V-ati "imprumuta" barbatul ?
Raspunsuri - Pagina 22
florentza spune:
NU ...categoric . Barbatul si copilul sunt doua fiinte care nu se pot imprumuta...sunt bunurile mele (cu bune si cu rele )si numai ale mele .....
Sunt perfect de acord cu spusele Alinutzei...
quote:
Originally posted by alinutza00
NU
si nici cu donarea de sperma nu as fi de acord
Copilul acela biologic ar fi jum al sotului...nu as putea uita asta si nici sotul....pana la urma tot sfarsesti prin a te implica emotional si asta ar afecta viata noastra
plus...contact sexual intre sotul si prietena mea , nu as suporta sa o mai vad vreodata...
alina (20 ian 2007) si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
Florentza si Alexandru 1 an si 10 luni
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"
ochi_verzi spune:
Hai sa punem si altfel problema cu donarea spermei.
Poate, cand fiica mea creste pleaca in alta parte si se indragosteste de un baiat, iar acela ar putea fi pe jumatate fratele ei.
Nu ma refer doar la partea religioasa,dar am vazut atatea emisiuni in care regi si regine au adus pe lume copii cu diverse malformatii genetice, cauzate de sangele lor.
soanso spune:
eu, NU categoric pentru nimeni si nimic in lume,si sunt sigura 100% ca nu ma insala si am cel mai bun sot din lume !
Sorana 20 dec 2005
elisor spune:
Exclus!
Cred ca inevital intervin aspecte morale peste care nu ma vad in stare sa trec.
Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
hcclara spune:
Nu,
ce e cal de prasila?
Nu am citit celelalte postari ca nu am timp, dar nu cred sa existe cineva care ar fi de acord sa-si imprumute barbatul.
In caz de infertilitate exista solutia adoptiei.
doradora spune:
nici prin gand nu imi trece, nu am suficiente mijloace sa redau vehementa acestui nu, indiferent daca e vorba de prietena cea mai buna sau de o persoana necunoscuta.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Dorsilia spune:
asta ar insemna ca, hmm, copiii mei si copiii respectivei sunt de o parte frati...cum le-as explica asta mai tarziu si ce ne-am face daca se mai si indragostesc intre ei....ar fi o intreaga telenovela, frate !
deci, NU, NO WAY !
nusicasiely spune:
nu,sub nici o forma.exista banca de speram,exista si alti barbati,exista adoptie.de ce l-ar vrea tocmai pe al meu?
nusicasiely spune:
pai,cum sa vad ca vine prietena in vizita la mine cu copilul sotului,si cine stie ce ii da voie sa faca si eu nu sunt de acord.nu pot spune nimic.ca e al ei.dar e si al meu,ca e cu sotul meu.e prea complicat.