sanii dupa alaptare
Raspunsuri - Pagina 3
luizza spune:
O prietena de a mea cand a auzit ca inca alaptez ,(fetitza mea are abia 11 luni)mi-a zis '' cand termini o sa ai tztzele ca 2 stafide''![]()
faina expresie
alaptam bebei ca e bine si sanatos ca ,pana la urma operatiile estetice pt ce s-au inventat
nu?![]()
Denise spune:
Luizza, ar fi interesant sa vad ce mi-ar spune prietena ta mie; eu am o fetita de un an si sapte luni, pe care inca o mai alaptez....
bits spune:
si eu sunt de parere ca o sustinere buna a sanului in timpul sarcinii si dupa are efecte benefice asupra esteticii pieptului.la prima sarcina am purtat sutien non stop,m-am ingrasat 25 kg,mi-au aparut vergeturi pe burtica iar sanii de la cupa B se facusera D.am alaptat 9 luni si vreau sa va spun ca am doar cateva vergeturi aproape indescifrabile pe sani ,iar sanii nu sunt lasati decat fff putin.sunt curioasa cum o sa fie acum tura a 2-a!
a si inca ceva:sutienele de sustinere nu trebuie sa contina sarma aia metalica pe care o au mai toate sutienele(impiedica muschiul sanului de a mai "lucra"in sustinerea sanului,de aia se lasa).sunt de parere ca sarma aia strica tot de aceea cum am achizitionat un sutien primul lucru pe care-l fac e sa scot sarmele
.
32,KEN(1nov 2004)
kamelika spune:
Mamy taty,la recomandarea dermatologului am folosit 5 luni Janine si primul efect care realmente m-a shocat a fost marirea sanului si nu stiu cum dar si-au modificat forma!!!!arata suppper ;n-as mai renunta la ele .dar pentru ca le folosesc doar in scop cosmetic, trebuie sa renunt la ele. am o copii pe k i-am alaptat pana tarziu;sanii arata foarte bine insa dupa janine......
nu o lua ca pe un sfat;asta am constatat eu cu totul si cu totul intamplator.
acina spune:
Am folosit creme pt sani din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata si tot am facut vergeturi.Pe burtica am facut vergeturi in ultima saptamana de graviditate , cand s-a lasat burtica cu tot cu creme.
L-am alaptat pe Andrei pana la 8 luni jum si nu imi pare rau nici o clipa, dar da sanii mei nu mai sunt ca inainte , in afara faptului ca s-au lasat, s-au si micsorat mai mult decat erau in mod normal inainte de sarcina.
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
mamy_taty spune:
quote:Dar despre ce e vorba mai exact?Ca nu am inteles..nu ma supar,ca nu am de ce,dar fii draguta si explica-mi si mie...ce e Jeanine?Ma poate ajuta?la ce?Multam
Originally posted by kamelika
Mamy taty,la recomandarea dermatologului am folosit 5 luni Janine si primul efect care realmente m-a shocat a fost marirea sanului si nu stiu cum dar si-au modificat forma!!!!arata suppper ;n-as mai renunta la ele .dar pentru ca le folosesc doar in scop cosmetic, trebuie sa renunt la ele. am o copii pe k i-am alaptat pana tarziu;sanii arata foarte bine insa dupa janine......
nu o lua ca pe un sfat;asta am constatat eu cu totul si cu totul intamplator.

mamy_taty
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by KSoranaquote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Eu am alaptat 9 luni si ma consider o norocoasa,sanii meu aproape ca si-au pastrat forma avuta inainte de sarcina,la fel si marimea la sutien,a ramas aceeasi.
Sport nu prea am facut,am folosit creme de intretinere si atat.
Probabil a contat ca nu m-am ingrasat mult pe timpul sarcinii si in felul asta corpul meu n-a suferit nici un soc.
Sorina
Sorina,esti intradevar norocoasa.Am si eu o intrebare sa nu fie cu suparare.
Cit de mult ai slabit dupa ce ai nascut?
Eu m-am ingrasat foarte putin pe durata sarcinii.Iar imediat ce am nascut kg se topeau vazand cu ochii,din cauza ca alaptam,probabil.In 2 luni aveam mai putine kg ca inainte de sarcina.
N-am avut pb. nici cu vergeturile,nici pe burta,nici pe sani.
acina spune:
Sorina-Alexa esti o norocoasa.
Se pare ca pana la urma totul tine de organismul fiecaruia.
Asta e .
Ne intoarcem la operatii estetice..![]()
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
simply spune:
kamelika ai intrerupt administrarea cu Janine? Daca da, efectul a ramas acelasi sau s-a diminuat (la sani ma refer:) ?