CLUBUL MANELISTELOR ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Fetelor va pup dulce
Eu sunt cam racita,dar am sa-mi revinhttp://www.youtube.com/watch?v=WTKE2mpm4do

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

PAULA INSANATOSIRE GRABNICA ca mai avem nevoie de tine.AI grija sa ni imbolnavesti si familia.FETELOR ...SINTETI BINE SANATOASE?CRED ca deja sa terminat vacanta si va-ti reluat activitatile obisnuite.SANATATE SI NUMAI BINE VA DORESC.

Mergi la inceput

Ken multumesc mult
Da asa este,vacanta sa terminat si mi-am reluat activitatea,cred ca nu am timp nici sa mor la cata treaba e pe capul meu,mai ales cu sarbatorile astea nu am putut spala si sa strans ca la balamuc
Iubitul tau cum se mai simte (cu piciorul)?sa operat?
Va pup pe toate

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=CiIJxe6b7kQ

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

PAULA...iubitul a inceput de azi munca....l-a rugat cica seful sa il ajute la o lucrare.,il mai doare piciorul dar nu isi poare refuza bossul.AM niste nervi pe el de nu mai pot{nici nu mai am chef sa vb cu el}.SA dus naibi toate planurile pe care mi le-am facut.ASA imi trebuie daca visez cai verzi pe pereti...ca tare proasta mai sint..CINE stie acum cind va mai avea concediu."""cind o zbura porcul"""".AL NAIBI si seful asta...ca doar stia ca ne facusem planuri si ca iubitul meu urma sa vina in ROM.

Mergi la inceput

REVIN...cu continuarea-la mesajul anterior.AZI toata ziua el ma sunat ca un disperat[nu am vrut sa ii raspund la telef si nici eu nu l-am sunat....noi vb aproape in fiecare zi..iar cind unul dintre noi nu o face celalalt intra in panica,,,mai ales eu]asa ca domnul meu imi trimite mesaj de pe telef lui:::<<: nu te supara ,dar nu puteam sa il refuz pe seful{zice el} .CIND vrei tu termin si zilele astea ma duc sa imi iau bilet si sa cumpar citeva cadouri pt familia ta.SA FI cuminte si sa ma astepti.HAI iarta-ma te rog.>>>...SI LA FINAL IMI ZICE CA DUPA CE SE INTOARCE LA EL IN TARA SE OPEREAZA LA PICIOR......CIND AM CITIT IMI VENEA SA DAU PRECUM PROSTI DIN PLINS IN RIS.CINE zice ca citeodata barbati mai merita ":suturi::" ca sa se trezeasca la realitate nu a gresit.

Mergi la inceput

Ken imi dau seama cat de nervoasa ai fost cand ai auzit ca nu-l poate refuza pe seful, si ca merge la servici chiar daca il mai doare piciorul,asa e aici...serviciul este "taisetsu",si mie mi-a fost foarte greu la inceput, dar cu timpul mi-am dat seama ca intradevar serviciul este f.f. important ,serviciul face parte din existenta omului,mai ales ca in ziua de azi nimeni nu te ajuta cu absolut nimic,oriunde mergi sau orice vrei sa faci ti se cere bani,fara bani nu se poate face absolut nimic,cand vei veni in japonia ai sa-ti dai seama "de ce sotul tau nu l-a putut refuza pe seful lui,te pup dulcesi-ti doresc sa te revezi cu iubitul cat de curand
Va pup pe toatesi va astept la o cafea sau o mica barfa

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paula_mea

Ken imi dau seama cat de nervoasa ai fost cand ai auzit ca nu-l poate refuza pe seful, si ca merge la servici chiar daca il mai doare piciorul,asa e aici...serviciul este "taisetsu",si mie mi-a fost foarte greu la inceput, dar cu timpul mi-am dat seama ca intradevar serviciul este f.f. important ,serviciul face parte din existenta omului,mai ales ca in ziua de azi nimeni nu te ajuta cu absolut nimic,oriunde mergi sau orice vrei sa faci ti se cere bani,fara bani nu se poate face absolut nimic,cand vei veni in japonia ai sa-ti dai seama "de ce iubitul tau nu l-a putut refuza pe seful lui,te pup dulcesi-ti doresc sa te revezi cu iubitul cat de curand
Va pup pe toatesi va astept la o cafea sau o mica barfa

"LA MULTI ANI 2007!"

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna fetele , ce mai faceti???

ken imi pare rau pt. cele intamplate , dar tot raul spre bine
eu iti dau un sfat prietenesc , nu te mai agita de pe acum , ca o sai timp suficient sa te dai cu capu' de pereti, daca o sa te mariti cu el si o sa stai in japonia. linisteste-te si traieste-ti viata acum , cat mai ai timp.

eu nu prea am noutati si nu prea mai intru pe DC.

va pup pe toate

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput