Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 10
mariana_1976 spune:
Lauraa, noi suntem iar in acelasi timp cu mesajele.Chiar ca e un fel de telepatie!
Iti trimit un si o virtuala si tin pumnii sa vii cu rezultate bune de la analize!
blueeyes2003 spune:
Laura se vede treaba ca esti iubita de multa lume Imi aduc aminte de cand eram la scoala ca atunci cand lipsea profa noastra si venea alta in loc ne dadea sa facem conspecte pana nu mai puteam
Doamne ajuta sa va fac o bucurie!(doar am convenit ca sunt copiii nostri)
Mariana si eu ard de nerabdare sa stiu,ori da ori ba!Va tin la curent!
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Laura Ioana spune:
Mariana poate ma molipsesc, in felul asta, de un bebic sanatos de la tine
Poze Laura
cristina_ana spune:
Feteleeeee, sunt in ziua 25, nu am mai rezistat si am facut un test si e foarte pozitivvvvv!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar bineinteles ca nu pot sa fiu pe deplin fericita, pentru ca eu pana ieri am luat Duphaston si mi-e teama sa nu influenteze rezultatul testului. Voi stiti ceva de asta????? Pentru ca nu as vrea sa ma bucur degeaba. Stiu de pregnil ca da rezultate fals pozitive, dar de duphaston ce stiti?
Mirela, Laura, multumesc de galerie, chiar ma gandeam ca luna asta am ramas fara galerie pentru ca m-am grabit cu testul, dar voi ati fost asa de dragutze si v-ati gandit la mine!
Flavia si Mari, ma bucur mult ca bebeii vostri sunt bine. Sper sa fiu si eu la fel de fericita in curind!
Cristina
POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina ce bucurie! Eu nu stiu nimic de Duphaston dar,eu cred ca este mai ales ca ai facut-o ca la carte,ai stiut exact cand. Ca sa fii sigura mai bine faci si un test de sange.
Ma bucur mult,mult!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Laura Ioana spune:
Cristiiiinaaaaaa sunt super fericita!!!!! Bravo, felicitari Offf de vesti ca asta avem mare nevoie!!! Te felicit! Nu cred sa aiba importanta sau influenta faptul ca ai luat duphaston. Doamne ce ma bucur, mi s-a umplut asa sufletul de fericire, deodata Sarcina usoara, sa fii sanatoasa si sa ai un bebic perfect!!!
Poze Laura
cristina_ana spune:
Mirela, Laura, va multumesc mult de tot pentru urari!
Mirela, eu am facut un test SureCheck. Mai am doua prietene care si-au facut testul asta cu doua-trei zile inainte de CM si a iesit pozitiv. Mi se pare foarte bun. Eu zic ca poti sa incerci si tu! Iti tin pumnii!!!!! Hai, ca te astept si pe tine sa plecam impreuna la mamici!!!! (asta nu inseamna ca nu mai ramanem si aici, unde am cunoscut atitea fete minunate, care m-au ajutat enorm in ultimele luni)
Cristina
POZE
blueeyes2003 spune:
Cristina pana la urma tot la mamici de iulie-august ai ajuns. Ce mult mi-ar placea sa fim colegute
Poate fac maine un test!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Mirela
Laura Ioana spune:
Mirela da, da, da!!! (parca erau cuvinte intr-o melodie) Fa maine testul!!! Abia astept!
Poze Laura
Vivela spune:
Cristina felicitari mamico...,
N-am prea putut intra in ultimele 2 zile pe net, dar azi am citit tot ce s-a scris aici si cred ca e mare nevoie de vesti asa bune cum ne-ai adus tu, Cristina. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Mirelush, iti tin pumnii cat pot eu de stransi sa fie pozitiv si testul tau. De-abia astept rezultatul .
Flavia, , ai vazut ca n-ai de ce sa te temi? Bebe e bine, nici nu se putea altfel. Fii increzatoare, mami...
Mari ce bine ca ai reaparut, ne faceam griji pentru tine si pt sambureii nostri (asa am inteles, ca sunt si ai nostri de acum )
Laura
Michelle, Chantal, Ralu, Lia B, Jojo Miha, si pentru toate fetele care sufera .
Am citit si recitit povestile voastre si m-am cutremurat. Va admir puterea de a face fata unor asemenea situatii cumplite. Ma rog pentru voi sa puteti accepta mai usor trecutul si sa puteti accepta bucuriile ce vor veni de la viata de aici inainte. Nu pot decat sa ma inclin in fata suferintei voaste.
Si poate o sa revolt pe toata lumea de aici, dar eu cred ca SUFERINTA E OPTIONALA, ne alegem inconstient - nu stiu de ce - sa suferim (ma includ si pe mine). Cred ca ar trebui sa re-invatam sa ne dorim ceea ce vrem sa ni se intample.
Cat despre mine, ieri seara, singura fiind, am ascultat niste melodii ale pustoaicei lui Stratan (cam asa aratam si eu la anii ei si asa ma gandeam ca o sa arate si fetita mea - nu stiu de ce credeam ca o sa fie fetita) si, dupa ce m-am dat iar cu capul de toti peretii ca au venit rusii, m-am pus pe un plans ....
Dar mi-a trecut, azi m-am luat cu munca si acum privesc cu optimism ca o sa fie bine data viitoare. Oricum, poate era prea devreme dupa chiuretaj, natura uneori aranjeaza lucrurile mai bine decat noi.
Va pup pe toate,
Gabi