Am nevoie de o casa .....
....sa o evaluez !
M-am inscris la niste cursuri de evaluator si pentru examenul final trebuie sa fac un proiect cu evaluarea unei case cu tot cu terenul aferent.
Numai ca eu nu cunosc pe nimeni care sa stea la casa prin bucuresti sau printr-o zona adiacenta. Cine sta la casa, si vrea sa fie evaluat "free of charge" ? Oricum nu poate folosi la nimic acea evaluare, decat pentru informarea proprie si personala (nu's expert evaluator cu drepturi de stampila acum).
Imi trebuie o casa pe care s-o "vizitez", am nevoie sa-i fac cateva poze, plus copii dupa acte si cadastru in caz ca exista. Si ar trebui sa fie intr-o zona in care mai exista si alte case, ca sa pot face evaluari prin comparatie (ca asa si mama are casa la tara, dar in zona aia nu s-a mai vandut o casa de ani de zile, n-am nici o idee despre piata imobiliara din zona)
Nu-i urgenta, abia la inceputul anului viitor trebuie predat proiectul, dar ne-au recomandat sa ne apucam de el de-acum, sa-l facem pe masura ce parcurgem cursurile.
Ma puteti ajuta? Dau o !
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Raspunsuri
CRIXIA spune:
Mi-as dori sa te pot ajuta, dar e o chestiune de timp!
Eu nu-s din Buc, dar am finii acolo, care stau la curte, pe strada cu case. Trebuie sa discut cu ei. Ei s-ar putea sa nu obiecteze, doar ca stau cu o baba, si batranii inteleg mai greu.
Nu promit, am sa vb cu ei!
iuliacm spune:
Mikky, eu am o casa si as fi f. curioasa sa vad cam cat face.
Dar nu este in Bucuresti, este in Breaza ( Prahova).
Daca nu gasesti ceva mai aproape, da-mi un PM
Iulia
Mickyyy spune:
merci de raspunsuri .
iulia, teoretic pot evalua case de oriunde, dar trebuie sa vin s-o vad si sa-i fac poze, si fiind departe de bucuresti, s-ar putea sa ma urnesc mai greu.
oricum am mai primit propuneri, multumesc tuturor, mai astept in continuare, si o sa va anunt cand ma hotarasc!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
daniella4 spune:
Mickyyy, scuze ca sunt out of topic, dar unde ai facut cursurile? Suna tare interesant...