Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi ani la totii Andreii si Andreele!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

ANDREEA & ANDREI! Petrecere frumoasa.
Am fost de dimineata la dr. de familie sa ne facem analizele la sange, si nu mai erau fonduri... Asa ca o sa facem analizele sapt. viitoare.
Apropo de dozare anticorpi, eu mi-am facut sapt. trecuta, pentru necompatibilitate gr. sanguina O1 cu A2 si se pare ca trebuie sa revin in sapt. 38.
Cumparaturile pentru bebe eu am zis ca o sa le fac dupa sarbatori, dar daca intre timp o sa-mi placa ceva in mod deosebit o sa iau.
Daca tot e Sf. Andrei, mi-am adus aminte ca trebuie sa punem grau la incoltit, sa vedem cat de roditor o sa fie anul viitor.

Lia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

buna, viitoare mamici! am mai trimis un mesaj, insa nu a fost postat inca. ma numesc violeta si sunt gravida in 22 saptamani. data probabila a nasterii este 4 aprilie 2007, asa ca ma bucur sa ma alatur tuturor mamicilor in devenire de martie-aprilie.
va urez sarcina usoara!

violeta patrichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani Andree si Andrei

Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

dragele mele,vin si eu sa zic la raport,deocamdata sunt bine nu am vesti prea multe.Peste zi nu prea am timp sa ma analizez prea mult iar seara cand vin acasa sunt rupta....bebelusul sunt zile si zile cand misca mai mult si mai putin...nu stiu de ce depinde...nu am aflat inca ce este...dar luni ma duc la doctor si poate vin cu vesti noi....pana atunci va doresc numai bine si sanatate maxima.
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor
toate la lucru sau foarte ocupate sunteti ca de o ora nu a mai scris niciuna?
la multi ani la care au numele de andreea si andrei o sa chefuiti astaz dar sa fie fara alcool.
noi acuma mergem pana la tati sa vedem ce mai este pe acolo.
vorbim mai tarziu
va pup

matilda22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La Multi Ani Andree si Andrei
Sa sarbatoriti cu bine alaturi de cei dragi.

Cria 18+ cu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, fetelor si la multi ani Andreelor si Andreilor!
Nu am mai scris de ceva vreme, desi am citit zilnic. Ma bucur sa aud in general vesti bune, tot mai multe burtici stiu ce vor avea, Val s-a linistit, avem si burtici noi carora le urez bun venit si sarcvina usoara!

Eu ma simt bine acum, desi saptamana trecuta am cam abuzat de mine la birou iar luni a trebuit sa lipsesc pentru ca aveam stari foarte ciudate: ba de sfarseala, ba mi se accelera ritmul inimii si m-am cam speriat. In rest, eu zic ca lucrurile stau bine. Nu am arsuri, nu-mi cade parul excesiv, dimpotriva, cade mai putin decat inainte, dureri de spate sau de alt fel am doar ocazional, as putea zice ca sunt norocoasa. Doar somnul fragmentat e o problema, precum si oboseala de seara.

Inca nu am cumparat nimic pentru bebe, probabil cand intru in prenatal o sa ma ocup.
Am mai pus si eu doua poze in album cu burta mea mare-toata lumea se mira "Cum, nu esti in luna a 8-a ?" Bineinteles ca ma cam necajesc.
Am vazut pozele noi - sunteti niste frumoase si mi-e drag sa ma uit la ele.
Pupici

aproape 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

La multi ani Andree si Andrei
Rebiana te asteptam cu vesti
Fetelor, aseara am descoperit ca am un fel de "nod" la axila dreapta, am intrebat`o pe maicamea si`a zis ca si ea are tot in dreapta, tot de la sarcina. V`ati confruntat cu probleme dastea?
Legat de pregatiri, nu ma agit foarte rau pt. ca patut+dulapior+ multe altele le vom primi, ar mai fi caruciorul de luat dar asta nu`i asa o graba. De cand am aflat ca vom avea baiat (cu toate ca eu eram sigura ca`i fata :)) am hotarat ca`l v`a chema Andrei Sabin. Asa ca de la anul vom sarbatorii altfel Sf. Andrei.
Felicitari fetelor care au aflat de curand ce au in burtica
pupici

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuarea

Mergi la inceput