Tom And Katie s-au casatorit! 18 Nov.
Raspunsuri - Pagina 2
kla78 spune:
ce religie are Tom C???nu dati cu rosii dar nu stiu...nu a fost printre preferatii mei si de aia nici nu m-am prea documentat.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Cristina_C spune:
Este scientolog ( de fapt nu stiu daca scientologia este considerata o religie).
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
crista-s spune:
Mersi Oana_B
... aici toata lumea se distreaza copios caci un paparazzo a reusit sa intre in castelul cu pricina, nu am inteles cum, si a facut poze cu ei 2, el care isi indeasa tort in gura cu mina, Kate avind la git cravata lui si o fatza ca dupa o noapte de tzopaiala ... apoi ei care se uita la artificii ( lui i se vad si tocurile inalte de la pantofi )... si toate au aparut in revista Chi ( pe care eu nu o gasesc pe net .. eu am vazut la telejurnal pozele) inainte de a fii publicate cele care au fost vindute in exclusivitate revistelor americane...
conform religiei lui, la nunta mireasa primeste de la sot 3 lucruri de care are nevoie orice femeie in casnicie :
- un pieptene
- o cratita
- o pisica ( asta nu stiu a ce foloseste .. daca e vie sau moarta si dc tb sa o pieptene sau sa o gateasca in oala )
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by olim
spaniolii spun ca trandafirii de la Penelope Cruz ar fii rosii, oricum, urat gest
care gest?ca le-a trimis trandafiri?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Yael spune:
2.www.celebritypuke.com/2006/11/19/tom-cruise-and-katie-holmes-are-married/" target="_blank">Pictures:Tom And Katie's Big Day
Yael spune:
2.www.celebritypuke.com/2006/11/19/tom-cruise-and-katie-holmes-are-married/" target="_blank">Pictures:Tom And Katie's Big Day
iliuta spune:
Sa fie sanatosi si sa dureze casnicia lor
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela