisori mai limpezi. Pupam micutza sa-i treaca de tot. Asa cred si io ca de la dinti a fost si mucosenia noastra!!!!
Gata, sunt la zi!
Fug la toceala - meniul zilei: cursul de info!
Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah
anda77 spune:
La multi ani, Rachel
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mandyksch spune:
Stie cineva persoane (copii sau adulti) care sufera de neurofibromatoza? Poate sa imi spuna care e evolutia bolii (sau eventuale simptome) la persoanele respective?
Multumesc.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mandyksch spune:
La noi a fost un mic cutremur acum doua minute.
Ce senzatie nasoala. Cred ca e groaznic in zona Vrancea sau la Bucuresti cand se intampla.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Noki_Lara spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=184762&cdate=20061122&ctime=195024" target="_blank"> Dans la party, in fustitza!
Mihaelutzo, vecina- ai reusit aseara sa mai inveti ceva? Bafta mare la prezentarea de azi. Incerc sa-ti trimit pozele pe mail.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
![]()
CUTREMUR in zona aia????? Pai io nu am simtit nimik aicea...iar io le simt si pe cele mai mici. Urasccutremurele. Sunt fobia mea nr. 1. Alaturi de razboaie - noroc ca alea sunt mai rare. Nu cred ca trece zi fara sa ma gandesc la cutremur.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah