De la cate luni gris cu lapte?

De la cate luni gris cu lapte? | Autor: anca_teohari

Link direct la acest mesaj

Buna,fetita mea are 5 luni si o saptamana si i-am dat numai san dar de 1 luna nu prea mai a luat in greutate si este si agitata si am descoperit ca nu se mai satura doar cu sanul. La indicatiile doctoritei i-am dat pireul de legume si am sa ii introduc si sucul de fructe, si mi-a spus sa ii dau seara orez cu lapte. Adevarul este ca inainte dormea foarte bine noaptea dar de cand nu se mai satura pt ca seara ii dau numai san se trezeste pe la 2 si pe la 5. La pranz ii dau pireul si doarme 4 ore, pt ca este satula. As vrea sa ii dau seara orez cu lapte ca sa se sature si sa nu se mai trezeasca dar din cate stiu orezul constipa si a avut probleme mari cu, constipatia si as prefera gris cu lapte. Doctora mi-a spus de orez nu de gris, si as dori sa stiu daca pot sa ii dau?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gris cu lapte abia dupa 8 luni. Stiu ca unii recomanda dupa 6 luni, dar contine gluten si nu e bine sa te risti.
Ai insa varianta de cereale cu lapte, care este foarte comoda si utila.Gasesti variante de orez cu roscove, orez cu porumb si tapioca, cereale cu fructe.Sunt special create pentru bebelusi, nu sunt alergene si nu contin gluten (sa citesti cu atentie pe eticheta si sa iei fara zahar si fara gluten)).

Alina 7+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

da, dupa 8 luni i-am dat si eu fetei mele. de ce nu incerci cu cereale? sunt mai usor de preparat si copilul le accepta mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si eu zic ca cel mai bine este cu cereale.
eu dau acum din cand in cand lui radu, lapte cu gris, insa are mai mult de un an si l-am trecut pe lapte de vaca. ca doar asa pot face lapte cu gris, nu? fierband laptele. iar sa fierb laptele praf sau laptele de san... deci, dupa rationamentul meu simplist, grisul cu lapte i-l cam dai cand ii dai lapte de vaca.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

In Suedia se prepara grisul fiert cu o crema de fructe naturala. E bine sa-i dam cereala + fructe care contin vitamina C ca sa asimileze mai bine fierul.

Mariana 25+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput