Puiul meu de 2 ani si 4 luni, s-a trezit azi dim. cu gingiile inflamate si rosii. Am vrut sa-l spal pe dinti si a inceput sa urle. Am scos periuta si avea sange pe ea. M-am uitat in gurita lui si am vazut ca are si niste afte micute pe limba. Gingia e inflamata foarte rau si e rosie. Nu am avut probleme de sanatate cu el, dar de cand e la cresa, se imbolnaveste foarte des. Nu stiu ce are. Poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta. Cineva imi spunea sa nu fie stomatita.
Servus.
Stefan, cand a mers la cresa, a prins o "epidemie de afte", lui Stefan nu i-a iesit decat una, insa erau copii care nu puteau manca. Mergi la medic, exista solutii cu care sa bandijonezi locurile cu probleme, ca sa grabesti vindecarea.
Multa sanatate,
Nicoleta
Stomatita este; noi tocmai am trecut printr-un episod si pana mi-am dat seama ce are deja nu mai manca nimic.
Badijonarile nu ne-au ajutat pe noi pentru ca eram in faza avansata. A luat nistatin. Sa nu te sperii daca ii vei curata gurita cu pansament steril (glicerina boraxata, tantum verde, apa cu bicarbonat) si vei observa sange pe pansament. Trece cam greu...
Cristina