Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Helenutza nu pe cei care au montat bucataria i-as musca un pic ci pe tipa care a facut initial masuratorile, caci mobila este facuta la comanda. Ce e drept avem o bucatarie tare ciufuta ca forma iar mobilierul consta dintr-o serie de coltisoare si bucatele...destul de dificil sa fi iesit toate...insa parca prea multe sunt aiurea...
Dar ne descurcam noi...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Am inteles, Ylilimic.
Cand termini cu povestioarele sa ne spui in ce folder le-ai pus ca sa dam iama.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by aelita

Alina,am facut cu chiu cu vai o caciulita. m-am chinuit mai mult ca la rochite,ca am facut-o dupa revista si e chin.
eu o las desfacuta in partea de jos,si pun fundita,iar tu o pui invers,si o inchei,si o faci fes,si merge super pt baiat.

Aelita, multumesc pentru modele. super si caciulita noua si pozele din revista!
Prea multe nu o sa fac pt ca deja avem mai multe caciulite de cat avem nevoie. Bascutele mi s-au parut insa haioase. Poate o sa mai fac cateva lucusoare tricotate , dar nu prea multe ca nu ii plac lui tati. Pai el nu ar merge la cumparaturi pt BB?
O sa pun eu modelul de bascuta de la tine pe mail-ul comun.

Alina 30w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Balenutze dragi,

Mare diferetnza domne' intre comunicarea internautica si cea directa... parerea mea, chiar daca cea din urma presupune pus grasimutza la treaba si iesit din casa.

Ne-am vazut, ne-am placut...pus si pozutze la "intalniri de burtici" si mai pus si tzara la cale cu diverse...Si mai ales cand esti in fata cu ceva clatite, papanasi sau alte nebunii....

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311185654

O sa ne identificati acolo in poza de grup (facuta mai cu tira ca se plimba un nene gardianu' care cica ar fi avut misia de a ne opri din activitati d'astea - s-ar fi gasit cu cine sa se puna!), la comentarii fiecare pozuca are amanunte cu privire la protagoniste.

Ideea e ca, eu personal m-am simtit oki, am mancat ca mi-era fomica tare, am barfit diverse si am fost si la bilutze (locul de joaca pt copii unde David - baietelul Salinei a facut niste tumbe). Am descoperit un mag nou deschis - Miniblue care are promo un carucior ce-mi face cu ochiul...ma mai gandesc).

Asadar din cele 12-13 fete cucuiete am fost 8 cu scorul de 5 la 3...insa David a salvat cu brio situatiunea!!!!!

pupici la mamici si burtici

Alinuk 29+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am uitat sa va spun, se uita lumea la noi ...ca la balenutze (ca la urs e puztin spus)

iar tanti de la mag de bebe Miniblue..... "Uauauu avem 4 gravidutze deodata in magazin!!!""

pupik

Alinuk 29+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adela2006
in rest eu vreau sa ma apuc de zugravit personal ; ptr mine zugravitul e un fel de hoby ma relaxeaza asa ca m-am gandit sa-mi colorez peretii ; azi merg sa-mi iau ce-mi trebuie si de maine ma apuc de treaba

adela, mai bine tricotez decat sa zugravesc! Cum reusesti, ca mie mi-e greusi sa port burtica pana la baie, dar sa fac sus-jos la pereti...

Alina 30w

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ylilimic

adela - vad ca gasca se distreaza! Slabuta activitatea pe forum... Nu prea mai am curaj sa dau vesti despre nepotelul meu, pentru ca nu sunt imbucuratoare. Pediatra a anuntat ca va pleca in concediu si cand se intoarce, daca il va mai gasi (in viata) o sa vada ce se mai poate face!!! Greu de crezut, asa-i? Imediat dupa nastere i-au facut analize si radiografie pulmonara si au iesit bune. Acum, dupa 1 luna, dr zic ca are jum de plaman afectat si nu ii dau sanse. De Madalina nu reusesc sa dau, sta mai mult la spital, are telefonul inchis si intr-un fel nu o condamn. De obicei lumea suna bucuroasa sa vada ce face bb, dar in asemenea situatie e greu sa faci fata tirului de intrebari.
Nu stiu ce sa zic, eu tot mai sper ca o sa fie bine! Ma rog pentru ei!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Ylilimic, cred ca am ratat povestea despre nepotelul tau. Imi pare tare rau ca e bolnavior. Eu ii doresc sa se faca bine, sa creasca mare si sanatos

Alina 30w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mama, numa' cu gura plina sunt in pozele alea, zici ca ma stramb

Mergi la inceput

Super pozele de la intalnire. Se pare ca v-ati simtit f. bine. Eu inca nu am reusit sa va identific, dar o sa ma straduiesc.

Alina 30w

Mergi la inceput

Ari_ela, Livia

bine ati venit in club! Sarcina usoara si sanatosi!

Alina 30w

Mergi la inceput