Bebelushi din ianuarie-februarie 2003

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosica spune:

Buna fetelor,

Sunt Mihnea Florin si m-am nascut pe 30 ianuarie cu o greutate de 4,200 kg si 52 cm inaltime. Pana acum trei zile am papat numai laptic de la mami. Am inceput sa gust si suc de morcovi si imi place foarte mult. Abia astept sa incerc si marul. Imi place sa stau in poponet (tinut de mami) si sa ma uit in jurul meu, la tot ce misca, sa ma rasucesc de pe o parte pe alta si sa stau pe burta. Si sunt vesel toata ziua.Nu plang decat daca mi se face foame si mami intarzie cate un minutel. Vaccinurile nu mi-au placut pt ca la cel de la 2 luni am facut febra.La cel de la 4 luni am scapat fara febra. Imi place sa ma joc si sa am lume in jurul meu.

Pupam toti bebelusii nascuti in ianuarie-februarie

Gogosica si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Bun venit, pui mic Mihnea Florin!!
Te pupacim de la mal de mare,
Mihaela si bebe Ella (care doarmeeeeeee.......)

http://www.babiesonline.com/guestbook/guestbook_view.asp?be=p/pitzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Inca un varsator ....ce ma bucur .....si bine ai venit pe forum draga gogosica....DELIA SI BB-UL SEBASTIAN...

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Aici este Mihnea. Ce mai faceti?
Acum doua zile am papat si suc de mar si mmmm... ce bun este.
Numai ce vad lingurita si deschid gurita. Acum am 4 luni si jumatate si sunt voinicel. Peste doua saptamani voi incerca si supita.

Pupam dulce pe mamici si bb-i.

Mihnea si Gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Buna!
Sunt Rodica si am o fetita nascuta pe 29 ianuarie.
Noi deja papam mar cu biscuiti si supica.San nu am avut decat pana la 4 luni.
Pupici! Rodica si Alexuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

Buna fetelor,

Ai vostri bebelusi se intorc deja de pe spate pe burta? Lukas a descoperit de ieri si de atunci se intoarce o data la 2 minute, m-a inebunit deja!!!! Uita ca se poate intoarce si singur inapoi pe spate si incepe sa urle dupa mama, sa-l intoarca! Noaptea il bag in sac de dormit sa nu se mai intoarca, dar ziua inebunesc, pot sa stau tot timpul langa el!
Ajuuuuuuuutooooooooooooorrrrrrrrrrrrr!
Multumesc pt. ca m-ati ascultat, Tina

Cu Lukas (48 cm,2400 gr.) & Alexander(48 cm, 2590 gr.), 20.01.2003,35+3
"Fiecare zi este un nou inceput."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Draga Tina si Seby a inceput sa se intoarca de pe burtoca pe spate dar s-a intamplat doar de cateva ori si cred ca inca nu a prins indeajuns gustul asa ca inca cred ca pot s suflu usurata ....incearca sa-i pui la Lucas o plapumioara pe jos si lasa-l sa se rostogoleasca pana oboseste si ai sa vezi ca si ptr el este bine sa exerseze ...fii totusi cu ochii in 4 ....Delia si bb-ul Sebastian...

Mergi la inceput

Draga Tina,

Si puiul meu se rostogoleste de pe spate pe burta.Si sa vezi ce viteza are......Abia zici "pis" ca el este pe burta.Si sta...si sta.... si se uita in stanga, in dreapta...pana cand oboseste. Dupa care se pune pe un fel de plans de avertizare, ca sa-l intorci pe spate.Dar abia il intorci, ca el...hop...este pe burta...si o luam de la capat.Si pe langa asta simulam si mersul de-a busilea. Asa ca... multa rabdare.

Pupici mici
Gogosica si Mihnea rostogolu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialu spune:

Dragele mele, vad ca multe dintre voi a-ti inceput sa dati bebeilor vostrii si alta papica decat laptic. Cum au primit ei primele lingurite de "ceva" nou? Au mancat mai mult prima data sau numai 1-2 lingurite. Acum 2 sapt am incercat cu suc de morcovi si de mere dar nu i-a placut. Saptamana asta am incercat suc de portocale si bananuta. S-a strambat f. tare si a inceput sa planga frustrat "cum ii dau eu asa ceva cand lui ii e foame!?" Cand a dat de biberonul cu laptic a inceput sa suga pe rupte.
Voi ce ziceti?

Diana siPatric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Ouch, m-ati speriat, fetelor. Grasuna noastra inca nu se "rostogoleste" de pe spate pe burtica. O fi prea "grea"??? Sau inca nu am ajuns la "varsta" corespunzatoare (maine patru luni). In rest, "vorbeste" de ne omoara, (hihi, cateodata face "clabuci" la guritza de atata melitzat...).
Diana, bebe al meu are un "hau" imens, inghite orice ii dai. Am inceput si noi tot cu cate doua-trei linguritze de pireutzuri (borcanashu' sa traiasca), iar acum am inceput cu supita de morcov. La borcanas tot morcovel i-a placut mai mult, mai putin fructe. Dar e fata buna, nu mai comenteaza, mancarica sa fie... Fainoase, mai incolo, ne-a zis doctora, ca e destul de rotunjoara, a facut 8 kile .
Joi mergem la vaccin si mi-e fff frica de febra (asa am auzit, ca tolereaza mai greu al doilea vaccin). La primul nu am avut nici o problema.

Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput