cum este liceul???? cum sunt profesorii, atmosfera????
ca ne-ar tenta sa o dam acolo pe domnisoara noastra.....
Probabil pentru clasa a 9-a ,nu? Fiica-mea a dat un examen pentru limba engleza ca sa poata fi inscrisa si la licee bilingve ,chiar in acest liceu ,asta acum 2 ani ,profesorii mi s-au parut scortosi,elevii atatia cati am vazut ,copii de bani gata cu fite,altfel in interior e renovat ,frumos.Mediile de intrare sunt destul de mari,peste 9 ,depinde si de an,oricum daca locuiti in zona luati in calcul si Sadoveanu ,Racovita,Mihai Viteazu,Economic 3-Foisorul de foc.In principui e considerat liceu cu pretentii.Daca mutati copilul pentru clasa a 8-a ,pana se acomodeaza,e posibil sa mai piarda la note ,iar media conteaza.Ca un sfat:puneti copilul sa dea examen pentru 2 limbi straine,astfel va avea mai multe sanse de licee bune,fiica-mea a dat numai engleza si au ramas locuri in clase de franceza la licee foarte bune.Si aveti grija cum completati porcaria aia de fisa.
giul, da-mi te rog mai multe detalii legat de aceste examene, ca si fata mea vrea sa dea tot la o clasa cu predare in engleza sau franceza.