Aspirante optimiste >20 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele am vb si eu cu dr meu din bucuresti si ma asteapta saptamana viitoare la sfarsit...
pana atunci bag utrogestan si acid folic si voi merge maine sa fac analizee pt infectioase.rezultatul de la bhcg abia la 16,17 e gata...asa ca deocamdata merg sa.i fac lui bb mic o friptura de pui si o supita!va pup!

oana4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bine faci ,ca poate ii este foame lu' ala mic.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andra sunt normale durerile de burtica. Se intind ligamentele si se fixeaza sarcina, isi face loc, deci doare

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Laura, te ridic la rangul de "inger pazitor"!
Sper ca in cel mai scurt timp sa discutam despre durerile tale de burtica, adica de intinderile tale de ligamente!

Andra
4+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

dragele mele dragi, n-am mai intrat de mult pentru ca am renuntat la "marele proiect" insa din cand in cand mi-am mai aruncat ochisorii pe mesajele voastre si acum nu ma pot abtine sa nu felicit si eu din toata inima proaspetele gravidute, mai ales ca unele dintre ele, sunt "vechi cunostinte" de pe forum

Oanabbb, Meda, Alina, tzuca, Andra, nikole, Ramonella: FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!! Ma bucur enorm pentru voi ca ati reusit!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2 spune:

Laura, dar cam cum tre' sa fie durerile astea?
Deci nu crampe, alea nu-s bune, ci ca niste intinderi, presiune, de-astea? Poti sa le descri mai in amanunt? Si constipatia este certa, sau se poate sa nu te constipi? Ce stii tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

iar am scurgerea aia...oricum azi ma duc la doctor...
Am fost sa mananc si acum mi-e greata....poate e doar o intamplare poate e de la bebe...I-am luat sotului meu mancare la pachet si miroase in tot biroul si mi-a cam rau...
Danutza si eu am fost balonata ,de fapt sunt si acum...parca as avea ceva acolo in burta...Sanii nu ma dor nici nu mi s-au marit....ce bine ar fiin-ar mai trebui sa caut sutien cu bureti imensi...in rest ma simt obosita,si obosesc mai repede cand fac efort...A,si niste dureri prin burta,cam ca la ciclu..
Acum m-au anuntat finii ca in 16 iunie au fixat data nuntii!Deci daca e bebe voi fii o nasica cu burtica!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Ramonella ai ceva simptome de bb,eu cred ca esti insarcinata....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Mamaaaaaaaaaaaa am scris 1000 de mesaje.....

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Astazi este sarbatoare "Intrarea in Biserica" sa incercam sa fim cu toatele mai bune si mai linistite, sa ne gandim si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Caty iti tin pumnii sa fie cu ochisori!

Bubule

Mergi la inceput