Aspirante optimiste >20 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
blueeyes2003 spune:
Oana felicitari!!!
Ma bucur mult pentru tine,dupa atatea incercari...chiar ca este o minune! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un sanatos!!!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
Laura Ioana spune:
Oana, iubita, FELICITARI!!!!!!! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara, usoara si un bebe PERFECT!!!!!!
Poze Laura
irlandeza spune:
Oana, Felicitari, in sfarsit ai reusit.O sa ai Ai avut rabdare multa.
Sa ai o sarcina usoara si ai grija de burtica.
P.S. Vreau si iooo burticaaaaaa
Noi 2 singurei
nushulica spune:
mai fetelor se vede ca vine luna cadourilor uite cate v-ati primit deja cadoul mult visat!!!
felicitari oana!!!
kriss ia sa te vad si pe tine in decembrie cu II...eu sunt sigura ca asa va fi
INGRID
adela achim spune:
Felicitari gravidutelor Alina a,Oanab,Amameda,Tzuca,Andra...Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si sa nasteti sanatosi si mincaciosi...
Haideti fetelor ca incetul cu incetul scade lista aspirantelor....
ADELA
Zenobia spune:
Oana, felictari si aici, ma bucur sa aud asa vesti bune in asa perioada frumoasa a anului...
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
oanabbb spune:
MULTUMESC DIN SUFLET pt urari...va doresc ca mosul sa va aduca tuturor cadoul mult visat...as vrea ca minunea asta sa li se intample tuturor celor care o viseaza... acum...si nu la anu...nu alta data!E MINUNAT!E SUBLIM!nu ma pot gandi acum la nimic rau care sa.mi intunece fericirea!NU!am asteptat ,mai bine zis m.am chinuit mai mult de 3 ani jumate...am facut stimulari peste stimulari...hsg uri...cauterizari...analize fara numar...si acum 2 luni am zis gata !renunt!nu mai pot!vreau sa traiesc!
simteam ca voi sari de pe fix daca continui asa...doar ca ieri mi.am adus aminte ca parca mi.a intarziat cm...mai mult in amintirea vremurilor cand eram obsedata de teste am cumparat unul...si restul stiti!
azi am fost la 200km distanta ca sa.mi fac bhsg,maine la 16 voi avea raspunsul.sunt fericita!nu pot sa cred ca in sfarsit s.a intamplat!
va sunt recunoscatoare pt tot!TOT!ati fost atatia ani gura de aer a sufletului meu!nu va pierdeti va rog speranta!minunile se mai petrec si azi!uitati.va la mine!nimeni,dar nimeni nu mi.a dat nici o sansa sa raman fara tratament!si uitati.ma!am 3 teste pozitive!
LAURA ...mereu mi.ai dat putere atunci cand eram la pamant si mereu te.am admirat pt curajul tau!am sa ma rog pt tine sa ne intalnim cat mai repede la odisee.........
IRLANDEZA Uite cum tin manuta intinsa...hai te rog tine.ma bine ...am nevoie de tine la odisee...in noptile lungi cand bb ne va intepa peste tot si nu vom putea dormi!si sa nu te prind bocind<acu intre noi fie vorba eu bocesc de sare camasa de pe mine>,da tu sa fii tare si sa vii iubita repede la odisee!
KRISS ,BLUEEYES,NUSHULICA,ADELA ,ZENOBIA...VA multumesc muuuuult!
CLAUCLAU te astept la mamici de iulie august!eu ma voi inscrie maine dupa ce aflu rezultatul bhsg!
inca o data va spun ca va iubesc muuult si va rooooog sa veniti dupa mine!mana mea ramane aici la voi intinsa...nu trebuie decat sa o prindeti!
catty spune:
OANA, felicitari. Ti-am raspuns la PM. Sanatate multa si sarcina usoara.
ANDRA, MYCHY, CORINUK, va multumesc din suflet pt o seara minunata. M-ati facut sa uit de stresul si indoielile mele si sa imi iau forta sa trec peste toate. Sper sa reusim sa ne vedem curand.
LAURA, lasa certurile cu sotul ca nu merita. Fruntea sus si mergi mai departe.
Fetelor, gata azi e ziua cea mare la mine. Fac IA diseara pe la ora 19.00. Sa vedem acum peste 2 saptamani ce va fi.
Pupici la toata lumea si munciti cu spor ca vine Craciunul
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
RAMONELLA spune:
OANA FELICITARI!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!
Fetelor,am mai facut dimineata un test.......si.....
putin mai anemica...
A APARUT A DOUA LINIUTA!!!!
i-am aratat si sotului meu,sa fiu sigura ca nu visez.E anemica,dar e acolo!!!!!Poate sa fie o gresala???Sper ca nu,ca sunt ffff fericita!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
oanabbb spune:
CATTY cat de frumos ar fi sa vii peste 2 sapt la mamici de iulie august!am sa merg azi la biserica sa.i multumesc domnului pt minunea mea si am sa ma rog pt tine!iti tin pumnii si sa fii curajoasa si optimista la maxim!
p.s e primul meu post cu semnatura de gravi!
oana4+