LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Bai m-am facut de cacao ,am facut doar 4 puncte :)))) ,rusinicaaaaaaaa!!!

Anda n-ai mai trimis email???Daca nu ,nu-i bai ca am intrat pe site ,am gasit acolo detalii ,evit de o gramada de timp sa-l deschid ca sa nu ajung in starea in care sint acum ,m-am pus in situatia parintilor lui ,cred ca n-as fi rezistat !Am sa ajut cu siguranta ,sa vad cind am timp sa ajung la Victoriei ,sper cat mai repede!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am trimis, mai, uite am retrimis acum, ia vezi

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Abia acum am primit

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Anda doar la sucursala aia merge???Nici nu stiu unde e ,ma ajuti ??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

culcai un copil, mai am unul, care a mancat si bantuie fericita prin casa... daca cumva planuieste iar noapte alba pt parinti ma impusc, ca nu ma mai tin pe picioare.. unul bolnav, unul cu dinti in crestere.. o iau razna.

am trimis in contul comun un mail... , cu dedicatie pt feli. astept o in gradina botanica , chiar mi-am chinuit neuronul sa-l scriu!
anda, sper sa fiu coerenta cu ce scrie pe-acolo...

fata mea nu's ce reactie are dupa priorix, parca e argint viu. intra si iese din patut intr-o veselie, ca na, doar mi-a trebuit patut cu "evacuare". se alearga cu fra-su si indura cu stoicism orice tratament barbar din partea lui (a se citi lupte greco-romane, calcat pe maini, ciupituri si inghionteli). mai nou vad ca sare si ea la bataie, i-a pocnit vreo doua azi lu fra-su... ce sa-i fac, daca turbatu' nu pricepe s-o lase in pace, nici ea nu poate rabda la nesfarsit, o las sa riposteze...

cam asta e viata noastra...

ah, uitam, m-am hotarat sa fac primul pas spre intarcat. nu se mai poate, deja ma musca de am rani, mai ceva ca-n prima luna. ziua nu o mai las sa suga decat dupa somnul de la amiaza. in rest, dimineata si seara. apa cu canutza, suc, biscuiti, ce vrea ea; rezist de 2 zile cu incapatanare la toate urletele si tragerile de tricou. asta e, n-am de gand s-o vad cum isi trage scaunelul langa mine si cere tzatza...
deja a devenit un moment de discomfort, nu-si mai are sensul...

si nb! ma duc si eu la nani.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara,
Cristina bafta la intarcat!
La faza cu testul recunosc ca am facut 6,.
Abia am reusit sa-l adorm pe Neutrino care in seara asta si-a dat drumul la mers singur si a mai invatat si sa se urce singur in patul nostru. A fost o veselie pe el de nu va puteti imagina. Doar cand dansau bebelusele de la Carcotasi mai lua si el o pauza, in rest era sus-jos, pat-usa, usa-pat, jos-sus.
Si pt ca azi am fost pusa pe scris bancuri mai adaug unul:
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni !

- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti !!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa ?
- El lucreaza la 7UP...

Va pup si poate pana ma duc la nani va mai scriu ceva.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Quote Anda:
mai avea maica-mea o prietena cu care se amuza ca soacra aleia isi facea singura pomeni ca zicea ca fiu-sau sigur n-are timp dupa ce moare ea...
asa ceva n-am mai auzit in viata mea!
Lavi, dar cum reusesti tu sa urci cu caruciorul si Nati in acelasi timp?Cite kg are carutzul tau?BRRRR
Ela, pe mine ma apuca toate transpiratiile cind e vorba de incaltzat!Nu sta frate, se fataie zici ca are mincarici in fund!
Fee si Alinush, cum reusiti voi sa invatati noaptea?Eu daca nu dorm minim 6 ore pe noapte , a doua zi se invarteste casa cu mine!Bravo voua!
Madutza,si eu azi dimineata mi-am pus aceeasi intrebare vis a vis de somn:s-a trezit la ora 8.30 si-a baut lapticul, apoi a adormit iar pina la 10, i-am dat fructele si am iesit imediat cu el in parc.M-am si speriat ca era foarte moale, apatic.Aproape atipise, dar nu l-am lasat si l-am dat intr-un carusel, apoi si-a mai revenit!
Eu cred ca aerul rece la molesit asa!Ne-am intors acasa,a adormit inca 1 ora juma, dar dupa prinz pina la ora 23 ne-a scos peri albi!
Deci eu zic sa nu-ti faci probleme!Mai bine bucurat-te ca mai poti face ceva treaba prin casa!
Ina, si eu ii vorbesc verzi si uscate lui Simon!Mai ales ca aude limba romina doar de la mine, si imagineaza-ti ca nu are cum sa-si imbogateasca vocabularul asa repede!Trancan in bucatarie, ii explic cum fac mincarea,ii cint, ii povestesc ce intentionez sa fac in urmatoarele zile,iar in parc , de-asemenea ,ii vorbesc!Se uita lumea foarte curios,cind ne aud ca vorbim alta limba!
Spor la treaba!Sper sa nu ai mai ult de 40 de musafiri!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Revelion: si eu urasc pregatirile din'naite si oboseala de dupa!Nu-s obisnuita sa pierd nopti, iar refacerea dureaza 3 zile !
Soacra-mea , saracutza, e mai in virsta(75 ani) si plinge toata ziua ca daca moare nu si-a vazut si ea nepotelul!Eu nu prea mai vroiam sa mergem de sarbatori in suedia, din cauza finantelor, dar cind am auzit ca plinge zilnic, mi-am zis sa nu moara cu oful asta iar sotul sa ramina cu remuscari!
Cred ca vom pleca pe 9 dec si ne intoarcem in ianuarie!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!
Nu am avut timp de scris azi ca am facut si eu ca si Fee : shopping, ca ce altceva sa faci pe vremea asta mohorata?

Nokishor of saracuta testoasa, imi pare rau sincer. Hai sper sa iti treca amareala.Pup

Meems ce mai face Rianna, sper ca e mai bine cu nasucul si ochisorii!

Ina eu sincer nu prea vorbesc cu missa, cateodata am si mustrari de constiinta. Eu si Phil suntem mai taciturni din fire, eu fac eforturi pt miss insa nu reusesc mereu asa cum vreau.

Lavi mey cum de poti avea mereu raspunsuri atat de clare pt toate? De unde le iei? Ai memorie buna cred sau stii unde sa cauti rapid! Hai ca Natiuta e pe drumul cel bun cu lapticul din biberon!

Noki, voi cand incepeti cu dintii nu va mai opriti nene.

Feli, Maria Alexia, sa stiti ca prin strainataturi nu prea e atmosfera faina de Rev. Se mananca clasic ( bine in antreu ai foie gras iar apoi mananci o friptura mai acatarii) apoi asa cum a zis si Maraki, te duci la nani cam ca intr-o seara obisnuita.Am fost o singura data la un Rev intr-o vila ultra sic de pe Coasta unde se dansa frenetic si cred ca se si fuma asisjderea insa tot lipsea acea atmosfera de sarbatori, la miezul noptii am aplaudat si strigat un pic, ma ciocnit sampanie si ne-am pupat dupa care fiecare si-a vazut de grupuletul lui. Bine ca nici nu ne cunosteam cu gazdele, nici nu mai stiu cum am aterizat acolo, cred ca unul din amicii nostri cunostea pe cineva de acolo...

Gandacel chiar ma intrebam de ce nu ne mai dai vesti! Asteptam poze.

Noki, apropos de nasucul lui Sarah care curge ( sper sa nu fie nimic grav) chiar vroiam sa va povestesc. Vecina mea frantuzoaica care e la al 3 lea copil imi spune foarte convinsa ca de cand ii pune in nas ser fiziologic in FIECARE dimineata si seara lui fi-su cel mic a remarcat ca raceste mai rar si de asemenea nasul ii curge mai rar. O fi adevarat sau nu, nu stiu, voi spalati nasucul constant cu ser fizio sau nu? Ca eu de atunci il curat dupa fiecare baie si, coincidenta sau nu nasul missei care nu se mai oprea din curs de saptamani intregi acuma e curat, fara nici urma de mucisori.

Ionikka bine ai venit!

Cristinamh, apropos de propunerea ta de a deschide subiect nou, prima care vede pag 20, stii ca am facut asta odata( cand cred ca Feli nu era disponibila) cand ne-am trezit cu vreo 3 subiecte deschise pt ca mai multe dintre noi am avut aceeasi idee in acelasi timp...

Catutza, felicitari pt maselutza! Sunteti mari deja.

Madutza nu stiu ce sa zic despre depunerile de pe dintisori! Tu ii dai ceva sau ii cureti dintisorii cu vreo periuta ceva?

Buluci eu ma culc noaptea destul de tarziu ( nu neaparat ca invat), maximum pe la 1 si ma scol la 7h30 -8 cand imi da miss trezirea. Iar daca ma simt obosita ma mai culc la amiaza odata cu ea ( foarte rar se intampla). Eu sincer sunt foarte la relanti cu treba in casa, desi nu am femeie la curatenie, ma descurc cu toate fara sa ma stresez prea tare.

Cristina spor si tie la intarcat!

Sa nu uit, m-a intrebat cineva si nu mai stiu cine si nici nu am regasit postul, ce fel de cuburi avea Amalia intr-o poza, si vroiam sa raspund ca sunt niste cuburi primite de la o vecina de aici, no name.

Gata ca m-am placintit de numa! Ma duc la tocit...sau la nani.

Pupici,

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buluci pai de-aia am cautat eu cel mai usor carut (si sa-mi si inspire incredere). Are 5.8 kg.

alinus , ah, nu, f rar caut undeva ca sa raspund pe forum, raspund din memorie/experienta/lecturi trecute etc. Caut cand am dubii si cand e o problema f importanta in care ar fi nasol daca as gresi.

noki n-am apucat sa-ti multumesc pt informarea privitoare la Auchan. Daca zici ca e mai mare decat Cora => nu e de mine pt cumparaturile saptamanale.

Daca a trimis Cristinamh mail cu "procedurili" de deschidere a unui subiect nou, nu mai repet.

Eu propun ca cea care se apuca sa faca subiect nou sa anunte printr-un post: "fac eu sub nou"! Ca sa nu apara mai multe subiecte noi simultan.

Tania iti eram datoare cu 2 raspunsuri.
1. Multam de compliment, nu arat asa tanara, decat in poze. Vorba unei prietene: in poze nu se vad ridurile, pielea care si-a pierdut din suplete, kilogramele care se aseaza altfel, firele albe...
Dar eu i-am raspuns: tot e bine cat INCA nu se vad.
si asta e!
2. Cum s-a ajuns la 5 copii: In visele mele ieftine vorba Andei, imi doresc si bb3. Cateodata destul de intens, alteori doar in treacat. Nu stiu cum a venit vorba de asta in parc si le-am povestit fetelor ca prima oara cand m-am gandit la bb3 a fost dupa ce am nascut-o pe Nati si mi-am zis: cum? sa fie asta ultimul bb mic? si asta ultima sarcina si nastere? Si a zis Anda ca parca vede ca si la bb3 o sa nasc la fel de usor si o sa zic: cum, asta sa fie ultima.. si asa o sa fac si bb4 si o sa zic: hai Virgil, mai ia-ti un job sa facem si bb5 ... si astfel Anda, Noki si cu Joy s-au apucat sa faca misto de mine pe aceasta tema

Mergi la inceput