Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Va zic de acum buna dimineata, desi eu inca nu m-am culcat, dar voi cu siguranta ati inceput sa va treziti.
Zilele astea am tot muncit cat am putut (nu prea mult, plus ca sotul m-a tot fugarit in pat) ca maine seara aterizeaza mama soacra si mi-am zis ca nu-i frumos s-o pun la treaba dupa 12 ore de calatorie. Saraca, mi-e teama ca o sa fie distrusa de oboseala, sper sa nu se imbolnaveasca.
Pe mine ma cam doare burta de vreo doua-trei seri incoace, nu cred ca e vorba de contractii, desi durerea e asemanatoare cu cea de la ciclu, dar la mine e continua, nu cedeaza decat dupa cateva ore de odihna in pat. Saptamana asta merg la medic, sper sa imi examineze colul si mai sper ca bebe sa stea la caldurica si sa apucam luna decembrie tot in formula 2 in 1.

Veronici, imi pare tare rau de pierderea pe care ai suferit-o! Ce-o fi fost in sufletul tau... numai tu poti sa stii. Sper ca Rares sa iti aline durerea pierderii fratiorului sau. Multa sanatate tie si lui Rares!

atudor si ramsan, am citit despre sotii vostri... Va pot spune ca si eu, la prima nastere, am avut discutii cu sotul meu... e mult spus discutii, ca imi pierdeam rabdarea foarte repede si mai mult strigam la el... Ma rog, ideea e ca oricat se straduia (si se straduia, ma ajuta, incerca sa imi faca viata cat mai usoara), eu tot eram nemultumita, aveam impresia ca nu ma intelege, nu avem rabdare sa ii explic, aveam impresia ca trebuie sa fie telepat... Nu era mereu asa, caci in general eram foarte fericiti in noua formula. Doar ca uneori eram si eu nerezonabila (si de asta mi-am dat seama muuult mai tarziu), alteori era si el speriat, stresat, obosit, deci mai usor irascibil.
Am depasit perioada asta cam dupa 2 luni de la nastere... atunci am inteles mai bine ce se intampla cu noi, cum s-a schimbat viata noastra, am invatat in fine sa ne adaptam la noutatile din viata noastra.
Sfaturi nu am sa va dau, doar sa stiti ca nu e iesit din comun sa fie asa si ca o sa fie mai bine la un moment dat. Nu sunteti de vina nici voi, nu sunt de vina nici ei. Insa oboseala, grijile, stresul, isi spun cuvantul. Voi faceti doar atat cat puteti si mergeti inainte cu convingerea ca o sa fie mai bine.

danita, mergi in fiecare zi la control?
Iti multumesc pentru floare si gandul cel bun... a avut efect!

Alexandra, dupa ploaie vine si soare, nu? Asa ca azi e cazul sa ai o zi razareata si optimista. Mai ai atat de putin!
Si dupa aia o sa stai toata ziua cu bebe si pe la noi nici n-o sa mai vii!

patris felicitari! Mai vino pe la noi si povesteste-ne cum e sa nasti un bebe de 4350 natural! Sanatate si tie si lui Oliver Viktor!

Cleomoni, sa fie intr-un ceas bun! Pe cand fericitul eveniment?

Vali5 iti multumesc pentru urari, iar tie iti doresc sarcina usoara in continuare!

Kokorina, e foarte frumoasa povestea voastra! Of, ce de emotii! Iar pozele cu harbujeii sunt minunate, mi-au placut mult cele in care sunt impreuna in acelasi patut.

Deborah77, felicitari pentru Eduard Stefan!
Chiar repede ai venit acasa! Dar de ce spui ca maine va veni febra laptelui? Sper sa nu ai probleme!

Saryta sper ca pana cum ai nascut deja.
Daaa, chiar am citit ca ai nascut! Bravo mamica de trei minuni! Bine ai venit bebe Antonia!

Panaa felicitari si recuperare rapida! Bun venit Ana! Sa fiti amandoua sanatoase!

Ce de evenimente!!!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

'neatza fetelor

astept sa vedem daca azi ma primeste dr :) . eu sunt clienta lui la telefon zilnik.....de aproape o saptamana si el nici gand:) vom vedea !

kokorinelu .....adus lacrima !
Atudor dau 2X pupici
Ramsan, si tu Brutus?? ia de aici un pup si sa te regasesc asa cum te stiu !
Alexandra mi-au amortit mainile asa stranse , pot sa mai dau drumu ? sau s-a hotarat bb sa vina ?
Dolores suntem aici !!!!
Miro pupici la voi !

pupi
D 38+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetele!
noi am avut ieri o dupa amiza f nasoala si o noapte la fel, o stare din asta generala f naspa,de asta v am lasat balta....
alexandra imi pare rau ca n ai reusit mare lucru la eco, dar oricum, facem galerie...

dandus tu iti permiti sa te rasfeti.eu de cand le am auzit pe fete ca s au dus la aranjat si a doua zi hop bebelul, nu pre mai am curaj. a zis ca pana la jum sapt 38 nici nu ma gandesc...

ramsan imi pare tare rau ca tre sa treci si tu prin perioade naspa.eram convinsa ca ni sa va intampla tuturor dar nu tie...dar asa se intampla, cand vezi ca cel de langa tine e tare, il incerci sa vezi daca suporta si mai multy. tu ar trebui sa fi cea menajata acum...fara legatura cu subiectul, sa sti ca rares e cel mai frumos puiut pe care l am vazut si am stat cu alexandru si la m admirat in toate pozele...trebuie sa treci si peste asta, noi tinem pumnii si

doamne kokorina ti am citit povestea...de emotie toata...sa ti traiasca mititeii

va mai si revin

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Panaa sa-ti fie sanatoasa fetita! Ce fain ai nascut... si cu nota 10. Bravo tie! Refacere rapida si mult laptic dar nu deodata (adik fara febra laptelui)
Dianocica multumim si tie pentru ca ne-ai adus vestea.

Atudor...parca al meu nu stie ce este aia depresie post-partum... stie dar din orgoliu nu vrea sa faca ceva sa ma ajute sa trec peste ea. Si doar are destule calitati de psiholog, ca doar lucreaza cu stundentii metodologia pregarii, creativitate, pedagogie... stie el cu ce se mananca toate astea. Se pare ca practica il omoara.. ca la teorie e as.
Daca tot va trebui sa iau eu o decizie, vom face cumatria la restaurantul pe care l-am ales eu.. care arata cam asa... este situat intr-o zona f bine cotata a Iasului (Bucium), accesul este direct ca este la soseaua principala (chiar daca e usor in curba se pot parca masinile ok, zic eu... asta era una din preocuparile d-lui ...ca parcarea e cam problema), terasa la intrare, interiorul cu barne de lemn baituite lacuite, mesele la fel din lemn masiv, gresie, bar modern, un perete de geamuri cu draperii faine si altul cu pictura ilustrand o strada cu cafenele din perioada interbelica, patroana tinara si deschisa, personal tanar, DJ asigurat si pregatit pana in dinti pentru toate gusturile dar nu este fanul manelelor ceea ce este pe gustul meu (macar nu mai avem grija sonorizarii), scaune imbracate iar pe spatare cu funde verzi de satin adevarat, bradutz impodobit, ring de dans.... si buda curata si plasata discret(pentru mine toaleta unui restaurant imi spune foarte multe despre felul in care este gospodarit acesta) V-am umplut capul de amanunte..ups...
Aelita... sa stii ca nu este devreme pentru botez pentru ca acesta se face in cel mult 40 de zile de la nastere, deci e ok.

Va pupez pe toate si va imbratisez strans de tot.

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danita, acum am inteles...! Credeam ca te trimite medicul acasa pentru ca inca nu ti-a venit sorocul, dar tu spuneai ca de fapt nici nu te primeste!

bamboletta, pe unii copii baia ii face somnorosi, pe altii ii agita. Poate incerci sa faci baia mai devreme, daca domnisoara nu are chef de somn dupa baie. M-am uitat la poze, e o dulceata!

Na, ca acum la mine e aproape ora 2 si n-am nici un chef de somn. O sa fiu zombi maine... asta e!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

saryta bravo,mami, felicaitari. am scapat, auzi...

fetelor, stiti ca eu am zis mereu musafiri?sa stea la locul lor ca n am chef si sa inteleaga. dar azi cand am primit mesajul de la panaa mi s-au inmuiat genunchii si voiam sa plec la ea, s o pup de curajoasa, sa i vad bebelul....maine oricum trebuie sa ma duc la control si deja am pus o sa se gandeasca daca ma primeste sau nu. vreau s o vad si s o pup si s o felicit si s o descos de toate...si ma gandesc ca daca as fi in locul ei nu stiu daca mi ar conveni...of...asa ma enervez...eu pe mine....

cris sa ne spui cum a fost cu controlul. si las o si tu mai moale ca vezi ca nu e de gluma...

eu il astept pe alexandrtu ca intr-o juma de ora vine cu patutul si comoda lui bb.nu le montam ca n au venit cu termopanele, dar macar ma mai linistesc.doamne ce dimineata agitata...de la mesajul lui panaa nici n am apucat sa ma spal...hai ca ma linistesc si eu, ca v am zis ca m am emotionat toata... toata lumea

dianocica36s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

deborah,saryta,panaaFelicitari!
Sa va traiasca bebelusii.
Deja am aflat de aseara pana acum de inca 3 bebelusi...sa ne traiasca!
Fetelor azi sigur mai vin si altii.Presimt eu ca e ceva in aer...Alex,Dolores,Cleo,Cristina...cine mai asteapta...fug sa fac sapaturi si revin cu galeria...
Kokorinaieri dimineata l-am chemat si pe iubi si i-am aratat pozicile cu minunile voastre...Am lacrimat de numa...dar azi m-a busit plansul de-a binelea citind povestea ta...Auzi sa le fie dor unul de altul...si tu prin cate ai mai trecut!
Veronici noi toate ne-am gandit la tine...si ne intrebam de ce nu ne-ai mai scris...si tu saracuta prin ce treceai.pt tine si multa putere si pt bebita sa creasca mare si sanatos,sa-i faca fericiti pe mami si pe tati!Asteptam poze cu grasunelul!
Atudor ti-am citit de ieri supararea te-am inteles perfect si am vrut sa-ti raspund dar crede-ma ca eu ieri am fost un car de nervi...Eu vreau sa ma odihnesc mai mult in perioada asta...si mai am de lucrat si la "pisic"(parca nu-s pregatita pt nastere...ma apuca panica)dar deja imi dau de furca vizitele astea lungi ale prietenelor .Era o vreme asa naspa,nori...asa ma tragea patul...Ei bine credeti voi ca am dormit...sau macar ca m-am intins...pai nu s-au intalnit la mine 3 si s-au apucat de povesti de parca nu se vazusera de 1 anSi asta stat in bucatarie pe scaun ca-s fumacioase...Pai ce m-oi face eu cu vizitele cand o veni si bebe???Sa vina ...nu zic nu...dar o juma de ora...hai 1 ora...dar nu juma de ziDaca sunt rude si eu le-as pune la treaba...ca doar nu le-o gasii povestitul.Deci cand mai vine soacra,cumnata pune-le la treaba...si evident in alta camera nu acolo unde e bebe!Pai cum sa nu inteleaga al tau sot?Ia trimitel frumusel pe el sa se intretina cu ele ca tu trebe sa te ocupi de bebe.Eu clar nu o sa accept gramada peste mine si bebita in camera...sa dau tzitzica si sa se benocleze la mine inca 2,3.Pune-o la treaba pe soacra...doar nu vine sa te vada...Ar fi culmea sa astepte de la tine sa fii si cu zaharelul dupa ea.Uite si explica-i sotului cum sta treaba exact.Spune-i ca da esti o "acritura" de cand a venit bebele , ca el este pe primul loc acum si ca are nevoie de toata atentia si afectiunea voastra.
Ramsan si-al tau face pe nebunul???Ma ce le-as face eu...Auzi la el sa se supere si sa plece sa ia o gura de aer!Nu l-ai tras de maneca sa-i zici..."alo si eu sunt suparata,daca plec si eu sa iau o gura de aer...cine mai ramane cu bebe?...ca deh nervi am si eu si tu...dar nu mai avem..'ispe ani sa ne enervam sa dam cu usa si plecam si venim cand ne trec nervii"Doamne asta se intampla de la oboseala si de la stres...dar ei trebuie sa fie langa noi si sa ne inteleaga...Eu te sustin si mergi pe ideea ta...Daca vrea o petrecere frumoasa si n-o face doar sa fie facuta...(n-a facut 10 boteze pana acum,nu?)sa se gandeasca si la cei pe care-i invita ca trebuie sa se simta bine si atunci totul e ok. si din punctul de vedere al darului...eu asa consider.

Miraco36+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Donia draga ...... ma impresionezi cu grija ptr socrosenia .... la mine toata aceasta pretioasa relatie se manifesta printr-un mesaj lasat pe robotul telefonic care consta in ora cand a sunat( pot sa imi fixez ceasul) si magica formula : "am sunat sa vad ce mai faceti! va pup !" Concluzia este ca ea suna din curiozitate ptr ca acum e numaratoarea inversa si tre sa fie "in touch" doar nu te gandi ca avea vreun gand sa ma sune cat am stat in spital ....sau altceva ......nici vorba!!!! Aaaa era sa uit : a promis ca sambata sau duminica ne aduce de mancare ... ei donia draga ...probabil la tine ajunge mai repede mancarea de la soacra decat la mine si nu tre sa zboare peste garla ci doar sa traverseze strada ..... asa ca .... "asta este soacra mea !- o scumpete de femeie !"

pupici
D 38+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Am uitat...

HAI DOLORES!! HAI DAVIDUTZU!!

Donia eu cred ca ne este greu pentru ca e primul nostru bebe si cam toate reactiile noastre sunt un pic exagerate... eu sunt mama kamikadze care nu vrea sa faca din copilul ei "baietelul mamei". Sotul meu m-a asistat in prima saptamana la schimbat bebele, la alaptat (adik mi-l aducea pe bb si ma ajuta sa spele pompa si sa o plasez pe sanul de la care el nu sugea dar lapticul curgea involuntar./.. fenomenul asta cu cursul laptelui inca se mai intampla), la baitza (tata pregateste apa si ii tine capul lui bb mai sus putin).
Acum nu ma mai ajuta decat in timpul zilei (noaptea el doarme dussss)la baitza si putin la alaptat.Ieri cand l-am rugat sa-l schimbe el pe Rares ca doar stie cum se face ca a vazut de atatea ori, dar nuuuu, el nu poate asa ca .... tot eu am facut asta.

Noroc de bebe Rares ca si-a facut singurel un program: papa tzitzi timp de o ora cam ... aprox. 140 ml la o masa (ii completez mereu masa cu laptele colectat la pompa din celalalt san, in timp ce el suge... fenomenul ejectiei laptelui.. deh), scoatem aerul afara, il schimb si nani timp de 3-4 ore... parca are un ceas in ...(mama lui l-a nascut contra timp doar...) Si iar de la capat... tot asa...

Gata ... mai este cineva pe lista cu burtici care se fac astazi mamici??

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Saryta, Panaa, felicitari, mamicilor! Ati scapat! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Kokorina, foarte emotionanta povestea ta! Am plans de m-am umflat! Bine ca acum sunteti cu totii acasa si sunteti bine, sanatosi! Ai niste copii superbi!
Ramsan, fii tare! O sa depasiti voi si momentul asta! Probabil ca barbatii, netrecand prin momente de genul asta, nu inteleg exact ce se intampla cu noi. Ar trebui sa nasca si ei macar o data in viata, sa vedem cum s-ar descurca (si in timpul sarcinii si dupa). Si eu stiu ca botezul copilului este bine sa se faca la 40 de zile (6 saptamani).
Continuam galeria pentru Dolores, Alexandra, Cleomoni si Cristina!!! Hai mamicile! Hai bebeii!

Teutz 35+ Alexia Iarina

Mergi la inceput