CLUBUL MANELISTELOR ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

LA MULTI ANI!pt. toti STEFANII si STEFANIILE
http://www.youtube.com/watch?v=4hCQ0yXbHEI

"SARBATORI FERICITE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

O seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

buna ziua.pt toate fetele.O zi buna va doresc{ca eu m-am trezit rau de tot cu fata la cearceaf si cearcane la ochi...toata noapte m-am gindit la iubitul meu si am plins}.Nu ma luati in seama.O ZI BUNA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

ufff... ken ce rau imi pare ! eu stiu cum e , ca si eu am trecut prin asta, dar parca nu am fost asa deprimata ca tine , nu te mai gandi , ca mai e putin si va revedeti, el cand vine in ro.??? tu cand te intorci aici , sau cum te intorci?
uite un de la mine sa te inveselesc putin

restul fetelor ce mai faceti??? cum v-ati distrat?

eu de azi sunt in vacanta , si ma plicti rau de tot, si eu si hiro oftam prin casa de numa
pai daca nu avem ce face......

o zi buna.

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Ken si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare,off ..cat de greu a fost,eram f.f indragostita de el(sotul)si deabea asteptam sa-l revad,am asteptat 7 luni dar au trecut asa de greuuuu...mi sa-au parut7 ani ci nu 7 luni, dar cu incredere si rabdare am trecut si peste astea,am ajuns la 8 ani de casnicie si cu 2 copii,deci astepterea a meritat
Gambate ne

"LA MULTI ANI 2007!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ken ,fruntea sus, cred ca este greu dar gandeste-te la ceva frumos si asteptarea iti va fi mai usoara!Ce faceti fetelor?eu fierb sunca, l-am pregatit pe Catalin caci a plecat azi la Bucuresti ca intra la serviciu in noaptea asta!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

FETELOR va multumesc tare mult ]STIU ca vor fi si vremuri mai bune.VA rog dati-mi niste palme sa imi revin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ken

FETELOR va multumesc tare mult ]STIU ca vor fi si vremuri mai bune.VA rog dati-mi niste palme sa imi revin

ken

o durut ???

hai ca te sa-ti treaca

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput

HAI CA MI-A TRECUT

Mergi la inceput

bravooooo....ken

*-ul fetelor fantastice*

Mergi la inceput