Iulia Hasdeu

Iulia Hasdeu | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

cum este liceul???? cum sunt profesorii, atmosfera????

ca ne-ar tenta sa o dam acolo pe domnisoara noastra.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

chiar nu a auzit nimeni nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Probabil pentru clasa a 9-a ,nu? Fiica-mea a dat un examen pentru limba engleza ca sa poata fi inscrisa si la licee bilingve ,chiar in acest liceu ,asta acum 2 ani ,profesorii mi s-au parut scortosi,elevii atatia cati am vazut ,copii de bani gata cu fite,altfel in interior e renovat ,frumos.Mediile de intrare sunt destul de mari,peste 9 ,depinde si de an,oricum daca locuiti in zona luati in calcul si Sadoveanu ,Racovita,Mihai Viteazu,Economic 3-Foisorul de foc.In principui e considerat liceu cu pretentii.Daca mutati copilul pentru clasa a 8-a ,pana se acomodeaza,e posibil sa mai piarda la note ,iar media conteaza.Ca un sfat:puneti copilul sa dea examen pentru 2 limbi straine,astfel va avea mai multe sanse de licee bune,fiica-mea a dat numai engleza si au ramas locuri in clase de franceza la licee foarte bune.Si aveti grija cum completati porcaria aia de fisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

giul, da-mi te rog mai multe detalii legat de aceste examene, ca si fata mea vrea sa dea tot la o clasa cu predare in engleza sau franceza.

Mergi la inceput