Pina unde doare tradarea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

As fi vrut sa nu raminem dusmani pe viata,sa vina sa-si viziteze copilul,sa venim si noi macar citeodata,dar imi spune ca daca il judec si divortam nu vrea sa intretina nici un fel de relatii cu baiatul pe viitor.....asta ma doare cel mai mult.
Si parintii mei sunt divortati,tatal meu este stabilit i SUA de 7 ani,dar ei sunt in relatii prietenoase,si se ajuta si pina acuma,tata cu banii mama cu sfatutiDeci si dupa divort mi se pare normal sa nu devii dusman de moarte,si sa ai grija de copii tai in continuare chiar si separat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Draga mea, ai spus ca te-a lovit , sau nu am inteles bine?
Cum crezi ca vor evolua lucrurile?!
Daca nu vrei sa divortezi deocamdata, incearca sa-ti faci un rost al tau, separat de el. Nu poti da copilul la o cresa si tu sa-ti iei un serviciu, macar part-time? Trebuie sa fii independenta, mai ales material, de sotul tau, trebuie sa-ti protejezi copilul si sa fii pregatita,indiferent de se va intampla pe viitor .
E foarte greu, stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna jojo si sincer te compatimesc!!! Of tineretea si iubirea!!!

Eu te sfatui sa divortezi, caci oricum cu copilul spui ca nu prea sta si il vede destul de rar. Serviciul tau de noapte, eu zic ca e numai bun. Asa ziua poti sa acorzi timp copilului, iar noaptea cand el doarme poti lucra. Trebuie doar sa-ti gasesti o bona. seara ii explici cand pleci celui mic si nu ai grija ca intelege foarte bine. Asta macar o perioada, cat reusesti sa te pui pe picioare, sa strangi ceva banuti si sa-ti faci eventual propria afacere.
Va fii greu, dar esti tanara si sunt sigura ca vei putea! si apoi vei fii linistita fara sa te mai gandesti la fustangiul de sot, unde umbla si ce face! El crede, banuiesc, ca te-ai intors pt. bani de ascunde cecurile asa, altfel nu inteleg...Pai vorbeste la telefon cu aia, in curand i-ti va spune ca pleaca cateva zile cu afaceri in nu stiu eu ce oras si de fapt merge la mandruta lui!

Lasa-l in plata domnului, dar nu inainte de a-ti vedea sacii in car!Stiu e dureros ce spune ca nu va mai vrea sa vada copilul, dar asta e! Si asa nu-l vede prea mult, ori nu e acasa ori doarme si tu esti plecata cu cel mic. si sa stii ca la 3 ani jumate un copil intelege multe. Al meu are aceeasi varsta si pot sa te asigur ca simte imediat cand sunt suparata!

te-ai descurcat tu si fara el, ce-ti mai poate aduce el acum? doar lacrimi pe obraji si suferinta! Cu cat intorci foaia mai repede, cu atat mai bine. Va trece, stai linistita. Va fii greu la inceput, caci spui ca inca il iubesti....dar fii sigura ca ce e al tau e pus deoparte pe lumea asta.

Gandeste-te la puiutul tau! Pt. el esti cea mai importata persoana, te iubeste si te va iubii mereu caci esti mama lui!

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Draga jojo, cit de frumos a inceput totul... Prea frumos ca sa fie adevarat...

Nu meriti sa stai linga un barbat care te-a umilit in asa hal. Este cert ca cel ce a baut singe o data nu se va mai opri... Deci alege ce e mai bine pentru tine. In situatia ta banuiesc ca alegerea e deja facuta, doar ca nu ai curajul inca sa treci la fapte...

Daca zici ca acum stati impreuna el este obligat sa te intretina, pe tine si pe copil. Profita de aceasta situatie ca sa-ti agonisesti ceva bani, ba chiar insista spunindu-i ca ai nevoie de multe lucruri pentru bb, cu alte cuvinte minte-l... ca sa aduni si tu o mica avere si sa pleci de la el, dar fara multa zarva. Iti gasesti pe ascuns locuinta si pleci. Cu divortul procedeaza la fel... Daca e posibil desigur. Aduna toate actele si dovezile pina la momentul semnaturii, ca apoi sa-l pui doar in fata faptului.

Nu sunt sigura ca este realizabil tot ce spun, pt ca in Japonia legile difera de cele din Moldova.

Nu cred ca-l mai iubesti, sincer nu cred! Ce simti acum este deprinderea si dependenta de el. Iubirea a murit in momentul in care ai aflat ce mod de viata prefera. Daca ai putut fi independenta cindva, vei putea fi si de acum. Important e sa ai parte de liniste pentru tine si copilas. In asa fel viata le va pune pe toate la locul lor...

Te si mai scrie-ne ce ai de gind sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meg67 spune:

bre care mai scrieti de prin strainataturi folositi cuvinte romanesti ca doar e forum romanesc si sa inteleaga tot omul despre ce vorbiti...
eu inafara de sayonara, akai, shogun si haiku nu prea stiu :D
daca as incepe si eu cu termeni de pe aici si altele de prin alte tari s-ar face varza forumul

s'auzim si de mai bine

meg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Draga Jojo,

Am citit si eu povestea ta si nu-mi vine sa cred pana unde merg unii barbati.Nu au nici o limita.Sincera sa fiu nu cred ca il mai iubesti dupa cate ti-a facut, cred ca esti foarte dependenta de el, ca traiesti din amintiri si cu speranta ca va mai fi cum a mai fost o data.Deschide bine ochii, acum cat esti tanara si ai forta sa-ti iei viata de la capat.Traiesti langa un mincinos, un tradator, un afemeiat care din nefericire este sotul tau.Asa cum ziceau si celelalte fete, un om, fie barbat fie femeie, care a inselat o data, o va face mereu.Cum adica tine legatura?cum adica se fereste de mama copilului ca sa vorbeasac cu alte femei???e de neconceput!Daca s-ar fi cait cu adevarat pt ce a facut, acum trebuia sa fie la picioarele tale, sa-ti arate, sa-ti demonstreze, sa te faca sa-ti recastigi increderea in el.Desi, increderea o data pierduta, e pierduta pt totdeauna.Mereu il vei suspecta, asa e firea omului.Nu pot sa-ti spun "divorteaza/pleaca/lasa-l" , dar pot sa-ti spun sa incerci sa iti imaginezi viata alaturi de el peste 20-30 de ani.Poti?cum e?roza?nu cred.Gandeste-te bine ce vrei de la viata asta, pt ca numai una ai si meriti sa fii fericita.
te si iti doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Draga Jojo,
Imi pare sincer rau pentru tot ceea ce se intampla in viata ta.
Trebuie sa recunosc ca iti admir curajul de a te intoarce in Jap, dupa ce ai vazut pasaportul... Eu cred ca nu as mai fi facut-o...
Dar, sa revenim la intrebarea ta: Tradarea... eu am simtit si inca simt cat de tare doare atunci cand cel pe care il iubesti te tradeaza... inca mai simt aceasta durere care a ajuns sa ma termine si din punct de vedere fizic...
La mine, nu se merita, in mod sigur. Si asta am realizat-o singura... mai greu, ce-i drept.
La tine? El merita? Te-ai gandit la ceea ce vrei sa faci in viitor? Ai luat o decizie?

Dar, se spune ca viata are urcusiri si coborasuri.
Nu stiu cat timp ia unei persoane sa isi revina dupa o asemenea rana... Nu exista nici o reteta... nici un medicament...
Pot sa-ti spun insa ca timpul chiar mai vindeca din rani...
Fii puternica, capul sus... Ai grija de tine si de copil. Mare grija atat de tine cat si de copil.

Te pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Jojo,vad ca la tine viata bate filmul.Esti inca prea tanara pentru o astfel de poveste,iesi repede din ea ca sa ai energie pentru una cu adevarat frumoasa.Cu cat il scoti mai repede din viata ta,cu atat mai bine si mai sanatos si pentru tine si pentru copil.Nu se poate sa ramaneti prieteni,asta e.Soacra da-o incolo,ca doar e soacra.Sa scapi de durere depinde numai de tine.Wake up si fii viteaza.Daca inca il mai iubesti,nu-i nimic,o sa treaca si asta.Iubesti pe cel de la inceput,nu pe cel de acum,nu uita asta.Nu cred ca-l iubesti cand pleaca de acasa la altele,cand isi tine mobilul departe de tine si cecuri si altele.Gandeste logic si cu capul,nu cu inima.Il iubesti cand iti amintesti ca te-a batut?Pentru copil e mai dureros,dar daca nu ai de ales nu-ti face procese de constiinta.O solutie sunt sigura ca gasesti tu sa faci si bani si copilul sa fie in siguranta.Nu zice nimeni ca o sa fie usor la inceput,dar ai un atuu mare.Esti tanara!Bafta si sa te auzim cu vesti bune despre voi!

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Meg67,
Cer scuze pentru ca am folosit termeni japonezi,nu am facut-o din motivul de a va baga-n ceata,ci din simpla deprindere
Cind m-am intors in Jp(4 cotombrie,anul curent)Am constatat cu stupoare ca am ramas si fara caasa si fara masa......Adica de la aeroport m-a dus la soacra-mea!!!!!
Mi-a spus ca intretimp contractul de chirie expirase si nu mai putem sta.
Inchiriam un apartament cu 4 camere(bine ca in Jp nu e chiar asa cum e in Romania)asa,mediu..sa zic spatios si nu preaDar ne ajungea.
Si acum stam la soacra-meaintro cameruta,nu stiu ,habar nu am ce a putut sa faca cu banii,dar imi zice ca accum nu ne putem permite sa stam aparte..Am avut o stare,si inca o am,ma streseaza atit de mult ca eam si zis:"Pai tokmai ar fi bine sa merg sa muncesc si eu,la care mi-a taiat-o ca nu mai discutam la acest subiect"!!!!!
Bani???mereu nu are,sau are dar nu pentru mine....Si sincer nu mammai intereseaza sa primesc cu tira.....
Vreau cei al meu dupa lege,si nimic mai mult.....pentru copil mai bine zis,ca eu ma descurc!!!!
Din tara stiu ca poti sa divortezi,dar avocatii sunt scumpi,si chiar si de acolo mi-e frica de el,poate sa-mi ea copilul......sau sa falsifice actele si sa declare ca are zero venituri,si nu mai vad chiar nici un yen!!!!!
Am bani de bilet,mi-a trimis fratele meu care si el este stabilit in SUA,si zau ca nu are simt,iarasi merg acasa din contul cuiva???El nusi mai da obligatiya sa ne intretina.....
MI-a zis sa mergem in Moldova si sa traim acolo,separat,si el aici sa-munceasca,ca el nu vrea sa divorteze ca-i prea mare bataie de cap cu actele,adica sa fiu si maritata ,si fara sot,intretinere si familie cum ar veni.....
Va multumesc din tot sufletul,pentru sustinere,mai vedeti ce mai face si AIKO,ca ea sarmana e cu doi copilasi,si mie mare mila de ea,prin ce trece......
Nu stiu daca in Jp sunt avocati romani,sau vorbitori de romana,sau macar un centru de aparare a drepturilor noastre,cind era proaspat intimplarea,chiar ca m-am simtit ca pe o insula.....ingrozitor*Asigurare medicala nu aveam,cont in banca nu,mobilul mi la rupt in doua,firul de la telefon la taiat,si am stat in casa cu colilul timp de trei zile ca intro inchisoare,bani nu aveam nici macar 10 yeni.....Tocmai dupa ce ne-am certat venisera aia de la lumina si mi-o taiasera ca nu a fost platita....si el a trintit cu usa ....si dus a fost.....Deci va dati seama ca nu am nici cea mai mica incredere in el.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

jojofloricica mica si draga ...ce faci tu acolo singura? ce faci tu in lumea mare cu un copil?povestea ta e mai ceva decat povestea gheisei pe care am citit-o de curand....
omul asta are o inclinatie spre minciuna si .....parerea mea ca viata lui asa s-a derulat totdeauna!
doar ca tu ai facut si un copil...iar el pt copli ar tb sa faca tot ce e bine.....nu stiu ce sa mai zic.....
Doamne,eu aici,in tara si m-am simtit atat de cumplit......dar tu acolo?
eu sunt alaturi de tine si ma rog la DD sa iti de gandul cel bun....o sa fie bine in cele din urma,noi suntem alaturi de tine...macar cu gandul!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput