Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Eliana,tot de 2 ori am facut tratament pentru candida si...flori de mar...acum am iar.
Azi cand ma duc la doctor o sa il rog sa imi dea alt tratament,macar testam piata...

Pupici,25+
Mada

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, mamicute! Si La multi ani pt Katink!!! Sa fi sanatoasa si iubita!!
N-am mai scris de multicel, dar sunt la zi cu lectura!
Am vazut ca unele burticute au probl cu candida...Si eu. Mi-a dat doctora tratament cu Colposeptine. E mai bine dupa ce am terminat tratamentul...Dar cu secretia...acum merg la baie, imi ridic pantalonii, si in secunda urmatoare simt cum curge... Om scapa noi si de-asta!!!
Despre burta ce sa va spun, era fff mare de la 4luni jumate, ca lumea zicea ca sunt in 6luni. Am inteles ca cele care nu sunt late in bazin( ca sa intre bb acolo) fac o ditamai burta. Adica asa ca mine
Altfel, picioarele, mainile vi se umfla? Eu am picioarele destul de umflate de dimineata...Trebuie neaparat sa imi iau niste incaltari mai largute un pic...Cat despre haine, eu inca umblu in blugii de dinainte de sarcina,prinsi in talie cu elastic de par, ca fermoarul nu-l mai pot trage demult...Am noroc ca haina era putin larguta(in primavara cand am luat-o m-am gandit ca poate o sa fie nevoie de loc pt o burta maaare), pulovere am cumparat, ca ce aveam erau pana in talie...
Bb are activitate intensa de pe la 19sapt(l-am simtit prima data la 15sapt, apoi l-am tooot asteptat ...), la inceput mai timid, acum vad unde loveste, chiar si acum , adica e de acord cu ceea ce scriu despre el
Cam atat fetele.
Va pup si sa va gasesc sanatoase si cu bb-ii si mai activi
23+

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Katink!

Rebiana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Katink!

roxana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani, Katink, sa fii fericita si sa ai bebe sanatos!

Eu sunt putin suparata ca o sa raman singura pana duminica, pleaca sotul cu mamicuta lui la Piatra Neamt...of!!Nu inteleg de ce nu se poate duce fara el. Dar o sa supravietuiesc, desi nu-mi place sa dorm singura. Nu ma intelegeti gresit, nu am o relatie proasta cu soacra-mea, dar uneori ma enerveazaaaa...poate sunt doar hormonii din mine. Voi cum va intelegeti cu soacrele-acrele?

23+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

La multi ani Katink!

Am o intrebare, mi s-au intarit mameloanele la ambii sani de vreo saptamana, cu aureola cu tot. Asa e normal? Eu stiam numai ca tre sa isi mai schimbe culoarea si sa se mareasca de la sarcina. Stie cineva?

Vad ca vorbiti de candida, eu am probleme de cand ma stiu, din copilarie de fapt. Aveam si jos si pe limba (acum nu mai am pe limba). Rare si scurte perioadele in care imi trece, indiferent de tratament. Acum in timpul sarcinii n-as putea spune ca a crescut considerabil candida, am dar nu a devenit insuportabil, asa ca nici nu m-am obosit dupa tratament. Stiu ca Diflucanul (fluconazol) nu e permis in timpul sarcinii.

Apropos, mi-am adus aminte ca in pachetul de informatii care l-am primit de la doctor spune ca o metoda de a ameliora simptomele candidei pe parcursul sarcinii este sa dizolvi o jum. de cana de bicarbonat de sodiu intr-o cada cu apa calda (sa va ajunga apa pana la solduri) si sa stai in apa aia 10 minute.

Pupici la burtici

Sori 18+ cu

Sori
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev109pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Va multumesc mult pentru toate urarile, sunteti niste dragute

Eu ma simt bine, burtica prinde contur, Galusca misca zilnic, dar parca nu asa de mult ca la prima sarcina, sau nu am eu timp peste zi sa o simt .

Inca nu stim ce ascunde intre picioruse, abia marti am urmatorul control. Sper sa fie totul bine in continuare.

Mai am si eu mici intepaturi, dureri de burtica sau dureri de cap ingrozitoare, drept pentru care deja am luat vreo 4 tablete de paracetamol, unde la prima sarcina nu am luat nici una...

De Monica, stiu ca e bine, tot in pat sta, din pacate s-a cam plictisit de atata stat in pat, o dor coastele.... dar asa e cel mai bine pentru ea si burtica.
Pinguinii cresc frumos si se caftesc deja intre ei - i-a filmat la eco in timp ce isi administrau pumni si picioare- cred ca i-ati vazut ultimile fotografii facute acu' 2 saptamani, sunt deja in album.

Multa sanatate tuturor si cat mai putin stres, bucurati-va de perioada asta, e unica si o sa va amintiti mereu cu drag de ea.

Va pup pe toate,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Silver, uite aici un link unde poti afla o estimarea greutatii fatului in functie de saptamana de sarcina in care esti.
http://babymed.com/pregnancy%2Dtools/ultrasound%2Dtools/second%2Dtrimester/default.asp#Results
La 21 de sapt erai in grafic, acum la 23 ai fi un pic peste limita dar cred ca este o eroare pe undeva.... ori bebe e mai mare, ori aparatul nu a fost performant, ori dr nu a efectuat bine estimarea greutatii.
Ptr linistea ta poti merge la inca un ecograf si sa ceri special sa urmareasca daca e in regula greuatatea sau poti astepta urmatoarea vizita la medic. Sper sa nu iti faci griji inutile pana atunci

Raisa, miscarile lui bebe asa au fost la inceput, niste bolboroseli in burta pe care nu puteam sa le cataloghez din prima ca fiind din cauza lui bebe. Pe masura ce am inaintat in timp ele au crescut in intensitate si atunci mi-a fost ceva mai clar. Dar au fost saptamani intregi de bolboroseala in care am fost nesigura de la ce e.

roxana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Azi sunt foarte vesela! L-am simtit pe pitic lovind mai des decat in celelalte zile. L-am simtit chiar si cand mergeam pe strada. Spun asta pt ca de obicei stateam pe scaun sau intinsa in pat cand il simteam. Am mangaiat burtica in locul unde misca si i-am vorbit! Stiu ca si multe dintre voi simt la fel dar am fost asa de fericita incat am simtit nevoia sa va impartasesc si voua!
Pupici ciufuliti!

Rebiana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Am venit si noi de la doctor.Bebe misca de zor...ii dadea picioare doctorului cand ii facea eco.Se pare ca este mai mare cu o saptamana si 4 zile,deci eu fiind in 25 de saptamani implinite azi,el este cam de 26 de saptamani si 4 zile.Surpriza mare la greutate: 930 de grame.
Mi-a spus de bebe ca e frumos de tot...eu nu mi-am dat seama...dar daca el a vazut asta...Doamne ajuta!
Mi-a dat de facut analize si m-a programat in decembrie.
Cam atat despre bebelul meu...ce l-as mai pupa..

Va pup,
Mada25+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput