Vreau sa schimb ceva in casa!Nu pot zugravi,darima pereti pentru ca baiatul meu e mic si inca-i picteaza el.Mobilele nu le pot schimba fiindca nu sint iesite din uz fiind relativ noi.Atunci ce se poate face sa schimbam un pic aspectul?
Buna,
Daca nu poti face modificarile pe care le-ai amintit, nu prea ai multe solutii.
Una dintre ele ar fi rearanjarea mobilei, schimbarea sau punerea unor huse de alta culoare la scaune+fotolii+canapea, impreuna cu schimbatul draperiilor si perdelelor sau modelul jaluzelelor, un corp nou de lumina poate schimba ambientul,
apoi, poti crea un colt sau puncte de vegetatie+florale.
alte idei nu mai am dar sper sa te fi inspirat.
Ce te deranjeaza cel mai mult? E aglomerat, intunecat? Identifica problemele pe care le ai.
Daca e prea aglomerat mai scapa de mobile. Daca spatiul nu e functional schimba aranjarea spatiului. Daca vrei sa schimbi atmosfera schimba culoarea cu huse, draperii si alte accesorii. Daca ai peretii golasi poti agata niste fotografii inramate/tablouri. Daca ai suficienta lumina te poti gandi la plante, cat sa aiba si cel mic ce sa rastoarne.
Keep the promises you make to yourself.
Eu am de gand sa-mi schimb manerele la mobilier. De fapt la toata mobila si cred ca va arata bine.
Mama mea isi va schimba la mobila din bucatarie partile laterale care acum sunt roz (mobila e portocalie) si le va pune maro. Cred ca va arata cu totul diferit , va parea o alta mobila.
Monica