V-ati "imprumuta" barbatul ?
Raspunsuri - Pagina 17
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by joxy
Dvs., doamna, ati dona OVULE ?
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
DA, da , as dona!!!!
Daca as stii cum se procedeaza , as dona .
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
alionushca spune:
Mda...din start raspunsul este NU ( la intrebarea cu ,, imprumutatul sotului,,)
Eu nu pot sa inteleg un lucru, poate la acest capitol sunt mai proasta , cum poti sa spui ,, dorinta mea cea mare e sa am un copil - dar pentru asta am nevoie ANUME de sotul tau,, - atunci doamna are doua dorinte mari si copilul si sotul meu, ca pina la urma cum s-a spus exista diferite metode - important sa aiba un copil, dar pina la urma se pare ca vrea un copil dar printr-o singura metoda - cu sotul alteia, restul metodelor sunt pentru altele.
Nu vorbesc despre faptul ca nu as putea macar suporta gindul ca pe undeva creste un copil al sotului meu, pentru ca din start eu nu suport ideea de al ,, petrece,, pe sotul meu cu mare drag la doamna in cauza( fie si cea mai apropiata ruda, prietena - famila mea micuta este mai importnata decit toti cei de dupa usa - chiar daca asta suna foarte dur pentru unii) pentru a transforma in realitate o dorinta.
Da, nu este sotul proprietatea noastra - dar asta nu-i justificare in situatia de fata, nici in alta - sa incerc sa fac abstractie de la tema - mi se pare timpit sa mergi la un amant si sa-ti argumentezi pasul, fie si pentru tine in gind, - ,, eu nu sunt proprietatea lui asa ca fac ce vreu,, - in ambele cazuri vorbim de niste principii morale, vorbim de familie ce este ceva sfint -
s-apoi inteleg sa vrei sa faci un bine, sa ajuti pe cineva - dar sunt niste LIMITE de care trebuie de tinut cont, nu esti unicul din lume care poti ajuta acest om - s-apoi as mai putea analiza eu cumva situatia atunci cind pentru indeplinirea dorintei exista DOAR o singura metoda de rezolvare a problemei, dar cind sunt mai MULTE - incepind doar cu aceea ca exista si ALTI barbati decit sotul meu - atunci as vrea eu sa vad argumentul de ce vrea doar cu sotul meu si nu cu un alt barbat sau alta metoda - ca e mai destept , frumos, extraodrinar si bla, bla bla ca se cunosc, ca ea este mai pudica de felul ei si nu ar putea s-o faca cu alti barbati care pentru inceput sunt necunoscuti, sau ca sotul ei ii permite doar cu al meu - ma iertati da sa se duca dracului ambii ( ea si sotul ei)
Daca mi se prezinta un argument forte pentru ce anume sotul meu - eu sunt gata sa aduc contraargumente - dar sa-mi ,, imprumut sotul,, macar pentru un pupic n-o fac.
Aliona
carmenpit77 spune:
Nu l-as imprumuta................ Cred ca asta este cel mai sincer raspuns(nu). Cine a zis da minte
Mik spune:
Joxy, daca ovulele s-ar dona la fel de usor ca spermatozoizii, DA fara ezitare.
Insa, ovulele se fabrica in mod natural cite unul pe luna si sunt bune numai citeva zile. Donarea ovulelor e treaba foarte complicata dpdv medical (stimulare ovariana si supraveghere medicala) si dureroasa pentru donatoare.
Deci respunsul este NU.
ralu_trancu spune:
Nu dati cu pietre, dar la sotul alteia nu se poate gandi? Poate sunt egoista, dar asta e al meu!Nu il imprumut!
Poze noiembrie 2006
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by Dialexquote:
Originally posted by georgi75... am si eu o curioazitate.As vrea sa aud si parerea unui barbat(sau mai multi
Depinde cum aratá prietena
Si un bárbat cásátorit poate fi fericit, cu conditia sa nu afle sotia...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
inni spune:
Nu pot sa cred cat s-a putut scrie la acest subiect, care nu merita nici cea mai mica atentie. Haideti sa deschidem si un subiect pt. soti...daca si-ar imprumuta sotia sa se culce cu altul pt. ca respectivului barbat nu-i poate face nevasta copii.
Mi s-a parut cea mai putin inspirata idee de subiect. Fara suparare.
zouzounaki spune:
quote:FOARTE CORECT......
Originally posted by ariel_7000
citind postarile voastre, am inceput sa gandesc ca in telenovele: daca peste ani fata mea se va indragosti de un baiat, care poate e fratele ei???...ma gandeam la treaba cu "borcanul"...
alina si alexandra
Parintele Arsenie Boca
zouzounaki spune:
quote:NU!!!
Originally posted by joxy
Fetele tinere care apeleaza la FIV, platesc mai putin daca doneaza ovule (care au aceasta posibilitate).
Bun, am inteles, barbatul este proprietatea voastra si de buna voie nu doriti ca el sa doneze sperma (la borcan sau cearceaf). Din diverse motive, de ordin moral sau de frica sa nu ramana la donatar.
Dvs., doamna, ati dona OVULE ?
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Parintele Arsenie Boca
zouzounaki spune:
quote:SUBSCRIU!!!!
Originally posted by coltofeanu
Mie mi se pare revoltator ! Poate sunt mai demodata , dar nu concept ca sotul meu , cu stiinta mea , sa aiba un copil cu alta femeie , sau chiar sa doneze sperma..... Nu sunt de acord nici cu bancile de sperma... Fiecare fiinta este unica in felul sau ,si nu trebuie sa ajungi in situatia in care sa treci pe langa o persoana pe strada si sa iti spui intrebarea "Oare poate fi sora sau fratele meu ?" Unde va ajunge societatea ? Te poti indragosti, ba chiar sa te si casatoresti si dupa aceea sa constati ca sunteti frati !!!! E groaznic ! Este o vorba batraneasca care spune ca " se intalneste munte cu munte , dar om cu om !" Nu se stie niciodata in viata ce se poate intampla , dar , cu buna stiinta sa accepi asa ceva.....
Sa zicem , prin absurd , ca exista astfel de persoane " de imprumut "( chiar nu ma indoiesc !!) , se naste un copil , iar cand va creste , ce ii spui ? " Stii, dragul meu , tu ai aparut pe lume dintr-o relatiie de " imprumutat " , am imprumutat un tatic , doar pentru a te naste pe tine ... Dar noi te iubim... " sau " Tu ai fost o " samanta mica , mica ... pe care am cumparat-o de la "magazin". Spun aceste lucruri pentru ca nu poti trai in minciuna toata viata, poate pe patul de moarte simti ca trebuie sa spui adevarul , si deci tot se va afla... Si credeti-ma , copiii vor numai adevarul cand este vorba despre radacinile lor ...
Nu stiu de ce trebuie sa se apeleze la asemenea "metode " , cand pe lumea asta sunt atatia copii care au nevoie de parinti , de dragoste , se agata de orice persoana care le acorda un zambet , sunt copiii parasiti , chiar nascuti din dragoste ... Eu cred ca un copil orfan are nevoie de voi , si veti avea ce sa ii spuneti cand va fi mare ... daca il cresti cu dragoste te va considera singurul parinte adevarat pe care il poate avea , pentru ca parinte este acela care il creste , ci nu cel care il concepe.
Deci , revenind la subiectul dezabatut , eu spun cu toata taria NU !!
Nu vreau sa supar pe nimeni , dar asta este parerea mea !
Parintele Arsenie Boca