Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna, gogosele,
am intrat si eu un pic de la birou, sa va salut si sa mai citesc ce mai puneti la cale, ca in ultimul timp am fost in curatenii si termopane acasa si nu am mai intrat.Sa va distrati azi, eu nu pot sa ajung, poate mai tarziu va mai gasesc.
A spus o fata de pe aici ca a fost la magazinul Barza, am mai auzit de el.Unde e magazinul acesta?
va pup si va doresc distractie placuta.
Eli si o burtica de 30 sapt maine!!!ce bine ca trec de 30 de sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

AELITA,, sefa noastra la lucru manual, stii cumva cum gasesc niste reviste, ceva cu modele si cum sa fac niste bluzite, pantalonasi, din astea, ca m-as apuca pentru bebe.In scoala tricotam mult, dar cred ca nu mai stiu decat chestii simple, mi-ar trebui ceva sa ma indrume ca pe prosti, daca exista.Ca tare as vrea sa fac ceva pentru bebicul meu, cu mainile mele.
ELI1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

livia72 bun venit! sarcina usoara si bb sanatos.
eli1977 magazinul e pe calea vacaresti, cum treci de piata timpuri noi si au program pana la 7 seara si sambata pana pe la 2. au si site destul de actualizat mi s-a parut www.barza-ro.com
Amaya la mine da ghionturi. ..si tu cum, doar 4 kg??? oau! si eu la fel dar inmultit cu 2 plus 1
Ivona1977 chiar uitasem reteta asta de cioco de casa ca nu am mai facut de nu stiu cand. mie imi placea sa pun si nuca pisata sau alune. o nebunie! da' de sarmale nu zici nimik? bune, nu?
Liuda cum mai esti?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Fetelor buna ziua ! ce va invidiez ca va intalniti voi azi!!!bafta si nu mancati prea mult... si daca mancati, nu veniti aici imediat sa povestiti tot meniul !!!

aaa am uitat sa zic ca eu sant bine, vad ca v-ati facut griji!!! Traiesc! pana la urma am cumparat alt calciu - ca al meu de acasa nu a avut efect, am baut - si in 10 min eram om!!! azi am mai luat unu - sant buna de dus la discoteca!
in rest de dimineata chipurile muncesc - am stat mai mult la barfa pe yahoo mes. - deci treaba multa, vorba si mai multa

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Helenutza, sarmalele au iesit grozave, intr-adevar...In foi de vita...Nu mai sunt multe...Si ciocolata e buna.

Liuda ma bucur ca esti mai bine.

Si eu am tremurici in burtica din cand in cand.

Fetele eu sunt umflata tare de tot, nu mi simt nici mainile nici picioarele. Stiti ceva remedii? La un moment dat ma mai dezumflam, dar acum a devenit o stare permanenta care ma cam ingrijoreaza.

Va pup,

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

sraluca, nu sughita, este alta senzatie...ceva ca atunci cand tremuri de frig, cam asa ceva.

Helenutza, alea sunt nelipsite, Slava Domnului...ce-o sa le duc dorul iar, nimic nu se compara cu ceea ce simti cand te loveste din burtica. Si eu, da, doar 4 kg, si ma imbuib enorm. Niciodata n-am mancat atat de mult si mai ales atat de relaxata. Dar atata timp cat burtica imi creste vazand cu ochii, de la zi la zi, nu-mi mai fac probleme.

Ivona, bine ca nu sunt singura fiindca tare ciudata e senzatia in momentul acela si ma cam ingrijoram.

Oana 28+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna ziua la balene si balenutze, multumesc ADELA din suflet, nu am disparut dar nici departe nu sunt.

Vad ca ati povestit la greu, am citit cam totul, ma bucur din suflet ca a reaparut si IOANA.N, chiar daca o perioada s-a ascuns prin boschetii din Central Park!

Eu nu am prea avut stare de spririt pentru multe conversatii, ultimele zile au fost de-a dreptul jalnice, si nu se arata roze nici urmatoarele.

Voi sunteti toate grozave, ma bucur ca daramati azi clatitaria aceea, sa faceti poze sa va vedem cat de frumoase sunteti.

cristiana 28+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

deci!
eu sant clar in calduri!!!
stau in maneca scurta! Toata lumea ma intreaba ce am - e cald in birou dar nu e chiar de maneca scurta! Si eu o viata am fost super friguroasa ! Si acum nu incalzesc casa stau la 19-20 grade in chilot si maeu!
O fi bine, nu o fi bine dar eu ma sufoc si afara!
In calduri ca pisicile!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Fetelor, sunt disperataaaa

Sunt asa de umflata incat abia ma misc, bine ca nu sunt singura, incepusem sa imi fac griji, picioare, maini, inclusiv fata fetelor, arat ca un porc, nu pot sa tin piciorul drept din cauza genunchilor care sunt ca naiba de umflati

Maine merg la dr si am inteles ca exista niste pastile pt eliminarea apei, i le voi cere pt ca nu mai suport.

Iar arsurile ma termina...

Va dulce fetelor si distractie placuta celor care se intalnesc azi !!!

Flavia , Alexia-Ioana si Daria-Maria 30 fix

"Iubeste, uita, iarta, e cea mai frumoasa arta !!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,ma bucur ca ai ascultat de o femeie batrana ca mine si esti bine acumCa ieri nu prea m-ai crezut.
Parca tot ce povestesti ma vad pe mine...serios.Si eu sunt cu caldurile de numa...sa nu-ti spun in masina ce ma cert cu barbatul ca eu mor de cald si el de frig.Eu,care inainte eram tare friguroasa.
La asta inca n-am remediu.

Aelita,esti talentata foc mai fata...ies bijuterii din manutza ta.Bravo tie!

Imi pare rau de fetele cu probleme,dar chiar cu umflatul nu am probleme si nici nu stiu ce remediu contra lor ar putea fi.
Sanatate multa va doresc!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput