Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
miraco spune:
Dandusaesti o mamica fericita...ce frumos...ti-ai facut timp sa te "ferchezuiesti" si nici pe noi nu ne lasi balta.Ce mai face mami tau?Ei vedeti voi fetelor care-i diferenta intre mama si soacra...Pe mama daca te enerveazi o poti pune la punct imediat,poti sa-i dai ordine pe orice ton,sa-i zici cate-n luna si-n stele,se supara si-i trece.Pai ia imaginati-va sa-i vorbiti pe acelasi ton soacrei...ies adevarate scantei...ele iau totul personal..de parca chiar ai avea ceva cu ele.
Dar avem si o exceptie...parca adinazot avea o soacra care a jutat-o foarte mult.Am vazut printesa micuta...pacat ca ai pierdut lapticul.Cum de ai facut mastita?
Azi intre 12-13 mergem si noi la dr gineco...Fetelor stiti ca m-am plans mai demult ca nu m-a urcat pe "caprita".Cica ar face-o acum...s-o vad si pe asta..dar si data trecuta a zis la fel...si...doar eco si povesti.Sper sa-mi spuna si mie greutatea bebelinei..si cam cand s-o astept...
Asiza...am pierdut eu mesajul tau...?Ne-ai spus ce ai facut la dr?
Marcelacpe unde esti mami?Hai la noi si povesteste-ne cum mai esti???
Cleosa fie intr-un ceas bun!Pe cand nunta?Aaaaaaa si uitasem...alt nervos...
Miraco36+ cu Alessia Elena
burtika
dianocica spune:
ma uitam la ultima postare a lui panaa ca stiam ca parca am auzit ceva de la ea ieri dar eram mult prea zombi...Despre noi, ce sa zic......de azi dimineata avem contractii neregulate (la interval de 30,15,19,12,9,5,34.....minute) destul de dureroase... N-am sunat-o de dr....... AM FACUT RAU? Maine mergem sa ne internam......pe la 9.30 a.m. tre'sa fim la spital gata de internare...... Bb este foarte activa, cred ca s-a plictisit la mami in burtica...... aviz amatoarelor...
ma uitat sa va spun: cred ca eu sunt proasta...maine intram in sapt 38, nu 37, cum visam eu...nimic nu se mai vede din morcov, doar un pic d varf de frunzulite...
dianocica36s cu david alexandru
miraco spune:
Dianocicaavem acelasi UMCred ca ne vom tine de manuta...Uite eu mi-am schimbat semnatura de azi...ca dor nu mai am rabdare.Si noi tot maine intram in sapt 38...
Miraco37+ cu Alessia Elena
burtika
ama.lia spune:
Neata, fetele!
Oau... ce de bebelusi de ieri pana azi ...
SARYTA, PANAA
felicitari DEBORAH
m_monique, ma bucur ca stai si tu acasa si ai grija de tine si de bebe, sa va rasfatati cu tot ce va doriti, sa dormiti, sa papati bun, e tare bine.
Foarte frumoase pozele cu bebelusii, sa va traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi, Kokorina si bambo!
Si la mine s-a anuntat soacra-mea in vizita cand se naste bebelusca, sper sa ne descurcam bine toti, nu prea-mi convine, dar nu am ce sa fac.
va doresc o zi buna, frumoasa,
fetelor care trebuie sa nasca!
Amalia 38s5z si
Amalia 36s5z si
m_monique spune:
buna dimineata!
vad ca au aparut bebei noi la orizont.
Felicitari Saryta !
Felicitari Panaa!
36 + cu
Nunta noastra
m_monique spune:
Eu nu am auzit ca botezul trebuie facut la maxim 40 de zile. La noi in Ardeal am vazut copii botezati la 3-4 luni.
Noi ne gandim sa facem botezul la Pasti.
36 + cu
Nunta noastra
chinico spune:
Dragele mele dragi nici nu stiu de unde sa incep!! mama, mama ce de bebici!!!
Saryta, Panaa si Deborah, sa va traiasca bebeluschii, sa fiti sanatoase si voi si ei, si sa aveti parte numai de bucurii!!
Veronici, condoleante. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, nici nu pot sa imi imaginez ce inseamna asta.
Uite insa ca Dumnezeu a vrut sa il ai pe Rares alaturi, bucura-te de el si de familia ta!
Alexandra miercuri..adica maine?? Maine poate il vezi pe Mark?? Uau!! Cand ma intorc caut majoretele alea si le pun sa topaie pana nasti!
Iar plangi? Pai de ce...noi incercam toate sa te incurajam, cred ca uneori nu te ajuta prea mult ca o trupa de necunoscute stau si iti tin tie teoria chibritului iar tie nu iti arde de nimic, iti contemplii numai morcovul si plangi si mai tare..dar noi chiar cu tot sufletul suntem alaturi de tine..ne facem ca nu vedem propriul morcov si incercam sa il micsoram pe al tau. Hai ca o sa fie bine, o sa vezi, o sa razi cu gura pana la urechi de Craciun de temerile de acum!
ramsan...ce sa-ti spun. E usor de dat sfaturi. Si daca nu ati fi amandoi obositi si daca nu ati fi trecut printr-un adevarat carusel al emotiilor in ultimul timp precis nu ati fi ajuns sa va certati din cauza restaurantului. Oricat esti tu de mamica erou tot nu le poti duce in spate singura pe toate. Rares e cel mai important acum in viata voastra, nu restaurantul. Nu stiu cum e sa simti ca atunci cand ai nevoie cel de langa tine da bir cu fugitii, desi nu imi fac iluzii ca al meu sot o sa fie mai breaz,precis o sa ma lase dupa auriul inceput singura la schimbat si alaptat si imbaiat, poate asa reactioneaza ei la noua situatie..dar sunt convinsa ca o sa va fie iar bine. De abea ati trecut peste hopul cu nasterea,de abea va obisnuiti sa aveti grija de o noua fiinta, sa aveti un bebic mic care depinde 100% de voi. Poate deocamdata e prea mult sa ceri si de la tine si de la el sa va puteti concentra pe altceva.
Acorda-ti si tie si lui circumstante atenuante.
Stiu ca nu sunt coerenta, da zau daca poc la ora asta altfel..
Kokorina ai niste frumuseti de copii,sa-ti traiasca! Evident am citit povestea pe nerasuflate, si asa ploua aici cu clabuci si eu am o zi absolut mizerabila, am dat apa la soareci pe tastatura fara jena..
Asizule nu ai mai intrat ieri sa spui cum a fost la dottore!!
Cleo FELICITARI!!
Azi la ora 13 am programare la spital si la 16.15 la a mea doc.
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Poate aflu si eu cat imi cantareste copchila..asa, de curiozitate.. ca pana acum in afara de citit din tabele..nika...
Va pup si va scriu cand ma intorc. Diseara.
34+
Irinabr spune:
Felicitari pentru proaspetele mamici! De acum sa aiba parte de copii sanatosi si buni.... Sarbatorile sa vina cu bucurie in familiile lor.
Am fost ieri la medicul de familie, medic batran(69 de ani) dar nu arata varsta care pune diagnostic si stabileste varsta bb_lusului fara sa faca ecografe si sa te puna pe cara si alte alea. El masoara diametrul burtii (pune mana jos si vede unde-i capsorul si ana unde se ridica burta) si spune .... BB are 8 luni si 10zile, pozitia lui este cam pe diagonala dar ai grija ca are capul cam jus (adica e cam lasata burta). aca ai senzatie de urinare cand apas aici inseamna ca trebuie s afii cu ochii in patru.... Ai maxim 2 saptamani pana la nastere. Vrei in capitala... pai dute din timp... dar asigura-te si pe aici.
Maine ma duc la Tutunaru si verific. Pana acum "batranul" meu dotor nu a dat gres niciodata. De asta il iubesc... Ce imi e greu este ca trebuie sa il abordez pe T... ca vreau cezariana cu anestezie rahia , epidurala... dar nu generala... In viata asta trebuie sa fac cel putin 2 anestezii generale pt fiere si eventual tiroida... Stiu ca nu e bine sa faci prea multe astfel de anestezii (cu pierderea cunstiintei).
De preturi la Elias am auzit cand ca sunt ff mari cand ca sunt ff mici (mai mici decat am dat eu acum 8 ani la Braila). La neonato nu ar fi prea fericita situatia... speram sa avem noroc ca suntem pe maini bune.... Venim la Bucuresti spre finalul lunii la monitorizare si operatie.
Irina si Matei
BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)