Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
oana_bucur spune:
Helenutza nu pe cei care au montat bucataria i-as musca un pic ci pe tipa care a facut initial masuratorile, caci mobila este facuta la comanda. Ce e drept avem o bucatarie tare ciufuta ca forma iar mobilierul consta dintr-o serie de coltisoare si bucatele...destul de dificil sa fi iesit toate...insa parca prea multe sunt aiurea...
Dar ne descurcam noi...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
30+ 
oana_bucur spune:
Am inteles, Ylilimic.
Cand termini cu povestioarele sa ne spui in ce folder le-ai pus ca sa dam iama.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
30+ 
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by aelita
Alina,am facut cu chiu cu vai o caciulita. m-am chinuit mai mult ca la rochite,ca am facut-o dupa revista si e chin.
eu o las desfacuta in partea de jos,si pun fundita,iar tu o pui invers,si o inchei,si o faci fes,si merge super pt baiat.
Aelita, multumesc pentru modele. super si caciulita noua si pozele din revista!
Prea multe nu o sa fac pt ca deja avem mai multe caciulite de cat avem nevoie. Bascutele mi s-au parut insa haioase. Poate o sa mai fac cateva lucusoare tricotate , dar nu prea multe ca nu ii plac lui tati. Pai el nu ar merge la cumparaturi pt BB?
O sa pun eu modelul de bascuta de la tine pe mail-ul comun.

Alina
30w
alinuk spune:
Balenutze dragi,
Mare diferetnza domne' intre comunicarea internautica si cea directa... parerea mea, chiar daca cea din urma presupune pus grasimutza la treaba si iesit din casa.
Ne-am vazut, ne-am placut...pus si pozutze la "intalniri de burtici" si mai pus si tzara la cale cu diverse...
Si mai ales cand esti in fata cu ceva clatite, papanasi sau alte nebunii....
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311185654
O sa ne identificati acolo in poza de grup (facuta mai cu tira ca se plimba un nene gardianu' care cica ar fi avut misia de a ne opri din activitati d'astea - s-ar fi gasit cu cine sa se puna!), la comentarii fiecare pozuca are amanunte cu privire la protagoniste.
Ideea e ca, eu personal m-am simtit oki, am mancat ca mi-era fomica tare, am barfit diverse si am fost si la bilutze (locul de joaca pt copii unde David - baietelul Salinei a facut niste tumbe). Am descoperit un mag nou deschis - Miniblue care are promo un carucior ce-mi face cu ochiul...ma mai gandesc).
Asadar din cele 12-13 fete cucuiete am fost 8 cu scorul de 5
la 3
...insa David a salvat cu brio situatiunea!!!!!
pupici la mamici si burtici
Alinuk 29+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
alinuk spune:

am uitat sa va spun, se uita lumea la noi ...ca la balenutze (ca la urs e puztin spus) 

iar tanti de la mag de bebe Miniblue..... "Uauauu avem 4 gravidutze deodata in magazin!!!""
pupik
Alinuk 29+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by adela2006
in rest eu vreau sa ma apuc de zugravit personal ; ptr mine zugravitul e un fel de hoby ma relaxeaza asa ca m-am gandit sa-mi colorez peretii ; azi merg sa-mi iau ce-mi trebuie si de maine ma apuc de treaba
adela, mai bine tricotez decat sa zugravesc! Cum reusesti, ca mie mi-e greusi sa port burtica pana la baie, dar sa fac sus-jos la pereti...
Alina
30w
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
adela - vad ca gasca se distreaza! Slabuta activitatea pe forum... Nu prea mai am curaj sa dau vesti despre nepotelul meu, pentru ca nu sunt imbucuratoare. Pediatra a anuntat ca va pleca in concediu si cand se intoarce, daca il va mai gasi (in viata) o sa vada ce se mai poate face!!! Greu de crezut, asa-i? Imediat dupa nastere i-au facut analize si radiografie pulmonara si au iesit bune. Acum, dupa 1 luna, dr zic ca are jum de plaman afectat si nu ii dau sanse. De Madalina nu reusesc sa dau, sta mai mult la spital, are telefonul inchis si intr-un fel nu o condamn. De obicei lumea suna bucuroasa sa vada ce face bb, dar in asemenea situatie e greu sa faci fata tirului de intrebari.
Nu stiu ce sa zic, eu tot mai sper ca o sa fie bine! Ma rog pentru ei!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana31+ (33 + ale dr) cu
![]()
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Ylilimic, cred ca am ratat povestea despre nepotelul tau. Imi pare tare rau ca e bolnavior. Eu ii doresc sa se faca bine, sa creasca mare si sanatos

Alina
30w
A.Alina spune:
Super pozele de la intalnire. Se pare ca v-ati simtit f. bine. Eu inca nu am reusit sa va identific, dar o sa ma straduiesc.
Alina
30w

sanatosi!